|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Fajne włoski :) Jak uzyskać taki efekt ? Może cięcie ?
Hej
![]() Bardzo spodobały mi się takie oto włoski ![]() Jak takie uzyskać ? Mają to coś ... Nie wiem jak określic o co mi chodzi , poprostu o taki ich wygląd ![]() ![]() ![]() Ps. Więcej zdjęć TUTAJ Edytowane przez Gdybajka Czas edycji: 2008-11-19 o 16:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Fajne włoski :) Jak uzyskać taki efekt ? Może cięcie ?
Ja to widzę tak: Długie włosy lekko cieniowane na całej długości co sprawia że jest ich więcej i ma się wrażenie ich lekkości.Ale cały efekt z tymi włosami moim zdaniem wywołuje ta modelka która sprawia wrażenie nimfy, że jej włosy pasują do jej typu urody.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dziękuję
![]() Prostuję włosy , może żel mokre włosy w nie wetrzeć ? Albo gumę ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Możesz tak zrobić jak już pocieniujesz włosy to wtedy w końce możesz wetrzeć żelu trochę żeby zaakcentować kosmyki i trochę je zwichrzyć żeby uzyskać wrażenie lekko potarganych jakby były czesane wiatrem.Podstawą w tej fryzurce jest lekkie cieniowanie włosów na całej długości.Powiem Ci że ja mam podobnie czasem takie włosy jak na zdjęciu tylko mam krótsze włosy od modelki i zawsze po wysuszeniu włosów suszarka uzyskuje efekt lekko uniesionych i potarganych i do tego końce podkreślam pasta do włosów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
mała księżniczka
|
heh, ja tak wyglądam jak rano wstaję po umyciu na nos włosów i spaniu w mokrych (rozczesanych oczywiście).. wtedy włsoy nie sa oklapnięte..
Ale jak dla mnie to za duzy bałagan jets na głowie i tak coś z nimmi robię (patrz. upinam)
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.