![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Mój facet utrzymuje kontakt ze swoja ex:(
Niewiem co robic. Moj facet zabral mnie miesiac temu do swojej bylej dziewczyny, z ktora byl 2 lata (mieli sie zareczac ale ona go zdradzila i takie tam). Na poczatku bylam wsciekla bo nawet mi niepowiedzial ze tam mnie zabiera ale pozniej pomyslalam, ze to nawet fajna dziewczyna...do czasu, kiedy nie wrocilismy do domu. wieczorem zaczely sie smsy typu \"Ja Cie dalej kocham\" itp. oklamal mnie kilka razy ze z nia niepisal a pisal! KAsuje wszystkie smsy on niej...niby zapewnia mnie ze juz do niej nic nieczuje...a jednak...mam watpliwosci... co robic?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój facet utrzymuje kontakt ze swoja ex:(
Przede wszystkim: kto komu pisał, że go kocha?
Jeśli to ta była, to może być tak, że narzucała mu się, a on nie chcąc Cię denerwować po prostu odpisał, że nie jest zainteresowany i skasował smsy. Natomiast, jeśli on do niej, to krótka piłka - albo Ty, albo ona. I zerwanie kontaktu z tamtą panną.
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Ona mu pisala ze go dalej kocha, ale on nie jest swiety. Niedawno dorwałam sie do jego telefonu no i.... pisali sobie m.in o tym, jak dobrze by im bylo gdyby sie razem przespali...wtedy to sie bardzo wkurzylam. No i niewiem co myslec. Niby przepraszam mnie za to i wogole, ale watpliwosc pozostaje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
I jeszcze jedno...bo zdziwilo nie troche jego tlumaczenie. powiedzial, ze pisal/pisze z nia tylko dlatego zeby zdrobic jej na zlosc, zeby mu zazdroscila, chce jej narobic nadziei a pozniej zrobic jej tak jak ona zrobla mu, czyli po prostu "mam inna".... sama juz sie potracilam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja rada jest taka sama ![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Wiem, ze emocje biora góre, ale Twoje wypowiedzi sa dla mnie nieczytelne. Czego ona ma mu zazdroscic?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Ma mu zazdroscic tego, ze teraz ja mam to szczescie z nim byc a nie ona haha, wiem to az głupie jest;P Zapenia mnie ze juz jej niechce, a mi sie wydaje ze jednak chce. I pojawilo sie pytanie: czy pozwolic mu z nia pisac "normalnie"-jak kolega z kolezanka i MOZE mu kiedys przejdzie, czy zabronic calkowicie kontaktu...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ps: zabraniać możesz ale jeżeli już Cie okłamuje to mimo że będziesz sobie zabraniała on i tak będzie oszukiwał . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Wiem co czujesz, bo ja kiedyś byłam zdradzona i niestety wybaczyłam. To był najgorszy błąd jaki mogłam zrobić, no ale cóż wracając do Ciebie... Skończyłabym tą znajomość jak najszybciej. Po pierwsze dlatego,że nigdy nie będziesz mogła mu już zaufać i to uczucie nie pozwoli Ci już normalnie funkcjonować. Po drugie według mnie, gdyby Twój facet nie chciał już dalej utrzymywać kontaktu z byłą- powiedziałby jej to wprost,że nie jest zainteresowany. I Tobie też powiedziałby,że ona pisze do niego itd. I z pewnością takie odgrywanie się na sobie jakie prowadzi z byłą do niczego go już nie zaprowadzi. Powinien ją zwyczajnie zignorować, bo ma Ciebie i takie udawadnianie jej tego co straciła nie powinno już mieć dla Niego żadnego znaczenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Ile wy macie lat
![]() I po co on Ciebie zabierał do niej? ![]() Ja bym w życiu na coś takiego nie pozwoliła. Dla mnie ta sytuacja jest chora i niedopuszczalna A kontakt no cóż, gdybyś na 100% była pewna, że ograniczy sie tylko do koleżeńskiego czyli dwoje dojrzałych ludzi, których coś kiedyś łączyło, mają jakieś tam wspomnienia, ale nie mają obecnie nic ze sobą współnego (w sensie uczuciowym) chcą od czasu do czasu coś tam do siebie napisać,to raczej nie powinnas miec coś przeciwko. Ale jeśli oboje zachowują się jak para gówniarzy, gdzie on chce wzbudzic w swojej eks Twoim kosztem jakiąś dziwną zazdrość, to poważnie i spokojnie bym o tym pogadała. Ja bym sie nie zgodziła na bycie pionkiem w jego głupiej i niedojrzałej grze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
strasznie to wszystko dziecinne...
powiedz mu ze tak myslisz jego zachowanie jest ponizej wszelkich standardow:/
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Moim zdaniem może być tak, że on coś nadal do niej czuje i chce się teraz odegrać, żeby była zazdrosna i trochę pocierpiała (skoro nadal go kocha a on już ma inną). Może jest z Tobą tylko po to, żeby zrobić dziewczynie na złość? Brutalnie brzmi, ale przemyśl to. Szkoda, żebyś była tylko zabawką w czyichś rękach :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Ja dałabym mu kopa w d...ę
![]()
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
13 latkowie chyba ze soba nie sypiaja ![]() ![]() ojciec to by mi nogi z dupy powyrywal jakby mi sie chcialo seksic w wieku 13 lat ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Mialam podobna sytuacje. Ja bylam raczej pozytywnie nastawiona do znajomosci bo ja ze swoimi ex utrzymuje naprawde dobre stosunki (he he) , no ale sie nie udalo bo robila podobne akcje, a ja sie tylko denerwowalam.
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
z tego co widzę autorka ma 16 lat, więc jest w moim wieku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Bronić faceta nie mam zamiaru ale zaszokowało mnie jedno zdanie
Dydziorek,a mianowicie "ostatnio dorwałam sie do jego telefonu...".Co to znaczy? ze bez zgody zyciowego partnera,do ktorego powinno sie miec zaufanie szperałas w jego prywatnym telefonie.O jakim zwiazku w ogole jest tutaj mowa? Gdy na samym starcie burzone sa głowne zasady budowy trwałej wiezi.Nie potraficie przeskoczyc jednego etapu,wiec po co brac sie za nastepne? moze lepiej juz dac sobie spokoj? tym bardziej ze facet odstawia na boku szopke. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Chyba nie Ty powinnas oceniac jak trwale sa ich wiezi i w jaki sposob oni je buduja. Moim zdaniem w tej sytuacji nie zrobila nic zlego. To facet powinien sie wstydzic. Dydziorku, zgadzam sie z Atka87
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
ooo kurczeee nia ładnie , na Twoim miejscu postawiłabym sprawę jasno !!! albo urywasz z Nią kontakt albo z Nami koniec, bo to przechodzi ludzie pojęcie jakbym ja zobaczyła takie smsyy to byłby koniec i bez powrotu bo miałabym świadomośc tego że on nadal chcę z Nią być albo po kryjomu będzię się z Nią spotykał !! a ona będzie się smiała i w ogole ! dziewczynooo zrób coś z tym !! on chyba nie dojrzał do następnego związku dlatego zrób cos jak naszybciej żeby nie skrzywdził Cię !!!
![]() |
#24 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Dydziorku daj sobie z nim spokój, on próbuje wzbudzić zazdrość w swojej eks i Twoim kosztem zrobić jej na złość. Nie warto tracić na niego czasu, bo potem ty bedziesz najbardziej cierpiała. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
To oryginalny sposob na budowanie wiezi sobie wybrali,ale jak to mowia co kraj to obyczaj...A jesli nie widzisz nic złego w przegladaniu czyjesc prywatnej korespondencji to zycze Ci zebys była wytrwała,tylko pamietaj...to działa w dwie strony
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Nie rozumiem, czemu się bulwersujesz. To jest kwestia konkretnego związku, ja nie widzę nic złego w tym, że mój chłopak bawi się nieraz moją komórką albo nawet czyta smsy, on też mi nigdy dostępu do swojej nie bronił. Nie jest to żaden problem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Ale co innego bawienie sie czyjas komórką, a co innego szpiegostwo i naruszanie czyjejs prywatnosci.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każda para ustala w związku indywidualne zasady i nikomu nic do tego. A, że Tż autorki wątku nie godził się na przeglądanie swojej komorki to się nie dziwie w końcu smsował ze swoją byłą... "szkoda", że nie był na tyle przebiegły by wykasować te smsy ![]() Do autorki wątku: On nie ma szacunku do Ciebie, nie widze przyszłości dla Waszego związku. Kopnij go w cztery litery i wynocha... i nie ważne jakie ma zamiary co do Swojej eks... smsy w stylu"ale by nam było dobrze razem w łóżku" nie są dopuszczalne jeśli jest się z kimś w związku.
![]() |
![]() |
#30 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Kiedy ktos podejrzewa zdrade to chyba ma prawo dowiedziec sie prawdy. Wydaje mi sie, ze w jej przypadku przegladanie komorki TZ jest usprawiedliwione. Cytat:
Z tym tez sie zgadzam.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:13.