|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
**** Zapraszam MOJE KOSMETYKI ****
Witam
![]() ![]() * tusz do rzes glam'eyes mascara rimmel * maseczka do włosów avon soy milk & macadamia * precyzyjny ołówek do kresek kolor black avon * oliwka johnson's baby NOWA * L-Carnitine w tabletkach z 90 zostąło z 86 :P * pianka do włosów kręconych wella shockwaves * krem do rąk skin so soft avon * balsam do ciała planet spa zielona oliwka * maseczka peel off z glinką do strefy T avon * płyn do soczewek bausch & lomb renu * nivea body goodbye cellulite * podkład rimmel stay matte kolor warm honey * maska witaminowa do twarzy avon * nawilzajacy krem do stóp z jezyna i mieta avon * krem do depilacji veet *odzywka do paznokci z ekstraktem z kaktusa avon * oczyszczajacy zel myjacy przeciw wagrom avon * szminka bebe rózowa * puder prasowany igloo * mascara eveline volume shock * cien manhattan kolor black * podkład pierre rene natural system look * cien ruby rose biały perłowy * lakier bezbarwny * cien film rózowy *cien bell oliwkowy * cien bell nr 16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: **** Zapraszam MOJE KOSMETYKI ****
pianka do włosów kręconych wella shockwaves
maseczka peel off z glinką do strefy T avon nivea body goodbye cellulite ile pozostało z tych rzeczy puder prasowany igloo cien manhattan kolor black * podkład pierre rene natural system look * cien ruby rose biały perłowy * cien film rózowy a tych prosiłabym fotki
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ile go zostało? Znalazłabyś coś u mnie? Bardzo mi zależy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
płyn do soczewek bausch & lomb renu (jaka objetosc jaka data waznosci i czy otwarty?)
krem do depilacji veet ( objetosc i zuzycie) * L-Carnitine w tabletkach z 90 zostąło z 86 zapraszam do siebie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Witam,
tusz rimmel - znajdziesz coś ?
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Może coś u mnie za Glam'eyes?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
MOZE COS U MNIE
* tusz do rzes glam'eyes mascara rimmel * precyzyjny ołówek do kresek kolor black avon * oliwka johnson's baby NOWA * balsam do ciała planet spa zielona oliwka * nivea body goodbye cellulite * maska witaminowa do twarzy avon * szminka bebe rózowa * puder prasowany igloo * cien film rózowy *cien bell oliwkowy * cien bell nr 16
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
znajdziesz cos za wszystko badz ktores z nich? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
* nivea body goodbye cellulite * oliwka johnson's baby NOWA * tusz do rzes glam'eyes mascara rimmel zapraszam ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za tusz do rzes glam'eyes mascara rimmel, nawilzajacy krem do stóp z jezyna i mieta avon, mascara eveline volume shock?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
znalazłabyś cos u mnie za którąś z tych rzeczy albo za wszystkie?
![]() * tusz do rzes glam'eyes mascara rimmel * krem do rąk skin so soft avon * nivea body goodbye cellulite * mascara eveline volume shock a jeśli tak to mogłabys napisac ile ich zostało? pozdr
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
* oliwka johnson's baby NOWA
* L-Carnitine w tabletkach z 90 zostąło z 86 :P * nivea body goodbye cellulite * krem do depilacji veet jakie stopnie zuycia? cos u mnie za to?
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Jaka jest zawartosc tych rzeczy ..? sa nowe >?...
* mascara eveline volume shock * cien manhattan kolor black * szminka bebe rózowa * krem do depilacji veet * precyzyjny ołówek do kresek kolor black avon |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos u mnie za
* pianka do włosów kręconych wella shockwaves * nivea body goodbye cellulite * podkład rimmel stay matte kolor warm honey? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
* tusz do rzes glam'eyes mascara rimmel
* oliwka johnson's baby NOWA * balsam do ciała planet spa zielona oliwka a co jestes sklona oddac z tych rzeczy za roll-on Garniera?najbardziej zalezy mi na maskarze. mozesz okreslic stpien zuzycia tych rzeczy? czy maskara jest mokra? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za nivea goodbye cellulite?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz coś u mnie za płyn do soczewek bausch & lomb renu
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz cos u mnie za:
tusz do rzes glam'eyes mascara rimmel L-Carnitine w tabletkach z 90 zostąło z 86 :P podkład rimmel stay matte kolor warm honey * krem do depilacji veet cien ruby rose biały perłowy
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za
* nawilzajacy krem do stóp z jezyna i mieta avon * krem do depilacji veet
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.