![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
ETRO, Royal Pavillon, Opium Summer, Ferre, Marylin Miglin
Dokładka:
Royal Pavillon ok.98 ml - za coś wyjatkowego - tylko niszowce Etra ok. 98ml- to samo - nieaktualne - pofrunęła do monme ![]() Opium Summer 100ml bez 2-3 psikóww- YSL - nieaktualne Ferre - Ferre 25/50ml Przyjmę chętnie - Coś Lutkowego, Goutal, Malle, D'Empire - generalnie - Nisze za Nisze Perles de Lalique Equus - Lalique Classique - JPG Oddam: Gucci - Rush EDP 30ml z niewielkim ubytkiem ( druga flaszka ... znudziło się ) nieaktualne - wymianka z Mendositą Angel Violette EDP 25ml ubytek - dwa - trzy psiknięcia ( kupiłam - nie mój zapach niestety ) nieaktualne - wymiana z Pomadką Notes Parfum Deo - Celine Dion - prawie pełna 50-tka Adidas - woman sport - fitness - połowa malutkiej flaszki - ok 10 ml nieaktualne - wymianka z Mendositą About Woman – Bruno Bannani - 40/50ml The Parfum – Charles Jurdan - 50 ml nieaktualne - wymianka z Ptaszysko Joy – C-Thru 20/50ml nieaktualne - w oczekiwaniu na wymianę zużyte przez moją Mamę ![]() Pheromone - Marilyn Miglin pełne 50ml - bez jednego psika testowego - dla mnie zapach podobny do Mitsouko - nie mój niestety. - nieaktualne, oddałam szukam w odpowiednich ilościach - by wyrównywało się wartościowo rzecz jasna jakąkolwiek ilość Lolity Lermpickiej - L - nieaktualne Perfumowane Balsamy do Ciała - byle słodkie Scent – Costume International - nieaktualne Un Jardin Sur le Medirerrane – Hermes - nieaktualne Heiress – Paris Hilton - nieaktualne Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2008-03-09 o 21:38 Powód: uaktualnienie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rush, Angel lub Bruno Bannani za Fiołki
Bruno Bannani - About woman - prawie pełna 50-tka
może jednak znajdziesz coś u mnie za ten zapaszek ? ![]()
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-03-30 o 23:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Marilyn Miglin, Habanita, The Parfum, Bannani i inne
Niestety Dziewczyny nic u Was interesującego mnie nie znalazłam. Przynajmniej narazie ....
Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2007-07-11 o 17:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Favkes, nikt raczej nie zamieni luksusowych, bardzo drogich zapachów jakich oczekujesz za śrdniopółkowce
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Rozterko kochana - ale przeciez tamte są wygaszone, nieaktualne już od dawna ( kupiłam sobie )
Jeśli chodzi o Habanitę, to nawet nie napisałam co bym za nią chciała bo nie mam koncepcji - no i nie można jej chyba nazwać średniopółkowcem ... ( toż to klasyk ) Poprzednie jak pisałam przed chwilką są nieaktualne, a wątek pisałam na poczatku mojej obecności na forum - więc mogłam się troszkę nie znać ... prawda ? Nie zakładam nowego watku bo to niezgodne z regulaminem, a nie mogę go przecież wykasować. Gdyby koleżanka Etiuda naprawdę ugryzła się w język - tak jak sama napisała - to nie napisałaby poprostu nic ... to było złośliwe i zupełnie niepotrzebne papranie wątku. Tak uważam. A w temacie, nadal chetnie oddam Habanitę Molinarda za coś wyjątkowego - bo i Habanita jest wyjatkowa - co niestety nie przeszkadzało w tym, że nie przypadła mi do gustu ... Tak to już bywa z zakupami w ciemno ![]() Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2007-07-21 o 23:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Mogłaś się nie znać
![]() A jak byś opisała Habanitę , zapach u nas mało rozpoznany raczej. Czytałam na blogu Toccaty ale kazdy odbiera zapach inaczej ![]() Możesz do czegś choś ciut porównać ?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Habanita - To zapach, który trudno opisać. Od pierwszej chwili ma się wrażenie, ze to coś ... bagnistego, brudnego i mokrego. Na początku kojarzył mi się z mieszkańcami Dworca Centralnego. Ale po jakimś czasie znalazłam w nim nuty czarostwa. I już tak zostało. To zapach tak bagienny, tak głęboki i tajemniczy, że przywołuje od razu na myśl mroczne sceny z książek
![]() ![]() Nie jest to zdecydowanie zapach do noszenia na co dzień, ale do używania w chwilach refleksji - niestety nie mój typ - kupiłam w ciemno i bardzo żałuję ... takie mglisto wilgotne mroki są nie dla mnie. Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2007-07-11 o 17:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Bardzo obrazowy opis. Szkoda ,że masz taką wielką butlę , na jakiegos malucha bym się może skusiła
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Roztereczko - gdybyś naprawdę chciała - to mogę Ci zrobić odleweczkę w sensownej pojemności
![]() Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2007-07-11 o 17:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
A może 46/50ml Ferre edp w zamian za Rush?
http://www.lumiere.pl/product_info.p...owo------.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Nie znam tego zapachu. Moze uda mi sie dziś wpaść do perfumierii to przetestuję i dam Ci odpowiedź. Dobrze ?
Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2007-07-11 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
super
![]() Gucci i Adidasik dzisiaj polecą ![]() masz w paczuszce malutką niespodzianeczkę dodatkowo ![]() Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2007-07-11 o 17:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Ooo, jak miło
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
The Parfum to na pewno 100ml? A nie 75ml... nie widziałam ich nigdzie w tak dużej pojemności
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
wiec, tak jak mowilam wczesniej, bylabym zainteresowana the parfum jourdana w zamian za jpg2 gaultiera
![]()
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Mam też Shalimar coś ok. 30 ml zostało Tester bez koreczka. BYłabyś zainteresowana...? Jak coś jeszcze znajdę na oddanie to dopiszę. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Pomadeczko, Salimarek nie mój zapach, oj nie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Zakorzenienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Ja też chyba będę musiała załozyć kramik co prawda nie mam aż tak dużo na zbyciu, ale parę zapachów się znajdzie. ![]() Mam jeszcze DKNY-Energy Women-z 50 ml zostało z 35? ![]() TO jest limitowanka, więc może już być niedostępny w sklepie... Cytat:
![]() Jak pachnie....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Potestuję
![]() Bo po nutkach zapachowych chyba by mi pasował ... zobaczymy. Ostatnio miałam propozycję wymianki na Bvlgari - Blanc, nutki mi pasowały - ale zapach na mojej rączce się wgóle nie rozwinął niestety - jakby go po prostu nie było ![]() Natomiast , jeśli codzi o Pannę Hiltonównę, to wkradła się literóweczka. ALe i tak już nieaktualne bo ustrzeliłam sobie na allegro ![]() Słodki zapach, landrynkowy - może nawet bardziej zozolowy - słodko musujący. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Pomadeczko wysłałam dwa PW - pierszy niekatualny - a drugi jak najbardziej
![]() Opisz proszę swój odbiór Rouge - plizzz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:44.