|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rzabbocop
|
Co to będzie ?? ;)
Właśnie nałożyłam na włosy szampon koloryzujący Londy odcień Platinum Silver
Czekam na efekty [img]icons/icon21.gif[/img] Dobrze, że jeszcze zima i w razie co będę mogła chodzić w czapce [img]icons/icon12.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Co to będzie ?? ;)
No i jak wyszło??? Widziałam te saszetki w sklepie. Warto je kupić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rzabbocop
|
Re: Co to będzie ?? ;)
Według mnie: pic na wodę fotomontaż [img]icons/icon12.gif[/img]
Na zdjęciu jest taki na prawdę srebrny kolorek. Ja mam włosy do ramion, nałożyłam jedną saszetkę śmierdząco-fioletowego żelu. Spieniło się całkiem nieźle. Odczekałam wskazany czas, po czym spłukałam. Te pasma włosów, które były najbardziej rozjaśnione wyszły siwawe. Na reszcie włosów, troszkę jakby zgasł zółty kolor uzyskany dzięki farbie Palette [img]icons/icon12.gif[/img] Włosy nie dały się rozczesać, musiałam użyć w dużej ilości serum na końcówki. [img]icons/icon9.gif[/img] Efekt kolorystyczny nie jest zły, ale na pewno daleki od oczekiwanego. Miałam nadzieję, że na włosach zostanie mi lekko srebrna poświata. Myślę, że podobny efekt można uzyskać za pomocą szamponu do włosów blond (chyba welli) Została mi jeszcze jedna saszetka, za jakieś 2 tygodnie wypróbuję ponownie, o wynikach dam znać. Aaa jeszcze jedno. Do zakupu zachęcił mnie właśnie kolorek przedstawiony na zdjęciu. Nie widziałam czegoś takiego w ofertach innych firm. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.