|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Życzenia ślubne
Dziewczyny, pomóżcie mi proszę rozwiązać moje wątpliwości (wiem, że są banalne, ale naprawde nie orientuje sie w tych sprawach
![]() Mam takiego internetowego...przyjacie la ![]() 1) Czy wypada wysłać życzenia na adres pana młodego (czy może jest taka tradycja, że wysyła się zyczenia na adres panny młodej ![]() 2) Jak zaadresować kopertę? Wpisuje sie juz wspolne nazwisko czy jeszcze nie? przepraszam za poziom wiedzy i dziekuje za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Życzenia ślubne
Cytat:
Ad.2) Zaadresuj kopertę na wspólne nazwisko Państwa Młodych...Fajnie byłoby, żeby życzenia przyszły do nich w poniedziałek po ślubie.
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
^ popieram.. bo jeśli młoda bedzie zazdrosna to nieciekawie..
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a skąd pewność że młoda nie zostanie np przy swoim po ślubie? ja chciałam wysłać koleżance we wrześniu i chyba tylko ją wpiszę na kopercie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
dyskretnie jeszcze podpytam sie o to nazwisko, i Panna młoda weźmie nazwisko Pana mlodego to wysle na to wspolne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:21.