|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
POLSKA na weekend (???)
Mam juz dosc identycznych weekendow, ciagle ten sam scenariusz
![]() Chcialam znalezc jakis wypad na weekend, dla mnie i TZ, szperalam w google, a tam.......albo od razu wyskakuja strony z kwaterami, albo jakas mapa z zaznaczonymi miejscowowsciami. Szukam jakiegos miejsca, gdzie mozna spedzic 1 lub 2 noce, przy tym wypoczywac aktywnie....dobrze byloby, zeby organizator zapewnial jakies rozrywki np. jazde konna, male spa, albo nawet weekendowa nauke gry w brydza, ewentualnie lokalne wycieczki. Niestety wiekszosc organizatorow oferuje takie atrakcje tylko dla firm. Czy znacie moze jakies mile miejsca, w ktorych mozna milo spedzic weekend i sie nie nudzic ??? (gory nistety odpadaja, bo zanim bym dojechala -juz musialabym wracac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: POLSKA na weekend (???)
dołączam się do pytania.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
witaj
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Wydaje mi sie ze trudno Ci bedzie znalezc jakiegos "organizatora"
![]() Najlepiej jest chyba poszukac czegos na wlasna reke... Moze cos na Mazurach? Masz blisko a na pewno nie brakuje tam ciekawych ladnych hoteli oferujacych rozne atrakcje (spa, jazda konna itp.). Teraz na pewno troche trudniej jest cos znalezc bo jeszcze nie zaczal sie sezon ![]() Ja na twoim miejscu weszlabym na oficjalne strony interesujacych mnie miast... Na pewna będą tam jakies informacje o hotelach i atrakcjach danego miejsca.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
W poblizu polecam Wieżycę (jesli umiecie jezdzic na nartach,jest tam stok z wyciagiem), napewno znajdzie sie jakas kwatera, napewno jest w Krzesznej ktora jest zaraz obok(tylko zapomnialam jak sie nazywa), to jest jakies 40 minut jazdy (kierunek na Kartuzy), w lato wiadomo - jeziorko,kajaczki,rowerki ,lasek
![]() W Rewie w ponsjonacie "Krystyna" (bardzo fajnie, poza sezonem 40zl za dobe tylko troche zimno w pokoju), jest tam jacuzzi, silownia, solarium (bylam tam w walentynki, w sumie fajnie ale bez jakis wiekszych rewelacji), jak was stac to w zimie w Rewie mozna sobie urzadzic Kitesurfing na lodzie, bo zatoka jest zamarznieta.No tylko wiadomo, najpierw trzeba sie nauczyc na tym jezdzic ![]() No i pozostaje polwysep, ale juz musialabys tam poszukac atrakcji sama, bo ja sie nie znam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
najlepiej zorganizowac cos samemu żeby nie byc od nikogo uzalezniony czasowo,poszukaj gdzies wpoblizu jakis gospodarstw agroturystycznych czesto zapewniaja kuligi,jazde konna ,dobre swojskie jedzonko,byc moze wpoblizu jest jakis osrodke spa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Kochane - dziekuje za odzew
![]() Chyba bede musiala jeszcze poszperac w necie dokladniej. Najchetniej pojechalabym na weekend do spa, ale moj TZ pewnie srednio by chcial ![]() Mam nadzieje, ze znajde cos ciekawego...... Moze jakies wizazanki moglyby tu opisac swoje wyjatkowe, romantyczne wypady weekendowe.....i stac sie tym samym moja inspiracją ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
hmm a może znacie jakieś miłe miejsce za Poznaniem , niedrogie opłacalne na 3 doby gdzie mozna by było poleniuchowac ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Podzielę się swoim najlepszym wyjazdem.
Mój TŻ na moje urodziny zabrał mnie do Juraty do hotelu "Bryza". Spędziliśmy tam 4 dni cudownie leniuchując :P Od rana śniadanko, później basen, sauna. Dodatkowo w hotelu jest kosmetyczka, fryzjer, solarium, masaże i jego różne odmiany ![]() Aż chce się wracać ![]()
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
też marze o takim wypadziku, lecz niestety brak czasu i kasy...moze za jakis czas ....
jeszcze kilka lat temu robilismy takie wypadziki do Kazimierza (tam spedzilismy poslubny weekend), teraz planujemy Kraków (z dzieciakami), lecz najlepsze wypady dla mnie to takie nieplanowane, spontaniczne.
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja mam problem tego typu, ze wszelkie miejscowosci nadmorskie nie robia na mnie wrazenia, bo mam je pod nosem.... Najbardziej lubie poludnie Polski, ale tam jade samochodem 10 h....:-( I jak tu czlowiekowi dogodzic ? ![]() Moze wybiore sie do jakiegos wiekszego miasta, np. Poznania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Ja mogę polecić z czystym sercem Turówkę w Wieliczce - hotel z małym, przytulnym SPA. Spędziłam tam bardzo romantyczny wiosenny weekend, nie ma problemu z dojazdem do Krakowa - jest transport z hotelu a odległość niedaleka.
Hotel jest elegancki, w romantycznym parku, idealny na wyjazd we dwoje lub z przyjaciółką na zabiegi i szaleństwa w knajpach w Krakowie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:23.