|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
buty sportowe na lato
hej,
Mam do was prosbę o pomoc w wybraniu adidasow na lato.. Nigdy nie nosilam sportowych markowych butów z racji tego ze wolalam eleganckie butki. Jednak w tym roku mi się odmienilo i mam ochotę na jakies wygodne, zgrabne adidaski... niestety wybor jest tak duzy ze trudno się zdecydowac... nie mam jeszcze wyrobionego wlasnego stylu jesli chodzi o adidasy... Jakie buty sportowe byscie poleciły? |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: buty sportowe na lato
polecam reebok velocera, ja mam czarne, są przede wszystkim wygodne, wytrzymałe, lekkie no i ładnie się na nodze prezentują, a wyglądają tak:
http://allegro.pl/item348442568_rbk_...a_gratis_.html to jest model który mam, ale są też inne wersje kolorystyczne, wystarczy wpisać w allegro velocera i się pokażą |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
nike sprint sister
Zgrabne, delikatne i klasyczne
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Nike Court Tradition. Sama mam te bez rzepów od około roku i chyba nigdy mi sie nie znudzą, a przy tym są bardzo wygodne.
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
szukam jakis fajnych butow sportowych ale kompletnie nie wiem jakie wybrac... moglybyście mi poradzic.... jakie buty sie wam podobaja....jakie sa modne w tym sezonie?? Moze jakies zdjecia??? Z gory bardzo dziekuje
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Polecam Puma Spped Cat.Są bardzo wygodne tylko w moim przypadku aby to sie stalo musialam sporo pocierpiec bo tak mnie obcieraly..Ale mimo to godne polecenia..Moze tylko w moim przypadku oobcierają bo mam delikatne piety
|
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
ja noszę Puma le set
boskie i wygodne
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Mam nadzieję że moje też w końcu przestaną mnie obcierać.Po pierwszym założeniu miałam ogromne pęcherze, na piętach oczywiście .Dobrze że teraz jest ciepło i mogę już chodzić w klapeczkach ale nie chcę żadnych innych 'adidasów'.Mimo wszystko też polecam Speed Cat-y.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
To te spped caty jakieś ferelne ..:/ A myslalam ze tylko moje takie są
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.

Zgrabne, delikatne i klasyczne