|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
kosmetyki dla mężczyzn w KW
Uwazam, że kosmetyki dla panów w KW powinny być albo inną czcionką oznaczone, albo jakoś lepiej wizualnie oddzielone od damskich. W zasadzie zaraz pod nimi są kolorowe, tak jakby do męskich też się zaliczały [img]icons/icon12.gif[/img]
I dlaczego jak kilknie sie na kosmetyki dla mężczyzn w ogóle nie wyskakują perfumy i zapachy dla mężczyzn(które zresztą nadal tkwią pod damskimi kosmetykami) Moze dało by się to przenieść, a może ja tylko marudzę a wszystkim to pasuje? [img]icons/icon40.gif[/img]
![]() |
#2 |
Gość
|
Re: kosmetyki dla mężczyzn w KW
Watek - hop - w gore, moze obdarzycie mnie jednak przenoszeniem kosmetykow z jednej kategorii do drugiej na najblizsze trzy dni [img]icons/icon12.gif[/img]
Tak to luuuubie... [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img] |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rzabbocop
|
Wiecie co?
A mój to już się od kilku dni odgraża, że zaraz wejdzie na ten wizaż i poocenia. Hihi Już nie mogę się doczekać [img]icons/icon20.gif[/img] Sama jestem ciekawa Nawet sprawdzał w łazience, co może pooceniać [img]icons/icon10.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Wiesz co, ale to niezły pomysł, żeby twój luby ocenił swoje mazidełka. [img]icons/icon12.gif[/img] No bo jak, może my mamy oceniać męskie pianki do golenia? Możnaby wprawdzie spytać lubego, czy mu kosmetyk służy, ale ileż łatwiej jest, żeby sam wystukał ocenkę! Mój mąż raczej nie da się zaciagnąć do oceniania, na razie nawet nie zgłaszam jego kosmetyków, Musze podstępnie pytać: "czy dobry ten płyn po goleniu" a on powie [img]icons/1ehem.gif[/img] albo [img]icons/1nie.gif[/img] i po wszystkim. Nie rozwodzi się nad opakowaniem itd. wszystko mu obojętne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gość
|
No i [img]icons/icon14.gif[/img] [img]icons/icon10.gif[/img]
Niech wchodzi i ocenia, my sie go wcale nie boimy [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/icon35.gif[/img] |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Pewnie tak będzie jak go przyduszę, a za kilkanaście lat może nawet mój synek cosi oceni [img]icons/icon12.gif[/img].
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Właśnie się uśmiałam jak nie wiem, czytając ten wątek [img]icons/icon10.gif[/img] Bo coś czuję że już niedługo nasi faceci będą zmuszeni zauważać coś co dotychczas traktowane było jak zło konieczne [img]icons/icon12.gif[/img] Właśnie kosmetyki hehe [img]icons/icon10.gif[/img]
A teraz biedacy się będą głowić nad odpowiedzią która pianka jest lepsza i DLACZEGO [img]icons/icon10.gif[/img] Wizaz moze być w potrzebie jak się dowiedzą powodu dla którego są tak maltretowani [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/icon40.gif[/img]
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rzabbocop
|
Tylko jak go znam, to pewnie zacznie od oceniania kremików i to wcale nie tych męskich, ale niech ocenia, może się dowiem czegoś więcej niz "fajny" [img]icons/icon12.gif[/img]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:21.