Mój facet utrzymuje kontakt ze swoja ex:( - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-12-12, 15:26   #1
Dydziorek
Przyczajenie

Angry

Mój facet utrzymuje kontakt ze swoja ex:(

Niewiem co robic. Moj facet zabral mnie miesiac temu do swojej bylej dziewczyny, z ktora byl 2 lata (mieli sie zareczac ale ona go zdradzila i takie tam). Na poczatku bylam wsciekla bo nawet mi niepowiedzial ze tam mnie zabiera ale pozniej pomyslalam, ze to nawet fajna dziewczyna...do czasu, kiedy nie wrocilismy do domu. wieczorem zaczely sie smsy typu \"Ja Cie dalej kocham\" itp. oklamal mnie kilka razy ze z nia niepisal a pisal! KAsuje wszystkie smsy on niej...niby zapewnia mnie ze juz do niej nic nieczuje...a jednak...mam watpliwosci... co robic?
Dydziorek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-12, 15:32   #2
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125
Dot.: Mój facet utrzymuje kontakt ze swoja ex:(

Przede wszystkim: kto komu pisał, że go kocha?

Jeśli to ta była, to może być tak, że narzucała mu się, a on nie chcąc Cię denerwować po prostu odpisał, że nie jest zainteresowany i skasował smsy. Natomiast, jeśli on do niej, to krótka piłka - albo Ty, albo ona. I zerwanie kontaktu z tamtą panną.

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-12, 15:43   #3
Dydziorek
Przyczajenie

Ona mu pisala ze go dalej kocha, ale on nie jest swiety. Niedawno dorwałam sie do jego telefonu no i.... pisali sobie m.in o tym, jak dobrze by im bylo gdyby sie razem przespali...wtedy to sie bardzo wkurzylam. No i niewiem co myslec. Niby przepraszam mnie za to i wogole, ale watpliwosc pozostaje.
Stary 2007-12-12, 15:48   #4
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:
Napisane przez Dydziorek Pokaż wiadomość
Ona mu pisala ze go dalej kocha, ale on nie jest swiety. Niedawno dorwałam sie do jego telefonu no i.... pisali sobie m.in o tym, jak dobrze by im bylo gdyby sie razem przespali...wtedy to sie bardzo wkurzylam. No i niewiem co myslec. Niby przepraszam mnie za to i wogole, ale watpliwosc pozostaje.
No nie... facet pisze swojej byłej, że fajnie by sie było z nią przespać, a Ty jeszcze pytasz, co robić? I co to znaczy, że Cię przepraszał? Za takie coś powinien udowadniać Ci, że jest Ciebie wart, a pierwszym korkiem byłoby całkowite zerwanie kontaktu z tamtą babą. Moja rada, choc nie wiem, czy jej posłuchasz - pogoń go.

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-12, 15:57   #5
Dydziorek
Przyczajenie

I jeszcze jedno...bo zdziwilo nie troche jego tlumaczenie. powiedzial, ze pisal/pisze z nia tylko dlatego zeby zdrobic jej na zlosc, zeby mu zazdroscila, chce jej narobic nadziei a pozniej zrobic jej tak jak ona zrobla mu, czyli po prostu "mam inna".... sama juz sie potracilam.
Stary 2007-12-12, 15:57   #6
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
No nie... facet pisze swojej byłej, że fajnie by sie było z nią przespać, a Ty jeszcze pytasz, co robić? I co to znaczy, że Cię przepraszał? Za takie coś powinien udowadniać Ci, że jest Ciebie wart, a pierwszym korkiem byłoby całkowite zerwanie kontaktu z tamtą babą. Moja rada, choc nie wiem, czy jej posłuchasz - pogoń go.

Moja rada jest taka sama
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-12, 16:06   #7
Agatkia
Zadomowienie

Wiem, ze emocje biora góre, ale Twoje wypowiedzi sa dla mnie nieczytelne. Czego ona ma mu zazdroscic?
Agatkia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-12-12, 16:24   #8
Dydziorek
Przyczajenie

Ma mu zazdroscic tego, ze teraz ja mam to szczescie z nim byc a nie ona haha, wiem to az głupie jest;P Zapenia mnie ze juz jej niechce, a mi sie wydaje ze jednak chce. I pojawilo sie pytanie: czy pozwolic mu z nia pisac "normalnie"-jak kolega z kolezanka i MOZE mu kiedys przejdzie, czy zabronic calkowicie kontaktu...
Stary 2007-12-12, 16:33   #9
201606201122
Konto usunięte

Cytat:
Ma mu zazdroscic tego, ze teraz ja mam to szczescie z nim byc a nie ona haha, wiem to az głupie jest;P Zapenia mnie ze juz jej niechce, a mi sie wydaje ze jednak chce. I pojawilo sie pytanie: czy pozwolic mu z nia pisac "normalnie"-jak kolega z kolezanka i MOZE mu kiedys przejdzie, czy zabronic calkowicie kontaktu...
dziecinada totalna , to jest to co ten facet wyprawia. Dziewczyna sobie może wypisywać ale to on powinien mieć jaja i zerwać kontakt a jak widać nie ma i w ogóle szkoda gadać. Pogoniłabym tego faceta bo jest nie poważny bez jaj i stanowczości, zakłamany , przejrzyj na oczy.
ps: zabraniać możesz ale jeżeli już Cie okłamuje to mimo że będziesz sobie zabraniała on i tak będzie oszukiwał .
201606201122 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-12, 17:10   #10
karolcia_83
Rozeznanie

Wiem co czujesz, bo ja kiedyś byłam zdradzona i niestety wybaczyłam. To był najgorszy błąd jaki mogłam zrobić, no ale cóż wracając do Ciebie... Skończyłabym tą znajomość jak najszybciej. Po pierwsze dlatego,że nigdy nie będziesz mogła mu już zaufać i to uczucie nie pozwoli Ci już normalnie funkcjonować. Po drugie według mnie, gdyby Twój facet nie chciał już dalej utrzymywać kontaktu z byłą- powiedziałby jej to wprost,że nie jest zainteresowany. I Tobie też powiedziałby,że ona pisze do niego itd. I z pewnością takie odgrywanie się na sobie jakie prowadzi z byłą do niczego go już nie zaprowadzi. Powinien ją zwyczajnie zignorować, bo ma Ciebie i takie udawadnianie jej tego co straciła nie powinno już mieć dla Niego żadnego znaczenia.
karolcia_83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-12, 17:17   #11
Camilla
Zakorzenienie

Ile wy macie lat
I po co on Ciebie zabierał do niej? Jaki był w tym cel i dlaczego się zgodziłaś?
Ja bym w życiu na coś takiego nie pozwoliła.
Dla mnie ta sytuacja jest chora i niedopuszczalna
A kontakt no cóż, gdybyś na 100% była pewna, że ograniczy sie tylko do koleżeńskiego czyli dwoje dojrzałych ludzi, których coś kiedyś łączyło, mają jakieś tam wspomnienia, ale nie mają obecnie nic ze sobą współnego (w sensie uczuciowym) chcą od czasu do czasu coś tam do siebie napisać,to raczej nie powinnas miec coś przeciwko. Ale jeśli oboje zachowują się jak para gówniarzy, gdzie on chce wzbudzic w swojej eks Twoim kosztem jakiąś dziwną zazdrość, to poważnie i spokojnie bym o tym pogadała. Ja bym sie nie zgodziła na bycie pionkiem w jego głupiej i niedojrzałej grze

jesteśmy razem

Camilla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-12, 17:40   #12
kennedy
Zakorzenienie

strasznie to wszystko dziecinne...
powiedz mu ze tak myslisz
jego zachowanie jest ponizej wszelkich standardow:/
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-12, 18:05   #13
Atka87
Zadomowienie

Moim zdaniem może być tak, że on coś nadal do niej czuje i chce się teraz odegrać, żeby była zazdrosna i trochę pocierpiała (skoro nadal go kocha a on już ma inną). Może jest z Tobą tylko po to, żeby zrobić dziewczynie na złość? Brutalnie brzmi, ale przemyśl to. Szkoda, żebyś była tylko zabawką w czyichś rękach :/

Atka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-12, 20:25   #14
17rescueme17
Raczkowanie

Cytat:
Dla mnie taki koles to śmieć... nie wiem po co z nim jeszcze gadasz.... szczerze mowiac on Cie okłamuje....;/ jesli Cie kocha to dlaczego pisze do tamtej wiedzac ze Tyjestes wsciekla o to i kazda by byla na Twoim miejscu... i to jeszcze takie smsy sobie pisza:/ załamka.... miałam kiedys taka sytuacje... i potem koles mnie zostawil dla tamtej a niby to byly tylko smsy... dziewczyno opamietaj sie dobrze Ci radze zostaw tego kolesia... nie jest Ciebie wart!!!
17rescueme17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-12, 20:40   #15
SiSleyS
Zakorzenienie

Ja dałabym mu kopa w d...ę
Stary 2007-12-12, 21:42   #16
nri
Zadomowienie

Czytam to i czytam i nie potrafie pojac tej sytuacji za duzy absurd jak dla mnie Ile on ma lat - 13?
Stary 2007-12-12, 21:56   #17
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

Cytat:
Napisane przez nri Pokaż wiadomość
Czytam to i czytam i nie potrafie pojac tej sytuacji za duzy absurd jak dla mnie Ile on ma lat - 13?

13 latkowie chyba ze soba nie sypiaja czy ja zacofana juz jestem

ojciec to by mi nogi z dupy powyrywal jakby mi sie chcialo seksic w wieku 13 lat

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-12, 22:15   #18
axelka
Raczkowanie

Mialam podobna sytuacje. Ja bylam raczej pozytywnie nastawiona do znajomosci bo ja ze swoimi ex utrzymuje naprawde dobre stosunki (he he) , no ale sie nie udalo bo robila podobne akcje, a ja sie tylko denerwowalam.

,,Always look on the bright side of life''

Gruuuubas !

10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 0
axelka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-12, 22:18   #19
anitek_15
Rozeznanie

z tego co widzę autorka ma 16 lat, więc jest w moim wieku.
anitek_15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-12, 22:20   #20
emd
Przyczajenie

Bronić faceta nie mam zamiaru ale zaszokowało mnie jedno zdanie
Dydziorek,a mianowicie "ostatnio dorwałam sie do jego telefonu...".Co to znaczy? ze bez zgody zyciowego partnera,do ktorego powinno sie miec zaufanie szperałas w jego prywatnym telefonie.O jakim zwiazku w ogole jest tutaj mowa? Gdy na samym starcie burzone sa głowne zasady budowy trwałej wiezi.Nie potraficie przeskoczyc jednego etapu,wiec po co brac sie za nastepne? moze lepiej juz dac sobie spokoj? tym bardziej ze facet odstawia na boku szopke.
emd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-13, 04:56   #21
miphuhiz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emd Pokaż wiadomość
Bronić faceta nie mam zamiaru ale zaszokowało mnie jedno zdanie
Dydziorek,a mianowicie "ostatnio dorwałam sie do jego telefonu...".Co to znaczy? ze bez zgody zyciowego partnera,do ktorego powinno sie miec zaufanie szperałas w jego prywatnym telefonie.O jakim zwiazku w ogole jest tutaj mowa? Gdy na samym starcie burzone sa głowne zasady budowy trwałej wiezi.Nie potraficie przeskoczyc jednego etapu,wiec po co brac sie za nastepne? moze lepiej juz dac sobie spokoj? tym bardziej ze facet odstawia na boku szopke.

Chyba nie Ty powinnas oceniac jak trwale sa ich wiezi i w jaki sposob oni je buduja.
Moim zdaniem w tej sytuacji nie zrobila nic zlego. To facet powinien sie wstydzic.

Dydziorku, zgadzam sie z Atka87
Stary 2007-12-13, 05:54   #22
zaczarowana
Zadomowienie

Cytat:
Niedawno dorwałam sie do jego telefonu no i.... pisali sobie m.in o tym, jak dobrze by im bylo gdyby sie razem przespali
Na cholerę Ci taki facet, który myśli o swojej ex (mało tego że myśli, to jeszcze świńtuszy z nią przez sms'y) ??
zaczarowana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-13, 08:38   #23
karaa86
Zakorzenienie

GG do karaa86

ooo kurczeee nia ładnie , na Twoim miejscu postawiłabym sprawę jasno !!! albo urywasz z Nią kontakt albo z Nami koniec, bo to przechodzi ludzie pojęcie jakbym ja zobaczyła takie smsyy to byłby koniec i bez powrotu bo miałabym świadomośc tego że on nadal chcę z Nią być albo po kryjomu będzię się z Nią spotykał !! a ona będzie się smiała i w ogole ! dziewczynooo zrób coś z tym !! on chyba nie dojrzał do następnego związku dlatego zrób cos jak naszybciej żeby nie skrzywdził Cię !!!

3.11.2012 killerek zaczęty -3 za mną
karaa86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-13, 10:01   #24
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Sorry, ale po takich smsach wiedziałabym co myśleć... Facet wcześniej, czy później zdradzi Cię ze swoją ex (o ile już tego nie zrobił) lub Cię dla niej rzuci. Ewidentnie dalej wiele do niej czuje (nie ważne, czy to miłość, czy pożądanie) i nie chce wcale zerwać kontaktu. Czyli stoisz na przegranej pozycji. Przykre, ale prawdziwe .
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-13, 12:58   #25
sonia1981
Raczkowanie

Cool Dot.: Mój facet utrzymuje kontakt ze swoja ex:(

Cytat:
Napisane przez Atka87 Pokaż wiadomość
Moim zdaniem może być tak, że on coś nadal do niej czuje i chce się teraz odegrać, żeby była zazdrosna i trochę pocierpiała (skoro nadal go kocha a on już ma inną). Może jest z Tobą tylko po to, żeby zrobić dziewczynie na złość? Brutalnie brzmi, ale przemyśl to. Szkoda, żebyś była tylko zabawką w czyichś rękach :/
Atko zgadzam się z Twoją wypowiedzią w całej rozciągłości

Dydziorku daj sobie z nim spokój, on próbuje wzbudzić zazdrość w swojej eks i Twoim kosztem zrobić jej na złość. Nie warto tracić na niego czasu, bo potem ty bedziesz najbardziej cierpiała.
sonia1981 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-13, 15:52   #26
emd
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez miphuhiz Pokaż wiadomość

Chyba nie Ty powinnas oceniac jak trwale sa ich wiezi i w jaki sposob oni je buduja.
Moim zdaniem w tej sytuacji nie zrobila nic zlego. To facet powinien sie wstydzic.

Dydziorku, zgadzam sie z Atka87
To oryginalny sposob na budowanie wiezi sobie wybrali,ale jak to mowia co kraj to obyczaj...A jesli nie widzisz nic złego w przegladaniu czyjesc prywatnej korespondencji to zycze Ci zebys była wytrwała,tylko pamietaj...to działa w dwie strony
emd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-13, 16:57   #27
Atka87
Zadomowienie

Nie rozumiem, czemu się bulwersujesz. To jest kwestia konkretnego związku, ja nie widzę nic złego w tym, że mój chłopak bawi się nieraz moją komórką albo nawet czyta smsy, on też mi nigdy dostępu do swojej nie bronił. Nie jest to żaden problem.

Atka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-13, 17:26   #28
Agatkia
Zadomowienie

Ale co innego bawienie sie czyjas komórką, a co innego szpiegostwo i naruszanie czyjejs prywatnosci.
Agatkia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-13, 17:32   #29
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atka87 Pokaż wiadomość
Nie rozumiem, czemu się bulwersujesz. To jest kwestia konkretnego związku, ja nie widzę nic złego w tym, że mój chłopak bawi się nieraz moją komórką albo nawet czyta smsy, on też mi nigdy dostępu do swojej nie bronił. Nie jest to żaden problem.
Zgadzam się- ja nie mam nic do ukrycia Tż też nie- mamy dostep do swoich telefonów,maili, nawet kont na allegro.
Każda para ustala w związku indywidualne zasady i nikomu nic do tego.
A, że Tż autorki wątku nie godził się na przeglądanie swojej komorki to się nie dziwie w końcu smsował ze swoją byłą... "szkoda", że nie był na tyle przebiegły by wykasować te smsy

Do autorki wątku: On nie ma szacunku do Ciebie, nie widze przyszłości dla Waszego związku. Kopnij go w cztery litery i wynocha... i nie ważne jakie ma zamiary co do Swojej eks... smsy w stylu"ale by nam było dobrze razem w łóżku" nie są dopuszczalne jeśli jest się z kimś w związku.
Stary 2007-12-13, 19:25   #30
miphuhiz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emd Pokaż wiadomość
A jesli nie widzisz nic złego w przegladaniu czyjesc prywatnej korespondencji to zycze Ci zebys była wytrwała,tylko pamietaj...to działa w dwie strony
Ja tam nie mam nic do ukrycia przed W. Jak chce sobie przegladac, to niech przeglada. I tak to czego nie powinien widziec jest pokasowane (wiem, ze on robi tak samo )

Cytat:
Napisane przez Agatkia Pokaż wiadomość
Ale co innego bawienie sie czyjas komórką, a co innego szpiegostwo i naruszanie czyjejs prywatnosci.
A co ta dziewczyna miala robic?? Siedziec jak ciele i dac sobie przyprawiac rogi??
Kiedy ktos podejrzewa zdrade to chyba ma prawo dowiedziec sie prawdy. Wydaje mi sie, ze w jej przypadku przegladanie komorki TZ jest usprawiedliwione.

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
Zgadzam się- ja nie mam nic do ukrycia Tż też nie- mamy dostep do swoich telefonów,maili, nawet kont na allegro.
Każda para ustala w związku indywidualne zasady i nikomu nic do tego.
Dokladnie
Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
A, że Tż autorki wątku nie godził się na przeglądanie swojej komorki to się nie dziwie w końcu smsował ze swoją byłą... "szkoda", że nie był na tyle przebiegły by wykasować te smsy
Z tym tez sie zgadzam.

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości