|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Freya Lottie Dewberry Balcony 28dd nowa komplet z majteczkami xs/s
chetnie pozbede sie Freyi jak w tytule
jest caly komplecik, przylecial do mnie dzis ale okazal sie za maly i tworzy mi wielkie buly. zachecam bo warto a chce sie z nim pozegnac w ciagu najblizszych dni bo jezeli nie wymienie lub nie sprzedam to bede musiala sie bawic w odsylanie
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Freya Lottie Dewberry Balcony 28dd nowa komplet z majteczkami xs/s
a moge prosic o zdjecie i wytlumaczenie jaki to jest odpowiednik naszej polskiej numeracji?
![]() Poza tym z kosmetykow u ciebie podoba mi sie Zapachy: 1. Zupelnie nowe O de Lancome, 30 ml, kartonik, paragon Kolorowka: 1. Lancome Juicy Tubes Lemon Sugar, nowiutki, tylko testowany 2. Lancome Juicy Tubes, niestety nie ma nazwy koloru ale jest to sliwkowy fiolet, na ustach tylko poswiata, nowy, jedynie testowany. Ma piekny owocowy zapach 5.Clinique sypki puder do twarzy z pedzelkiem, posiadam do niego kartonik, odcien 02, nie moj dlatego chce wymienic, nowy, tylko otwierany wiec gdybys cos znalazla to ja chetnie
|
|
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
u nas to jest 60dd ale niestety u Ciebie nic nie znalazlam bo raczej chcialabym ja wymienic na jakis staniczek 60e wiec pewnie wystawie ja na Allegro bo msle ze ciezko bedzie mi znalezc kogos kto akurat tak bedzie chcial sie wymienic natomiast kosmetyki wymieniam tylko na kosmetyi
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda
Dzieki za odpowiedz
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.

jest caly komplecik, przylecial do mnie dzis ale okazal sie za maly i tworzy mi wielkie buly. zachecam bo warto a chce sie z nim pozegnac w ciagu najblizszych dni bo jezeli nie wymienie lub nie sprzedam to bede musiala sie bawic w odsylanie

Dzieki za odpowiedz