|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jak dobrać spodnie?
Dni są coraz zimniejsze a ja totalnie nie potrafię dobrać do sylwetki i kupić sobie długich spodni
![]() Bardzo podobają mi się rurki, ale wiem, że to spodnie nie dla mnie bo podkreślają biodra i uda. Słyszałam, że spodnie w sam raz dla mnie powinny być proste lub lekko poszerzane ku dołowi ale, że jestem niska mam wrażenie, że mnie skracają i wyglądam w nich jak jakaś kolumna, czy szafa 3-drzwiowa. Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję za wszystkie rady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jak dobrać spodnie?
z tego co sobie przypominam to powinny na tobie dobrze lezec szerokie spodnie, ktore sa takiej szerokosci jak najszersze miejsce twoich ud, potem przez cala dlugosc nogi utrzymuja ta szerokosc.
Co do jeansow to polecam proste nogawki- Boze bron dzwony! gdzies na forum byl temat o dobieraniu rurek do figury- poszukaj- ponoc prawie kazdy moze je nosic. ( ja sie niestety tym nie interesowalam, bo po prostu rurki mi sie nie podobaja) polecam tez watek dla malych kobietek ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...highlight=mala |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
proste nogawki lub delikatnie (podkreslam- delikatnie) rozzszerzane
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
zgadzam się z poprzedniczkami albo proste nogawki albo lekko poszerzane na dole (ale nie dzwony).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Rurki od razu możesz sobie darować.
Polecam ciemne jeansy o prostych nogawkach (optycznie wyszczuplą). Unikaj spodni z przetarciami, bo optycznie poszerzą uda oraz spodni bardzo szerokich. Myślę, że dość dopasowane proste nogawki będą najlepsze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Rurki zdecydowanie odpadają, zresztą mało kto wygląda w nich dobrze. Biodrówki też nie będą dobre.
Dla Ciebie odpowiednie będą proste nogawki, jak wspomniały dziewczyny bez przetarć, zrezygnuj też z dużych kieszeni i mankietów. Optycznie wydłużają kanty, a także spodnie 3/4 !!! Kolor raczej ciemny.
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam Serdecznie
![]() Czytalam wszystkie odpowiedzi nadeslane przez WAS i ja rowniez postanowilam przedstawic Wam moj problem, z nadzieja ze cos ciekawego mi doradzicie ![]() Jak mam dobrac spodnie do swojej figury? Mam: typ figury gruszka ( obfite biodra i masywne uda, szczupla w talii) Moim glownym problemem sa uda, kompletnie nie wiem jak mam dobrac spodnie zeby czyc sie w nich naprawde komfortowo i wygladac przede wszystkim fajnie... Prosze o pomoc! I z gory chce podziekowac za nadeslane odpowiedzi Pozdrawiam Serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:47.