|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
jak mam to rozumieć?
Może Wam Wizażanki wyda się to czymś błahym ale dla mnie ma duże znaczenie, a mianowicie jak po słowach chłopaka, który dał mi odczuć, że nie jestem Mu obojętna brzmiących: "Nie możemy,bo to mój kumpel" (w sensie - nie możemy być razem,bo On i mój były chłopak się znają i chce być lojalny) teraz od kilku dni widnieje u Niego opis : "Miłość jak łza od oka bierze początek, w serce zapada..."
Co to oznacza? Czy to jakiś dyskretny sygnał,znak? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: jak mam to rozumieć?
eee mam byc szczera? nie lubie takiego czegos "bo to moj kolega", tymbardziej ze to nie jest jego przyjacel tylko zwykły znajomy. btw jakby mu zależało mocno mocno mocno to nie patrzylby na innych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Porównuje on Miłość do łzy więc może - cierpienie "Miłość zapada w serce" - może on jeszcze o tobie nie zapomniał Ogólnie to zdaję mi się że jest mu ciężko żyć z tym, że musiał tak postąpić .. ale to tylko moje zdanie, nie wiem jak jest naprawde ![]() ![]() A tak wogóle to ja bym z nim pogadała, może nie wszystko stracone ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Moim zdaniem z jego perspektywy znajomość z tobą to nic poważnego, a tylko próbuje się wykręcić z niej przy pomocy twojego byłego. Nie wiem ile ma lat ten chłopak, ale to co robi jest bardzo dziecinne bo jeśli byś mu się naprawdę podobała i chciałby być z tobą to nie zawracałby sobie głowy czyją byłą dziewczyną jesteś.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Moze ten opis nie jest w cale do ciebie kierowany? Nie lepiej z nim po prostu porozmawiac?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
jak koles wymysla takie powody, to nie rob sobie wiekszych nadziei...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
2. Jeśli facet ma do wyboru lojalnego kumpla, a jakąś pannę, w 90% przypadków wybierze kumpla. A nawet jak nie wybierze, to inni (kumple, znajomi) dadzą mu odczuć, co sądzą o takim zarywaniu byłej dziewczyny dobrego kumpla. Więc jest duża szansa na to, że to (bycie razem) i tak jest z góry skazane na porażkę. I widać chłopak o tym wie, bo zna życie i reguły rządzące światem facetów. 3. Jakby stracił dla Ciebie serce, mózg i wnętrzności, to by nie przejmował się kumplem, mamą, tatą, czy papieżem, tylko byłby z Tobą. Więc pogódź się z myślą, że chyba jeszcze nie dojrzał do miłosnych uniesień. Lub nie ma ochoty akurat z Tobą ich przeżywać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
tylko że z z reguły faceci 'nie lubią się określać' bo czują się przyparci do muru.
Ja bym nie robiła nic, tylko czekała na rozwój wydarzeń. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
myślę tak samo! w ogóle co to za powód, bo to mój kolega, serce nie sługa, miłość nas sama znajduje, nie mamy wpływu na nasze uczucia ![]()
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Jeśli powiedział, że nie może z Tobą być bo to jego kolega, to widać kto jest dla niego ważniejszy.
Gdyby mu naprawde zależało, to byłby z Tobą i nie patrzyłby na Twojego byłego... Zresztą nie wiesz czy ten opis jest dla Ciebie.
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Wniosek wypiąc sie na kolesia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
No wiesz,jeśli o mnie chodzi,to wybieram stary,acz skuteczny i sprawdzony sposób-staroświecką rozmowę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:23.