obrona ..DominikaS - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2003-02-24, 07:20   #1
Agentka
Wtajemniczenie

obrona ..DominikaS

Kochana Doniu [img]icons/icon7.gif[/img] Masz dzis obrone, bardzo chciałas, zeby juz był TEN DZIEN [img]icons/icon12.gif[/img] Wiedz prosze zatem, ze scissskamy wszystko co mozemy za powodzenie w przedsiewzieciu [img]icons/icon7.gif[/img] Ja wracam do pracy, mam wrazenie, ze w poniedzialek jest jej 50 razy wiecej [img]icons/icon12.gif[/img] , ale mysle i wierze ze WSZYSCIUTKO SIE UDA JAK SOBIE WYMARZYSZ [img]icons/icon7.gif[/img]

trzymam kciuki, wracam tam gdzie powinam [img]icons/icon12.gif[/img] bedzie dobrze [img]icons/icon7.gif[/img]

[img]icons/1cmok.gif[/img] trzymaj sie Doniu [img]icons/icon7.gif[/img]
Stary 2003-02-24, 07:23   #2
lejka
Zakorzenienie

Re: obrona ..DominikaS

Ja też trzymam kciuki... Jak ten czas szybko zleciał, pamiętam jak czytałam ten wątek i myślała, że tyyyyyle jeszcze czasu przed Tobą...
Trzymaj się! Pamiętaj: "Niech WIZAŻ będzie z Tobą!"
lejka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-02-24, 07:26   #3
Dorixx
Zadomowienie

Dominiko [img]icons/icon7.gif[/img]
Ja też za Ciebie Kochana trzymam kciki !!!

Powodzenia!
[img]icons/1cmok.gif[/img]
Stary 2003-02-24, 07:50   #4
zlosliwiec
Gość

Zlosliwe kciuki tez sa zacisniete!
Polamania jezyka!
Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-02-24, 08:00   #5
Agentka
Wtajemniczenie

a ja kolanka [img]icons/icon12.gif[/img]wszytsko normalnie sciskam [img]icons/icon12.gif[/img] kto wie z czego Donia broni ?
Stary 2003-02-24, 08:12   #6
DominikaS
Zadomowienie

Bardzo, bardzo Wam dziękuje za pamięć Własnie zaliczam mega-stres, zastanawiam się jak do 12 ze wszystkim zdążę, jeszcze podczytuje notatki i boli mnie brzuch... Chciałabym żeby była już godzina 14... Wtedy powinno być już po wszystkim.
A temat pracy to " Wpływ nawożenia na wartości biologiczne warzyw".
Mam nadzieję że nie będą pytac zbyt ostro bo nie wiem czy zdążę powtórzyć jeszcze materiał o nawozach....[img]icons/icon7.gif[/img] Mogą mi zadawać pytania z czterech sześciosemetrowych przedmiotów:-(
Ide prasować białą bluzkę - ciekawe czy jest w ogóle biała bo nie używałam jej już jakiś czas))
Odezwę się jak tylko wrócę. Chyba że po drodze gdzies zemdleje)) Ale na obronach chyba nie oblewają?...
DominikaS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-02-24, 08:26   #7
Hana
Raczkowanie

GG do Hana

Doniu,

Jesteśmy z Tobą i wiemy, że wszystko bedzie ok.

A więc broń się Waćpanna....

Całuski : całus :

Hana
Hana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2003-02-24, 09:09   #8
palomino
Zakorzenienie

Też się dołaczam [img]icons/icon7.gif[/img]

Na pewno wszystko pójdzie OK [img]icons/icon7.gif[/img]

Stary 2003-02-24, 09:12   #9
lila12
Zadomowienie

Obrona to tylko formalność i duży stres, nic poza tym. Pytają tylko o temat pracy
Trzymam kciuki abyś nie zapomniała tematu! Głowa do góry!
powodzenia!
Stary 2003-02-24, 22:19   #10
zlosliwiec
Gość

I jak poszło???
Stary 2003-02-24, 22:23   #11
Agentka
Wtajemniczenie

zło ? [img]icons/icon12.gif[/img] a ciamu Ty piszesz, to o czym mysli Ola? [img]icons/icon12.gif[/img] he ? jak to tak ? [img]icons/icon12.gif[/img]

Stary 2003-02-25, 09:49   #12
DominikaS
Zadomowienie

Juz po jestem i zdalam))
Napisze wiecej jak tylko dostane sie do komputera - z tej radosci nieopatrznie zainstalowalam kilka gier dla dziecka i teraz musze czekac na swoja kolejke (maly nie chce grac na "starym' kompie bo mu wolno chodzi i sie wiesza))
Stary 2003-02-25, 09:56   #13
Agentka
Wtajemniczenie

prawdziwy facet [img]icons/icon7.gif[/img]

Doniuuuu [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img] wiedziałam [img]icons/icon7.gif[/img] gartuluje [img]icons/icon7.gif[/img] napisz wiecej, jak tylko bedziesz mogła [img]icons/icon7.gif[/img] i zjedz cos wreszcie bezstresowo [img]icons/icon7.gif[/img]
Stary 2003-02-25, 10:06   #14
zlosliwiec
Gość

Gratulacje! [img]icons/icon7.gif[/img]

Czekamy na blizsza relacje z frontu komisyjnego [img]icons/icon12.gif[/img]

A na przyszlosc malego siu! do przedszkola, bo sie jeszcze przyzwyczai do komputerka [img]icons/icon12.gif[/img] i kto bedzie na wizazu siedzial? [img]icons/icon7.gif[/img]

[img]icons/icon35.gif[/img]
Stary 2003-02-25, 14:43   #15
lejka
Zakorzenienie

Ja też gratuluję!!! Coś ostatnio się nam wszystkim powodzi... Oby tak dalej. A małego ucałować ode mnie! Ja yteż tacie blokuję cały czas komputer... A kiedyś nie chciał używać i cieszył się, że ja używam. Wojny trwają odkąd mamy w nim DVD.
Poza tym odpocznij trochę od wszelkich dobrodziejstw cywilizacji - obrony też do nich należ,ą, czyż nie? Potem maseczka jako relaks, coś dobrego z poradnika w. i wracaj i opisuj!!!
lejka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-02-25, 15:32   #16
Wiola
Raczkowanie

[img]icons/1roza.gif[/img] Doniu,
Gratulacje, gratulacje, gratulacje!!!
[img]icons/1jupi.gif[/img]
Wiola [img]icons/1cmok.gif[/img]
Wiola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-02-25, 15:46   #17
Rzabba
Rzabbocop

GG do Rzabba

Gratulacje !!! [img]icons/1cmok.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img]
Teraz odpocznij a potem wracaj do nas, bo dłuuuuugo Cię nie było [img]icons/icon7.gif[/img]
Peliczaple stały smutcholijne
I zbłąkinie rykoświstąkały.
10 PŻ
Rzabba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-02-25, 20:44   #18
DominikaS
Zadomowienie

Re: obrona zyski i straty:-)

W sumie samo zdawanie nie wyglądało tak źle. W tej sali już wczesniej zdawalam egzamin z praktyk, więć nawet nie czulam się tak obco W komisji miałam czterech profesorów i jednego doktora - tylko trzej zadali pytania - jak dla mnie troszkę zbyt szczegółowe ( materiał obejmował 6 semestrów - trzy wiodące przedmioty, więc wiedza olbrzymia.) I to w dodatku nie tak jak z przedmiotów humanistycznych że właściwie mówi się o tym co się przeczytało - najgorsze na ogrodnictwie jest zapamiętywanie poszczególnych dat zasiewów i zbiorów, temperatur hodowli roślin w różnych okresach hodowli, no i te wszystkie odmiany i nazwy łacińskie...[img]icons/icon9.gif[/img] Dostały mi się pomidory, zwartnica (czyli hipeastrum) i jabłuszka Panowie byli bardzo mili - zawsze wolalam zdawać u profesorów niż profesorek
Ale stres miałam ogromny! Dzień wcześniej przygotowalam sobie wszystko do ubrania - wypralam kilka bluzek na wszelki wypadek i w ogóle... Oczywiście rano zmieniła mi sie koncepcja stroju 40 minut szukałam spodni, bluzka w ktorej postanowiłam iść byla nie wyprana a prasowanie poszlo mi na tyle źle że musialam coś nałożyć i wystawić tylko kołnierzyk
Jedym momentem bezstresowym tego ranka była chwila robienia makijazu - nie mam pojęcia dlaczego ale wtedy w ogóle sie nie denerwowałam - kreska wyszła mi idealnie ale zaraz potem nie moglam zapiąć guzików bo tak mi sie lapki trzęsły
Do strat muszę zaliczyć zupełnie zniszczone i polamane paznokcie ( zepsuła mi się zmywarka a nie miałam czasu jej naprawić przed egzaminem), przerwanie diety (a już bylo tak dobrze - trzy tygodnie, już widac bylo efekty a tu klops - ja zajadam stres więc całą niedzielę pochlanialam wszystko co było zjadliwe i w zasiegu mojej ręki. W dodatku w poniedzialek w nagrode zjadlam wielkiego nugata - chociaz normalnie ich nie lubie ale było to najsłodsze ciastko w cukierni, wiec musiałam je zjeść ), wydanie duzych pieniędzy na nagrody wlasne po obronie
Ale jakie zyski! Pomijając 'papierek", to skrzynka pękała mi od zyczeń i gratulacji - to wspaniale dowiedziec sie ile osób mysli o mnie))), telefon sie urywał i jeszcze czeka mnie duzo przyjemności związanych z "olblewaniem" (czyli objadaniem bo alkoholu nie pije) obrony Chyba wykupie staly abonament w jakiejś restauracji i przy okazji wezmę kredyt)) No i kupiłam sobie książki, rodzina obiecała prezenty i w ogóle)) Z rozpędu posprzątalam dzis pokój - skladzik - to też zaliczam do zysków
Jestem okropnie zmęczona, jeszcze nie odreagowalam ale w koncu zabiorę się za to co lubię
Bardzo Wam dziekuję za trzymanie kciuków
Stary 2003-02-25, 20:47   #19
palomino
Zakorzenienie

Re: obrona zyski i straty:-)

Dominika [img]icons/icon7.gif[/img] Teraz rodzinę wyślij z domciu - i masażyk relaksujący [img]icons/icon7.gif[/img]

Wiedziałam że sobie dasz radę [img]icons/icon14.gif[/img]

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2003-02-27, 07:57   #20
Wioletta
Rozeznanie

Re: DO DOMINIKI S :-)

[img]icons/icon40.gif[/img]
przegapilam ten watek o egzaminie [img]icons/icon22.gif[/img]

Chcialam Ci zlozyc GRATULACJE [img]icons/icon20.gif[/img] [img]icons/icon20.gif[/img] [img]icons/icon20.gif[/img]

pozdrawiam serdecznie
wioleta
Wioletta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości