|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Schudnijmy do lata! <<konkurs>>
Hej dziewczynki!!
Macie tłuszczyk?? Schudnijmy razem do lata!! To będzie konkurs ![]() Spacery, ZDROWE JEDZENIE, żadnej głogówki no i ruch! Kto się dołącza?? Ja zaczynam od jutra ![]() Podajcie swoją wage ![]() Ja mam 58,5 a chciałabym 53 ![]() Ja muszę 5,5 kilo ![]() ![]() Jeszcze wymyśle jaka będzie wygrana ![]() 22 czerwca przedstawiam wyiki. Która najwięcej schudła wygrywa ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Schudnijmy do lata! <<konkurs>>
Cytat:
zajrzyj na dietetyke, tam masz identyczny watek.
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Ja ważę 95 kg i mam 197 centymentrów wzrostu. Chętnie zrzuciłbym kredyt z pasa, użytkowników mających za nic nasze zasady oraz zmartwienia z głowy. Spacer technicznie jest miły, ale skuteczny jak plucie na odrzutowiec. A zdrowe jedzenie szkodzi na głowę. Jadłem i wiem. Nie ma to jak wielka pajda chlebusia ze smalczykiem podaną do kufla zimnego piwska... W nagrodę to ja poproszę nauczyć się zakładać wątki za forum do tego przeznaczonym. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.