|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.
|
Sephora, Oriflame, Wella, Schwarzkopf...
NIEAKTUALNE
Wymienię na inne kosmetyki. Zostań szczęśliwą posiadaczką ![]() *perfumy* Sephora Mysterious, vanilla&patchouli, eau de toilette, spray, zostało około 60 ml ze 100, w kartoniku, Oriflame Moon, eau de toilette, spray, zostało ok 13 ml z 30, w kartoniku, *do włosów* farba Wella Viva, odcień sunny blonde - nr 100 jasny,rozświetlony blond, dodatkowo balsam pielęgnujący z formułą chroniącą połysk i kolor włosów ( był w komplecie razem z farbą), szamponetka koloryzująca Schwarzkopf Palette, kolor czerwień granatu, odcień nr 8,(bez dołączonych rękawiczek), posiadam 2 sztuki, żel rozświetlający do włosów blond, Avon Advance Techniques Highlighter, zostało okolo 115ml ze 150, w kartoniku, *inne* podkład Astor Mattitude, odcień 003, próbka 1,5ml tusz do rzęs pogrubiający Bourjois Maxi Frange, kolor noir brillantine 21 - czarny, użyty 5 razy, pojemność 2* 6ml tusz+baza z grzebykiem, tusz do rzęs Manhattan First Flirt, błękitny, odcień charming mermaid 03, pojemność 5ml, użyty 2 razy, błękit to jednak nie jest mój kolor, Edytowane przez Aramintha Czas edycji: 2008-05-18 o 17:22 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Sephora, Oriflame, Wella, Schwarzkopf...
cos za :
Sephora Mysterious, vanilla&patchouli, eau de toilette, spray, zostało około 60 ml ze 100, w kartoniku,
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
Sephora Mysterious, vanilla&patchouli, eau de toilette, spray, zostało około 60 ml ze 100, w kartoniku, tusz do rzęs pogrubiający Bourjois Maxi Frange, kolor noir brillantine 21 - czarny, użyty 5 razy, pojemność 2* 6ml tusz+baza z grzebykiem, ?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
cos u mnie za:
Sephora Mysterious, vanilla&patchouli, eau de toilette, spray, zostało około 60 ml ze 100, w kartoniku, szamponetka koloryzująca Schwarzkopf Palette, kolor czerwień granatu, odcień nr 8,(bez dołączonych rękawiczek), posiadam 2 sztuki,
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Woda perfumowana Estee Lauder, Pleasures. Pojemność 50 ml, ubytek widoczny na zdjęciu, około 25% |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Sephora Mysterious, vanilla&patchouli, eau de toilette, spray, zostało około 60 ml ze 100, w kartoniku,
cos u mnie ? moge oddac pare rzeczy
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za tusz do rzęs pogrubiający Bourjois Maxi Frange, kolor noir brillantine 21 - czarny, użyty 5 razy, pojemność 2* 6ml tusz+baza z grzebykiem,?
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
COs u mnie za sephore?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.