|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Życzenia ślubne
Dziewczyny, pomóżcie mi proszę rozwiązać moje wątpliwości (wiem, że są banalne, ale naprawde nie orientuje sie w tych sprawach
)Mam takiego internetowego...przyjacie la Nie znamy się na żywo, ale korespondujemy ze sobą już prawie 10 lat. W najbliższym czasie On bierze ślub. Znam Jego adres, więc chciałabym wysłać Szczęśliwej Parze życzenia ślubne. Oto moje pytania:1) Czy wypada wysłać życzenia na adres pana młodego (czy może jest taka tradycja, że wysyła się zyczenia na adres panny młodej nie znam sie)2) Jak zaadresować kopertę? Wpisuje sie juz wspolne nazwisko czy jeszcze nie? przepraszam za poziom wiedzy i dziekuje za pomoc
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Życzenia ślubne
Cytat:
Ad.2) Zaadresuj kopertę na wspólne nazwisko Państwa Młodych...Fajnie byłoby, żeby życzenia przyszły do nich w poniedziałek po ślubie.
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
^ popieram.. bo jeśli młoda bedzie zazdrosna to nieciekawie..
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a skąd pewność że młoda nie zostanie np przy swoim po ślubie? ja chciałam wysłać koleżance we wrześniu i chyba tylko ją wpiszę na kopercie |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
dyskretnie jeszcze podpytam sie o to nazwisko, i Panna młoda weźmie nazwisko Pana mlodego to wysle na to wspolne
dzięki dzieki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.

)
Nie znamy się na żywo, ale korespondujemy ze sobą już prawie 10 lat. W najbliższym czasie On bierze ślub. Znam Jego adres, więc chciałabym wysłać Szczęśliwej Parze życzenia ślubne. Oto moje pytania:
nie znam sie)