|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Brak przyjemności podczas pocałunku...
Podczas pocałunków z TŻ nie odczuwam żadnej przyjemności
Pomimo tego, że mówi, że jest mu super i chce jeszcze więcej, ja boje się że ze mną jest coś nie tak, że może robie coś źle. Czasami podczas pocałunku czuje się okropnie Nic nie odczuwam. Czy ze mną jest coś nie tak? |
|
|
|
|
#2 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Brak przyjemności podczas pocałunku...
Cytat:
wygląda mi na to, że koleś Cię w ogóle nie kręci Skoro jemu jest super to chyba wszystko robisz dobrze
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Albo on cię nie kręci, albo po prostu nie lubisz pocałunków, chociaz trudno mi sobie to wyobrazić. Całowałaś się kiedyś z innym? Odczuwałaś kiedys przyjemność z pocałunków?
No i dołączam się do pytań powyżej
|
|
#4 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale teraz nic nie sprawia mi przyjemności... Może to co teraz napisze zabrzmi brutalnie, sama się tego wstydze Ale po pierwszym pocałunku z TŻ kiedy wróciłam do domu o mało nie zwymiotowałam, do tego miałam jakąś flegme w gardle Od tamtej pory wszystko jest źle. Ja mam 16, a On 18 lat. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierwszy raz pocałowalas się z chłopakiem i chcialo ci się wymiotowąc? kurczę, nie rozumiem. A flegma była twoja czy jego flegma pojawia się przy chorobie, ale nie wiem co ona ma wspólnego z waszymi pocałunkami. A może on po prostu kiepsko całuje? No nie wiem...
|
|
|
#6 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Ten gość cię nie kręci, nie kochasz go. Rzuć go.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Powtórzę się: facet Cię nie kręci i z tego nic nie będzie. Jak nie "iskrzy" już na początku to nagle z niczego się gromy nie posypią i ziemia nie zadrży pod nogami...i choćbyś sobie nie wiem jak sobie wmawiała, że go kochasz, jest dla Ciebie dobry i różne takie, tylko pogorszysz sytuację i stracisz czas...wiem co mówię, posłuchaj starszej koleżanki
chociaż miałam kiedyś takiego delikwenta co na sam jego widok miałam kisiel w majtach, ale jak zaczął całować, to myślałam, że całą mnie połknie... i uciekłam
Edytowane przez _zolza Czas edycji: 2012-08-15 o 19:01 |
|
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie fajne uczucie z kolei jak ktoś Ci się bardzo, bardzo podoba to nawet jak dotknie Cię za rękę to ciarki przechodzą
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() fajny masz podpis ukradłam sobie
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.

Pomimo tego, że mówi, że jest mu super i chce jeszcze więcej, ja boje się że ze mną jest coś nie tak, że może robie coś źle. Czasami podczas pocałunku czuje się okropnie 

kurczę, nie rozumiem. A flegma była twoja czy jego
flegma pojawia się przy chorobie, ale nie wiem co ona ma wspólnego z waszymi pocałunkami. A może on po prostu kiepsko całuje? No nie wiem...