|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
komunia pomocy
pomocyyyyyyy!!!! za tydzien mam komunie jestem chrzestna... w co sie ubracccc - nie mam zielonego pojecia...
![]() ![]() dziewczyny pomozcieeee wklejajcie jakies propozycje.... z gory wielkieee dzieki pozdrowka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: komunia pomocy
wyszukiwarka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
co wyszukiwarka??
w wyszukiwarce nic nie ma a jak juz jest to tematy sa stare a poza tym zalaczane zdjecia propozycje zniknely wiec co mi po takiej wyszukiwarce... ehh |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
według mnie pasuje sukienka i to nawet bardzo tym bardziej że jesteś chrzestną. Ale sukienka powinna byc taka bardziej elegancka. Tylko nie kupuj takiej na szeleczkach, odcinana pod biustem i z kokardką
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Napisz ile masz lat, jak wyglądasz, typ figury. Myślę,że to bardzo pomoże w dobraniu czegoś dla Ciebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
lat 24 hm jak wygladam calkiem normalnie hehe nie a powaznie to nie wygladam napewno na swoj wiek jestem niska i drobna i dlatego nie mam pojecia co kupic zeby nie wygladac przede wszytskim jak to ja bym szla do Komuni hehe bo chrzesnica jest pokaznych rozmiarow;p jest wysoka jak na swoj wiek i troszke taka pulchniutka... a ja przy niej wygladam jak "szczypiorek"
![]() hm no tak sukienki sa sliczne tylko... co do nich?? bo pogoda ma nie byc powalajaca a wiadomo ze w Kosciele jest zimno... a poza tym taka sukienke z czym pozniej zestawic zeby wygladalo elegancko (np przydalaby sie na obrone jakby zalozyc pod nia bluzke koszulowa biala czy by to pasowalo czy raczej inna kiecka) a z czym zeby mozna bylo zalozyc ja powiedzmy na jakis wypad do kina czy cos w tym stylu... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ja w weekend wybieram sie na komunie-rowniez jestem chrzesna i postawilam na prosta sukieneczke,nieco w stylu retro. Wprawdzie do kina jej raczej pozniej nie zalpze,ale do teatru,albo na wazny egzamin mysle, ze i owszem
![]() wydaje mi sie,ze komunia to nieco mniej "strojna"impreza niz np.slub, bo zazwyczaj obejmuje uroczystosc w kosciele i elegancki obiad, wiec jesli szukasz czegos stosunkowo uniwersalnego to mysle,ze moglabys pomyslec o spodnicy, np z podwyzszonnym stanem <jesli jestes drobna to napewno mozesz sobie na nia pozwolic>i o ladnej bluzeczke koszulowej do niej. Jednak zamiast klasycznej bieli i czerni postawilabym na np. brazowa spodniczke i zolta koszule. Do tego kopertowka w dlon, delikatne buciki koniecznie na obcasie i delikatna, dobrana kolorystycznie bizuteria ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
jesli chcesz pozniej "wykorzystac" sukienke to moze cos w tym stylu. Wszystkie na allegro znalazlam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:03.