|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() !! Kosmetyki !! - Zupełnie Nowy Wątek Wymiankowy!- - - - - - - - - WI T A M - - - - - - - - - NA POCZĄTEK MOJE ZASADY WYMIANKI ![]() Jeżeli NIE ODPOWIEM W TWOIM WĄTKU to znaczy, że NIC NIE ZNALAZŁAM. Nie chcę tracić czasu ze względu na oszałamiającą szybkość łącza :/ Nie szukam niczego szczególnego, chętnie dokonam od razu większej wymianki ![]() Uprzedzam, że nie dam się oszukać ![]() ![]() MOJE KOSMETYKI W WASZYCH RĘKACH ![]() PRZYSTANEK AMATOREK AVON: AVON Naturals odżywka bez spłukiwania do włosów suchych i zniszczonych Owoc Granatu i Jojoba, połowa z 125 ml. AVON Naturals odżywka bez spłukiwania do włosów normalnych Jabłko i Owies, nieużywana czyli całe 125 ml ![]() AVON Naturals regenerujący body spray Czarna Czereśnia i Gałka Muszkatołowa, jakieś 3/4 z 125 ml zostało. AVON Colortrend cień do powiek Polka dot (mięta i niebieskie oczko w środku) 8 g, zużyta mniej niż połowa, fajny kremowy cień. KĄCIK MIŁOŚNICZEK SENSIQUE: SENSIQUE puder prasowany nr 104, rozświetlający, na moje to taki opalony jest, raz użyty. SENSIQUE puder prasowany nr 106, mapka brązująca, trzy części od jasnej do ciemnej z drobinkami świecącymi, nieużywany. SENSIQUE cień nr 116 „DIAMOND SHINE”, kolor brązowy z połyskiem, użyty kilka razy dosłownie. SENSIQUE cień nr 3-124 „AKSAMITNE CIENIE DO POWIEK TRIO”, jasny błękit plus ciemniejszy soczysty błękit plus szarofioletowy :P ZACISZE DLA FANEK INGLOT: INGLOT cień z aplikatorem VERTIGO, pomarańczowe złoto, raz użyty! INGLOT cień SPRINT pearl sparks delikatny łososiowy róż raz użyty! – LECI DO BAJERKA3 PRZESTRZEŃ WIELBICIELEK JOKO: JOKO sunday cień dwa odcienie niebieskiego z brokatem, wytłoczone słoneczko w jasnym błękicie, ciemne tło, śliczny ale mi się znudził :P JOKO cień Winter Glamour taki połyskujący beż wpadający w róż, niestety zamknięcie zepsute ale cień 3/4 niezużyte! CHWILA DLA WSZYSTKICH: BELL MOUSSE biały nr 10 ponad połowa została ![]() BELL MOUSSE różowy nr się zmazał, końcówka do wypróbowania ![]() RIMMEL metallic stars roller shadow, czyli cień w kulce biały połyskujący niemal nieużywany! NIVEA pianka do włosów styling „bardzo mocne utrwalenie bez alkoholu, nie obciąża włosów, pielęgnuje”. Wypróbowana tylko raz, data ważności: 11/2008 Kredka do oczu dwustronna, właściwie cień w kredce, użyty kilka razy może. Z jednej strony jest to róż wpadający w złoto, opalizujący, z drugiej zaś złoto mieniące się. Obie strony ładnie błyszczą, ale to nie moje kolory. PEFRUMA, PERFUMA! ORIFLAME WODA TOALETOWA ELVIE 30 ML kompletnie NOWA! ale zapach zdecydowanie nie mój :/ delikatny, słodki, jednocześnie świeży. Nietrafiony prezent, nie będę zbyt wybredna.
STUDIA ![]() Edytowane przez emfaza1989 Czas edycji: 2008-05-31 o 14:31 Powód: Błędy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: !! Kosmetyki !! - Zupełnie Nowy Wątek Wymiankowy!
hej , podoba mi sie :
AVON Naturals odżywka bez spłukiwania do włosów normalnych Jabłko i Owies, nieużywana czyli całe 125 ml SENSIQUE puder prasowany nr 104, rozświetlający, na moje to taki opalony jest, raz użyty. ![]() ![]() SENSIQUE puder prasowany nr 106, mapka brązująca, trzy części od jasnej do ciemnej z drobinkami świecącymi, nieużywan . ![]() ![]() MMEL metallic stars roller shadow, czyli cień w kulce biały połyskujący niemal nieużywany! ODDAM BAAARDZO WIELE ZA CHOCIAZ JEDNA Z TYCH RZECZY ![]() ![]() PROSZE ODP. U MNIE ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ORIFLAME WODA TOALETOWA ELVIE 30 ML kompletnie NOWA! ale zapach zdecydowanie nie mój :/ delikatny, słodki, jednocześnie świeży. Nietrafiony prezent, nie będę zbyt wybredna.
JOKO sunday cień dwa odcienie niebieskiego z brokatem, wytłoczone słoneczko w jasnym błękicie, ciemne tło, śliczny ale mi się znudził :P coś u mnie??
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Coś za:
AVON Naturals odżywka bez spłukiwania do włosów suchych i zniszczonych Owoc Granatu i Jojoba, połowa z 125 ml. AVON Naturals regenerujący body spray Czarna Czereśnia i Gałka Muszkatołowa, jakieś 3/4 z 125 ml zostało.
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
podoba mi sie PUMA JAMAICA NIEUŻYWANA ORYGINALNA 20 ML
![]() |
#7 |
JESTEM ONA
|
![]() Interesuje mnie woda Oriflame oraz Puma . Poza wątkiem mam filtr L`oreal spf 50+ ma postać półpłynnego podkładu barwiący- brązujący oraz Nivea Visage Young krem + lekki podkład , uzyty 2x. Inne rzeczy tez , zalezy co jeszcze mogloby Ciebie zainteresować ![]() edit: przede wszystkim najbardziej jestem zainteresowana wodą Oriflame ![]() Edytowane przez _kapryska_ Czas edycji: 2008-06-01 o 15:54 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za ORIFLAME WODA TOALETOWA ELVIE 30 ML kompletnie NOWA! ale zapach zdecydowanie nie mój :/ delikatny, słodki, jednocześnie świeży. Nietrafiony prezent, nie będę zbyt wybredna.?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
JESTEM ONA
|
Do Nivea dodam miniaturkę szamponu Schwarzkopf Gliss Kur Total Repair 50 ml , zostalo 3/4 op. Ja jestem chętna wodę O. Jeśli Tobie to odpowiada to zapraszam na PW z danymi.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 44 pkt / 100% pozyt.
|
Moze cos u mnie? Podoba mi sie: JOKO cień Winter Glamour taki połyskujący beż wpadający w róż oraz dwustronna kredka roz ze zlotem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
ORIFLAME WODA TOALETOWA ELVIE 30 ML kompletnie NOWA! ale zapach zdecydowanie nie mój :/ delikatny, słodki, jednocześnie świeży. Nietrafiony prezent, nie będę zbyt wybredna.
Coś u mnie? Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.