|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
obrona ..DominikaS
Kochana Doniu [img]icons/icon7.gif[/img] Masz dzis obrone, bardzo chciałas, zeby juz był TEN DZIEN [img]icons/icon12.gif[/img] Wiedz prosze zatem, ze scissskamy wszystko co mozemy za powodzenie w przedsiewzieciu [img]icons/icon7.gif[/img] Ja wracam do pracy, mam wrazenie, ze w poniedzialek jest jej 50 razy wiecej [img]icons/icon12.gif[/img] , ale mysle i wierze ze WSZYSCIUTKO SIE UDA JAK SOBIE WYMARZYSZ [img]icons/icon7.gif[/img]
trzymam kciuki, wracam tam gdzie powinam [img]icons/icon12.gif[/img] bedzie dobrze [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img] trzymaj sie Doniu [img]icons/icon7.gif[/img]
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: obrona ..DominikaS
Ja też trzymam kciuki... Jak ten czas szybko zleciał, pamiętam jak czytałam ten wątek i myślała, że tyyyyyle jeszcze czasu przed Tobą...
Trzymaj się! Pamiętaj: "Niech WIZAŻ będzie z Tobą!" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dominiko [img]icons/icon7.gif[/img]
Ja też za Ciebie Kochana trzymam kciki !!! Powodzenia! [img]icons/1cmok.gif[/img]
![]() |
#4 |
Gość
|
Zlosliwe kciuki tez sa zacisniete!
Polamania jezyka! [img]icons/1cmok.gif[/img] |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
a ja kolanka [img]icons/icon12.gif[/img]wszytsko normalnie sciskam [img]icons/icon12.gif[/img] kto wie z czego Donia broni ?
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Bardzo, bardzo Wam dziękuje za pamięć
![]() A temat pracy to " Wpływ nawożenia na wartości biologiczne warzyw". Mam nadzieję że nie będą pytac zbyt ostro bo nie wiem czy zdążę powtórzyć jeszcze materiał o nawozach....[img]icons/icon7.gif[/img] Mogą mi zadawać pytania z czterech sześciosemetrowych przedmiotów:-( Ide prasować białą bluzkę - ciekawe czy jest w ogóle biała bo nie używałam jej już jakiś czas ![]() Odezwę się jak tylko wrócę. Chyba że po drodze gdzies zemdleje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Doniu,
Jesteśmy z Tobą i wiemy, że wszystko bedzie ok. A więc broń się Waćpanna.... Całuski : całus : Hana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Też się dołaczam [img]icons/icon7.gif[/img]
Na pewno wszystko pójdzie OK [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img]
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Obrona to tylko formalność i duży stres, nic poza tym. Pytają tylko o temat pracy
![]() Trzymam kciuki abyś nie zapomniała tematu! Głowa do góry! powodzenia!
![]() |
#10 |
Gość
|
I jak poszło???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
zło ? [img]icons/icon12.gif[/img] a ciamu Ty piszesz, to o czym mysli Ola? [img]icons/icon12.gif[/img] he ?
![]() [img]icons/1cmok.gif[/img]
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Juz po jestem i zdalam
![]() Napisze wiecej jak tylko dostane sie do komputera - z tej radosci nieopatrznie zainstalowalam kilka gier dla dziecka i teraz musze czekac na swoja kolejke ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
prawdziwy facet [img]icons/icon7.gif[/img]
Doniuuuu [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img] wiedziałam [img]icons/icon7.gif[/img] gartuluje [img]icons/icon7.gif[/img] napisz wiecej, jak tylko bedziesz mogła [img]icons/icon7.gif[/img] i zjedz cos wreszcie bezstresowo [img]icons/icon7.gif[/img]
![]() |
#14 |
Gość
|
Gratulacje! [img]icons/icon7.gif[/img]
Czekamy na blizsza relacje z frontu komisyjnego [img]icons/icon12.gif[/img] A na przyszlosc malego siu! do przedszkola, bo sie jeszcze przyzwyczai do komputerka [img]icons/icon12.gif[/img] i kto bedzie na wizazu siedzial? [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/icon35.gif[/img] |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Ja też gratuluję!!! Coś ostatnio się nam wszystkim powodzi... Oby tak dalej. A małego ucałować ode mnie! Ja yteż tacie blokuję cały czas komputer... A kiedyś nie chciał używać i cieszył się, że ja używam. Wojny trwają odkąd mamy w nim DVD.
Poza tym odpocznij trochę od wszelkich dobrodziejstw cywilizacji - obrony też do nich należ,ą, czyż nie? Potem maseczka jako relaks, coś dobrego z poradnika w. i wracaj i opisuj!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
[img]icons/1roza.gif[/img] Doniu,
Gratulacje, gratulacje, gratulacje!!! [img]icons/1jupi.gif[/img] Wiola [img]icons/1cmok.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rzabbocop
|
Gratulacje !!! [img]icons/1cmok.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img]
Teraz odpocznij a potem wracaj do nas, bo dłuuuuugo Cię nie było [img]icons/icon7.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Re: obrona zyski i straty:-)
W sumie samo zdawanie nie wyglądało tak źle. W tej sali już wczesniej zdawalam egzamin z praktyk, więć nawet nie czulam się tak obco
![]() ![]() ![]() ![]() Ale stres miałam ogromny! Dzień wcześniej przygotowalam sobie wszystko do ubrania - wypralam kilka bluzek na wszelki wypadek i w ogóle... Oczywiście rano zmieniła mi sie koncepcja stroju ![]() ![]() Jedym momentem bezstresowym tego ranka była chwila robienia makijazu - nie mam pojęcia dlaczego ale wtedy w ogóle sie nie denerwowałam - kreska wyszła mi idealnie ale zaraz potem nie moglam zapiąć guzików bo tak mi sie lapki trzęsły ![]() Do strat muszę zaliczyć zupełnie zniszczone i polamane paznokcie ( zepsuła mi się zmywarka a nie miałam czasu jej naprawić przed egzaminem), przerwanie diety (a już bylo tak dobrze - trzy tygodnie, już widac bylo efekty a tu klops - ja zajadam stres więc całą niedzielę pochlanialam wszystko co było zjadliwe i w zasiegu mojej ręki. W dodatku w poniedzialek w nagrode zjadlam wielkiego nugata - chociaz normalnie ich nie lubie ale było to najsłodsze ciastko w cukierni, wiec musiałam je zjeść ![]() ![]() Ale jakie zyski! Pomijając 'papierek", to skrzynka pękała mi od zyczeń i gratulacji - to wspaniale dowiedziec sie ile osób mysli o mnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem okropnie zmęczona, jeszcze nie odreagowalam ale w koncu zabiorę się za to co lubię ![]() Bardzo Wam dziekuję za trzymanie kciuków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Re: obrona zyski i straty:-)
Dominika [img]icons/icon7.gif[/img] Teraz rodzinę wyślij z domciu - i masażyk relaksujący [img]icons/icon7.gif[/img]
Wiedziałam że sobie dasz radę [img]icons/icon14.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img]
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Re: DO DOMINIKI S :-)
[img]icons/icon40.gif[/img]
przegapilam ten watek o egzaminie [img]icons/icon22.gif[/img] Chcialam Ci zlozyc GRATULACJE [img]icons/icon20.gif[/img] [img]icons/icon20.gif[/img] [img]icons/icon20.gif[/img] pozdrawiam serdecznie wioleta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.