|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
"Kontrowersyjne" - pytanie do administratora
Nie, no ja chyba śnię. Przepraszam, co jest kontrowersyjnego w mężczyźnie będącemu w stringach??? Niżej istnieje wątek na temat wzajemnego sikania na siebie a ty mi piszesz o tym, że wątek o stringach jest kontrowersyjny???? Weź się człowieku opanuj i zastanów się w jakim kraju żyjesz! Istnieje wiele głosów użytkowniczek na temat podniecenia wynikającego z widoku męskich pup, więc pomyślałem sobie, że nie od rzeczy będzie wspomnienie o częsci garderoby, która tą cześć męskiego ciała uwidacznia. I czytam, że to jest kontrowersyjny temat! Boże, ktoś mu powinien walnąć się zdrowo w czółko, panie administratorze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "Kontrowersyjne" - pytanie do administratora
Trzeba bylo zaczac od normalnego watku,a nie o swoich cycach i siusiaku.I tak dobrze ,ze dal Ci zalozyc tyle watkow ,bo ja bym dala od razu bana
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Ale nie mówmy o cycach, nawiasem mówiąc, również nie widzę w tym nic absolutnie kontrowersyjnego. Czy kogoś obraziłem tym do cholery? Znalazła się grupa świętoszków, czy prawo zakazuje publikowania tego typu sformułowań? Jeżeli chodzi o granice dobrego smaku to również znajdę ci na tym forum o wiele gorsze przykłady, które jakos się przyjęły. Ustalcie może właściwy profil, zaznaczając przy tym, że "z racji iż nasze forum odwiedzają również księża, uprasza się o eliminowanie zbytnych rozerotyzowanych wątków" i będzie wszystko wiadomo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
A dlaczego piszesz do administratora, zakładając wątek na forum "Seks"?
Czyżby dlatego, że trafiłeś tu przez google i nie zdążyłeś się zorientować, że istnieje tu wiele innych działów, w tym odpowiedniejszy na ten wątek? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
No już dobrze. Jestem podłym degeneratem, obmierzłym zbokiem, który wszsytkich zgorszył i w ogóle nadaję się do leczenia. Prosze o usunięcie mego konta.
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Naprawdę nie rozumiem o co CI chcodzi. Fakt, nie uznalam Twojegopostu za kontrowersyjny ,ale nam ilosc boska! Troche dystansu do siebie i świata...;/ kurcze, nie masz gorszych problemow w związku z ktorymi moglbys się bardziej podenerwować?
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
przeczyalam twoj post na temat cyców i siusiaka i ten tez i wiesz co nie wiem czy ty masz faktycznie 25 lat, bo poziom twoich wypowiedzi i "obrazanie" (o czym swiadcza twoje wypowiedzi, ze nadajesz sie do leczenia itp) swiadcza o braku dojrzalosci. I wcale ci nie ublizam, tylko mowie jak to wyglada czytajac to zupelnie obiektywnie. Pisz normalnie to beda ci normalnie odpowiadac. A jesli chodzi o umieszczanie na odpowiednim forum to racja - staraj sie umieszczac posty odpowiednio tematycznie.
#8 |
Przyczajenie
|
Zaczynam myśleć, że ten mój post o siusiaku i cycach wam się naprawdę podobał, bo wciąż się na niego powołujecie. Rozumiem argumenty za, rozumiem argumenty przeciw, kajać się nie zamierzam i żadnych nowych "normalnych" postów więcej na tym forum zamieszczać nie będę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękujemy bardzo ![]()
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.