|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Korektor jako podkład
czy mogę używać korektora na całą twarz tak jak fluid czy raczej jest to niewskazane? używam Maybelline Pure Cover Mineral
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Korektor jako podkład
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
sądzę, że na całą twarz to ciężko jest użyc korektora, ale ja jakoś 2 lata temu na lato używałam tylko korektora na twarz, i był to też maybelline, fresh cover ? czy jakos tak
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Mam ten sam korektor co ty, ale u mnie się nie sprawdza- ani jako podkład ani jako korektor - podkreśla suche skórki i ciemnieje na twarzy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
tak, gdy skóra troszke się przesuszy to gdy się pomaluję bardziej to widać ale to nie problem. korektor dobrze się rozprowadza i trzyma przez cały dzień. nie ciemnieje i nie 'znika' (mimo że cera mi się przetłuszcza). poza tym na opakowaniu jest napisane ze nie zapycha porow. co prawda mam skłonność do tych ciemnych zaskornikow, wagrow ale miałam je juz gdy sie jeszcze nie malowalam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:13.