|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
co mu napisać?
kilka dni temu poznałam pewnego chłopaka. Wywarł na mnie niesamowite wrażenie- z poczuciem humoru dokładnie takim, jakie lubię, inteligentny, wrażliwy, przystojny. Wymieniliśmy się adresem e-mail żebym mogła mu przesłać zdjęcia
podpowiedzcie, co mogłabym mu napisać, żeby kontynuować znajomość? żeby zainteresowac go moja osoba? chciałabym żeby to było coś miłego, zabawnego, ogólnie ciekawego proszę was, pomóżcie, bardzo mi na tym zależy
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: co mu napisać?
Napisz to, co Ci przyjdzie do głowy. Żadne wymyśle frazesy, ani zabawne teksty wymyślone przez KOGOŚ INNEGO Ci nie pomogą, bo skoro sama byś na to nie wpadła, to po co pisać tak do niego i udawać, że jesteś inna niż w rzeczywistości?
Wyślij zdjęcia i tyle, a rozmowa potoczy się sama (przynajmniej powinna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
jeśli chcesz go zainteresować sobą, to napisz coś od siebie. niech wie, jaka jesteś naprawdę i wtedy zdecyduje, czy go to urzekło, zaimponowało mu, przykuło jego uwagę etc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ale że co - mamy robić wrażenie na Twoim facecie? Przecież to Ty go masz oczarować a nie Wizażanki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
A jakie zdjęcia? To znaczy co na nich jest?
To ważne, bo ciężko wymyślic coś tak na zawołanie..
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Nie możemy powiedzieć Ci co masz napisać zeby się Tobą zainteresował bo Cie nie znamy to po pierwsze , a nawet gdybyśmy napisały to przecież kłamać i udawac kogoś kim sie nie jest jest nieładnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Zgodzę się tam z koleżankami wyżej - nie możemy chyba Ci niczego napisać, bo to Ty masz na nim zrobić wrażenie swoją osobą, a nie wymyślone teksty - prawda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
BAN stały
|
wyślij mi zdjęcia i napisz, że czekasz na jego teraz, zapytaj co tam słychać
![]() on Ci przyśle swoje i sam coś napisze ![]() niech on się o to martwi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Zacznijmy od tego, że nie ma potrzeby się silić na żadne poematy, skoro ledwo się znacie
![]() Nie ma też potrzeby wymyślać jakichś z góry obmyślanych tekstów. Jesteście dopiero na samym starcie, więc myślę, że zwykła uprzejmość i sympatia wystarczy ![]() Możesz życzyć po prostu miłego oglądania ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() a autorka "wypadnie dobrze" po prostu jak prześle mu te zdjęcia i np. zapyta co tam u niego bez jakiegoś od razu "zarywania" czy milutkich tekstów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Wyślij mu te zdjęcia, napisz że dziękujesz za miły dzień/spotkanie (jeśli np. byliście na jakiejś wycieczce/wydarzeniu razem i stąd te zdjęcia) i że to Twój numer tele... Reszta zależy od faceta. Obojętnie co napiszesz - jeśli facet jest zainteresowany, to się odezwie. Jeśli nie jest, to i poemat miłosny nic nie da. Napisz tylko parę słów, od siebie - nic za osobistego. Po prostu, że jak chce się umówić, to proszę - mój numer, czy daj znać - mam wolny weekend. I tyle. Sygnał wyraźny, ale bez przesadyzmu i opisywania swojego życia, czy uczuć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
nie chodzi o to zebyscie pomogly mi udawac i wymyslac jakies frazesy tylko o to ze nie mialam pojecia co napisac i szukalam natchnienia
![]() w kazdym razie dziekuje za odzew ![]() napisalam mu ze bardzo mi sie podobalo tego dnia i wyslalam mu linka do moich ulubionych piosenek i spytalam co u niego i odpisal, ze zdjecia bardzo mu sie podobaja, ze w sobote mama trzymac kciuki bo jedzie na poprawke, ze piosenki bardzo mu sie spodobaly i ze ma nadzieje ze od czasu do czasu mu cos napisze ![]()
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Ja bym radziła się spotkać. Nie ma sensu się nakręcać przez gg, maile, sms-y, bo potem będzie klops i rozczarowanie. Spotkać się jak najszybciej i wtedy zobaczyć, czy w ogóle warto
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
100% racji. Samej zaproponować kawkę/piwko lu tak pokierować rozmową, żeby wybadać, czy on chce spotkania. Jeśli facet jest zainteresowany czymś więcej, a nie posiadaniem kolejnej koleżanki z gg/e-maila, to się chętnie i szybko spotka. Jak dla mnie to co napisał, to grzecznościowe i zdawkowe zdanie, więc nie wiadomo czy coś się za tym może kryć (jakieś większe zainteresowanie).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:25.