|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
1,2,3-fazowe?
Mam pytanie z trochę innej beczki: oświećcie mnie, proszę, na czym polegają metody żelowe 1, 2, i 3 fazowe? Jaka jest między nimi różnica?
Kiedyś przez kilka lat nosiłam tipsy, ale jedwabne, i sama je sobie robiłam, a moje pazurki po ściągnięciu tipsów wcale nie były mocno zniszczone. Teraz mam zamiar znów zacząć przygodę z tipsami ale tym razem żelowymi. Wszystko w zasadzie już kupiłam ale wciąż nie mogę sie zdecydować jaki wybrać żel. Nie chodzi mi o firmę, tylko czy ma to być żel 1, 2, czy 3-fazowy ![]() Czekam z niecierpliwością na odpowiedzi, będę bardzo wdzięczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Żele
1-fazowe zele - do budowania pazurka potrzebny jest tylko jeden zel, nie trzeba bazy, nie trzeba nabłyszczacza,
2-fazowe zele - to zel do budowania pazurków + zel nablyszczający 3-fazowy - do budowania pazurków potrzebujesz 3 róznych żeli: bazy, budującego i nabłyszczającego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Żele
Wielkie dzięki !!!
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:46.