![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Paru rzeczy, sprawdź, może masz :))
NIEAKTUALNE
Zapraszam do przejrzenia mojej listy ![]() ![]() Najpilniejsze pozycje na czerwono ![]() ![]() ![]() KOLORÓWKA: Kolorówka interesuje mnie tylko i wyłącznie NOWA. -mam bardzo jasną, chłodną karnację- szukam podkładów/sypkich pudrów/korektorów w bardzo jasnych odcieniach beżu, niewpadających w róż ani w żółć, jak najbardziej neutralnych; Najpilniejsze pozycje na czerwono ![]() ![]() KOLORÓWKA: Kolorówka interesuje mnie tylko i wyłącznie NOWA. -mam bardzo jasną, chłodną karnację- szukam minerałów (głównie podkładów i korektorów) w bardzo jasnych odcieniach beżu, niewpadających w róż ani w żółć, jak najbardziej neutralnych; - korektor Maybelline Dream Matte Mousse odcień 02 Natural- bardzo pożądany, oddam wiele (na kilka sztuk też jestem chętna, podobno go wycofali, a zdążyłam się od niego uzależnić...); -sample podkładów EDM; -podkład EDM Olive Fair, najlepiej Big ![]() -zielony korektor AA; -zielona baza Bourjois Lovely Base; -pryzmy Soft White; -podkład mineralny Mary Kay odcień Kość Słoniowa; -podkład mocno kryjący Mary Kay któryś z najjaśniejszych Ivory; -krem nawilżający Olay z lekkim podkładem MF, najjaśniejszy; -Lancome tusz z wibrującą szczoteczką; -Givenchy Phenomen'eyes; -baza MAC z filtrem +50; -Loreal True Match- puder, podkład, podkład mineralny, podkład z aplikatorem w kształcie wałka- odcienie- W1, W2, W3 , Rose Ivory C1/K1, Vanilla Ivory; -kolorówka Pupa (chętnie palety) oraz zielona baza silikonowa; -puder bambusowy z jedwabiem; -puder jedwabny dr. Haushka; -Maybelline korektor mineralny Natural ; -Giordani Gold Oriflame podkład adaptacyjny Porcelain; -zielony korektor Gosh; -Astor podkład mineralny w pudrze 01; -podkład Urban Shield Oriflame Porcelain; -puder w kamieniu z minerałami Rimmel Renew & Lift nr 103 True Ivory; ZAPACHY: - Jil Sander STYLE PASTELS , najchętniej różowe; - Marc Jacobs Lola; -Marc Jacobs Daisy; - Moshino I love love; - Moshnino Hippy Fizz; -Naomi Campbell Cat Deluxe na zachomikowanie ![]() -Chantal Thomass Osez Moi; -Versace Bright Crystal; -Sexy 212 C. Herrera, bo się zastanawiam czy nie wrócić do tego zapachu ![]() PIELĘGNACJA: -NOWA pielęgnacja włosów zniszczonych Kerastase, Loreal Prof, Tigi; -cała seria Loreal Prof Liss Ultime; -Clinique Pore Minimizer serum, tylko nowe; ew coś innego nowego na rozszerzone pory; -nowe płyny micelarne; -Tigi Spoil Me spray prostujący, nowy lub z niewielkim ubytkiem; -Alfaparf spray ochronny do prostowania, również nowy lub z niewielkim ubytkiem; -serum na końcówki Joanna Sekret Pereł (tylko nowe); -odżywka w sprayu Joanna Sekret Pereł (najlepiej nowa, lub z niewielkim ubytkiem); -nowa pielęgnacja cery naczynkowej i mieszanej- chętnie 3 kroki Clinique; -chętnie zafoliowane średnio i górnopółkowe kosmetyki, chętnie perfumy, na prezent ![]() Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2009-12-11 o 23:18 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Paru rzeczy, sprawdź, może masz :))
Pryzmy prasowane Intrigant rose posiadam, jestes zainteresowana?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Nie mogę znaleźć zdjęcia tego kolorku, mogłabyś podesłać mi jakiś link? Czy są nowe i czy kolor wpada w róż? (wnioskuję po nazwie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
Z kolorówki mam: Cynthia Rowley Illuminating Stick Limited Edition - rozświetlający sztyft, edycja limitowana, NOWY, 9 g. zafoliowany (07.09.07) Avon Personal Match loose powder, 15 g. BEIGE - puder sypki, NOWY, w kartoniku (28.02.07) Avon Personal Match loose powder, 15 g. PORCELAIN- puder sypki, NOWY w kartoniku (05.09.07) AVON Personal Match Limited Edition Cynthia Rowley delikatny puder prasowany NOWY, 10 g Avon Personal Match smooth mineral makeup powder Ivory - sypki podkład z wygładzającymi minerałami 15 g, NOWY (04.09.07) Avon Personal Match smooth mineral makeup powder Buff - sypki podkład z wygładzającymi minerałami 15 g, NOWY (01.10.07) Avon Soft Matte mousse makeup Ivory -podkład matujący o konsystencji musu, 25 ml, NOWY (18.07.07) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Niestety nie mam nic z Twojej wish listy ale czytalam i wydaje mi sie, ze kolezance chodzilo o odcien Impertinent rose bo je mialam. Daja bardzo naturalny efekt, nie koloruja zbytnio, raczej sa bezowe. Ale na bardzo jasnych karnacjach moga dawac troche kolorku rozowo- brzoskwiiowego-takiego troche ozywiajacego cere. Przy naczynkach bym sie bala ale wtedy mozna mieszac odcienie (sa 2 kratki bezowe, jedna pomaranczowa i 1 rozowa) Ja na cala twarz nakladalam bezowe a na policzki te kolorowe. Przeraszam, ze sie tak wcielam w watek ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Twitter- odpisałam u Ciebie
![]() asik123456789 - dziękuję za uświadomienie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hop hoop, nikt nic nie ma?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Siup.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
witam ja posiadam
Maybelline Dream Matte Mousse 010 podklad Loreal True Match korektor nr 30 i 40 Nowe, nieuzywane, opakowania testerowe, ale niestety nic u Ciebie nie znalazlam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Witaj, Dziękuję za propozycję ; ) Niemniej jednak maybelline podkład jest dla mnie za ciemny, dlatego szukam korektora. A odcieni korektorów Loreala nie mogę znaleźć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
niesttey nic ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Hop do góry!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
No trudno ; )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Hopla!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Up up, nikt nic nie ma? Dodaję ciągle nowe pozycje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Witaj! Chyba źle zrozumiałam, Ty masz jeszcze na wymiankę True Match n1 lub c1? Bo ja niestety nie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Ok, piszę PW
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:56.