|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Trudny przypadek:-(
Parę miesięcy temu poznałam fajnego chłopaka
![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Trudny przypadek:-(
być szczera, patrzeć mu w oczy (przełamiesz nieśmiałość swoją i jego) i dać mu czas. nic na siłę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
ojj coś z tego będzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
sarat, a wolałabys takiego co na drugim spotkaniu zapakowałby Ci łapska do majtek i obślinionym szeptem wydyszał "choć w krzaki"?
![]() jest miło, spotykacie sie, przytulacie, dobrze bawicie nie wszystko trzeba nazywać w końcu pewnie to wyartykułujecie, ale nie ma pospiechu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
No, ale chyba on traktuje Cię jak kogoś więcej niż tylko koleżankę co nie?
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Nie no w takim przypadku chlopak byłby skreślony, ale miło by było gdyby w końcu spróbował mnie pocałować...
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
wiesz, to delikatna sprawa, bo moze biedak teraz siedzi na jakims meskim forum i pyta sie "czy pocalowac ja czy nie" w obawie zebys nie uznala go za natreta?
napisalas w pierwszym poscie, ze powoli sie zakochujesz - to moze powoli z tym całowaniem? jak beda sprzyjajace okolicznosci to samo wyjdzie - predzej czy pozniej |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
![]()
Dzięki za słowa otuchy, w takim razie będe czekać
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
może on chce żeby Wasz pierwszy pocałunek był niezwykły, a nie przy znajomych na dyskotece, w tłumie ludzi którzy się na Was patrzą albo wśród facetów którzy robią to samo już z 10 dziewczyną z kolei ...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Poczekaj troszke:P
Będzie odpowiednia chwila, klimat, magia...:P heh... To chyba dobrze, że chłopak po chwili znajomości nie mówi o seksie itd. Może rzeczywiście jest nieśmiały i boi się Twojej reakcji? Kiedy będziecie sami w miłym miejscu przytul się do niego, popatrz głęboko w oczy....;]
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Z tego co piszesz wnioskuję, że on traktuję cię jak swoją dziewczynę - na pewno sama to zauważyłaś, planuje z tobą każdy wekand, pyta co chcesz robić - czyli stara się spełniać twoje życzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Żyć dalej i cieszyć się z tego co masz
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Niech sytuacja sie pozwoli rozwija. Lubicie swoje towarzytwo i nich tak bedzie. Na wszytsko przyjdzie czas. Niektórzy obrazu zaczynaj od pocalunkow ,a inni potrzebują czasu. A i nawet fajnie, ze sytuacja tak wolno sie rozwija. Wiecej przyjemnosci
![]()
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
trudny przypadek?
- etap, na którym jesteś, wspominam najcudowniej ze wszystkich etapów każdego mojego związku. właśnie ten etap pozornej niepewności i pewności niepełnej, pragnień, które powoli się spełniają i uczucia, które dopiero rozkwita. nie przejmuj się tym, tylko ciesz się - bo później już nie będzie tak uroczo. nie będzie tego przyjemnego dreszczyku, adrenaliny i nie spania po nocach. miłość jest tak fantastyczna, jak amfetamina, ale tak samo jak ona - tylko na początku, kiedy jej dawki są odpowiednio nieduże. wiem co mówię. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;8072988]trudny przypadek?
- etap, na którym jesteś, wspominam najcudowniej ze wszystkich etapów każdego mojego związku. właśnie ten etap pozornej niepewności i pewności niepełnej, pragnień, które powoli się spełniają i uczucia, które dopiero rozkwita. nie przejmuj się tym, tylko ciesz się - bo później już nie będzie tak uroczo. nie będzie tego przyjemnego dreszczyku, adrenaliny i nie spania po nocach. miłość jest tak fantastyczna, jak amfetamina, ale tak samo jak ona - tylko na początku, kiedy jej dawki są odpowiednio nieduże. wiem co mówię.[/quote] ale pięknie to napisałaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.