Co zrobić aby on poczuł,że go kocham??? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-05-14, 17:52   #1
justi699
Zakorzenienie

Co zrobić aby on poczuł,że go kocham???

Hej wszystkim. Jestem ze swoim tż 2 lata, zawsze było nam razem cudownie. On często powtarza mi te magiczne słowa. ja nie jestem tak wylewna w wyznaniach i mam wrażenie że ostatnio boi się o nasz związek i nie jest pewien co do niego czuje. Chciałabym zrobić/kupić coś żeby poczuł ze nadal go kocham. Tym bardziej że w niedzielke mamy rocznice. Nie mam pomysłu co to może być, chciałabym żeby to było coś naprawdę oryginalnego i żeby on się BARDZO miło zdziwił. Niecierpliwie czekam na wasze propozycje. Pozdrawiam

justi699 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-14, 18:56   #2
Martini Bianco
Rozeznanie

Dot.: Co zrobić aby on poczuł,że go kocham???

Może po prostu popatrz mu w oczy,przytul mocno i powiedz,ze go kochasz? hmmm? Co ty na to?Moze być taka propozycja?
Martini Bianco jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-14, 19:56   #3
Dosiak
BAN stały

Wink Dot.: Co zrobić aby on poczuł,że go kocham???

Heh to już Ty sama najlepiej wiesz co twój TŻ lubi i co by go ucieszyło Jeżeli ma jakieś marzenie które możesz zrealizować to właśnie zrób to w niedziele, albo zabierz go w jakieś ciekawe miejsce które chciał zwiedzić, albo po prostu spędźcie cudowny wieczór razem...
Żeby wiedział, że go kochasz okazuj to jak najczęściej przytulając go, całując, interesując się jego sprawami. Pokaż że Ci na nim zależy
Dosiak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-14, 20:14   #4
Asicaa2
Przyczajenie

Wydaje mi się jednak, że najlepszym rozwiązanie byłoby okazywanie mu uczucia nacodzień... A nie tylko w rocznicę. Powinien ciągle czuć że go kochasz, a nie tylko od święta.
Oczywiście przygotuj coś specjalnego... Może jakąś kolację? I coś jeszcze...? Ale co by go ucieszyło to Ty o tym wiesz najlepiej...
Asicaa2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-14, 21:37   #5
xxsmutnaxx
BAN stały

Hmmm wszyscy dają Ci dość sentymentalne rady, to może ja wyskoczę coś z praktycznym, dotyczącym rocznicy. Nie radze nic kupować, tzn wg mnie prezenty robione mają większą wartość, niż kupywane bo co to jest iść do sklepu i wydać hajs np na drogie perfumy etc. A zrobienie samej kolacji, przygotowanie romantycznego łóżeczka i seksowna bielizna? albo piknik [chyba jest juz na tyle ciepło] w jakims ustornnym lasku czy coś.
xxsmutnaxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-14, 21:49   #6
laura87
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Asicaa2 Pokaż wiadomość
Wydaje mi się jednak, że najlepszym rozwiązanie byłoby okazywanie mu uczucia nacodzień... A nie tylko w rocznicę. Powinien ciągle czuć że go kochasz, a nie tylko od święta...
zgadzam sie
jak czlowiek kocha to zachowanie samo wypływa z tego pieknego uczucia...
laura87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-15, 09:49   #7
justi699
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxsmutnaxx Pokaż wiadomość
Hmmm wszyscy dają Ci dość sentymentalne rady, to może ja wyskoczę coś z praktycznym, dotyczącym rocznicy. Nie radze nic kupować, tzn wg mnie prezenty robione mają większą wartość, niż kupywane bo co to jest iść do sklepu i wydać hajs np na drogie perfumy etc. A zrobienie samej kolacji, przygotowanie romantycznego łóżeczka i seksowna bielizna? albo piknik [chyba jest juz na tyle ciepło] w jakims ustornnym lasku czy coś.
Hm... Piknik dobra myśl. Oby tylko pogoda dopisała. Dzięki smutna
Większość z was radzi mi okazywać mu uczucie na co dzień
Myślicie że ja jestem jakąś "zimną rybą" że tego nie robie?
Chodz mi o jakiś zwariowany pomysł żeby on pomyślał sobie " kurcze jak ona mnie kocha" Pozdrawiam
Stary 2008-05-15, 10:59   #8
niezwykla22
Zakorzenienie

oklepany ale i sprawdzony pomysł: romantyczna kolacja (niekoniecznie w restauracji, moze byc w domku), świece, nastrojowa muzyka. W jej trakcie wiele spojrzen w oczy, trzymanie za rękę... W odpowiednim momencie dwa magiczne słowa (wiesz jakie). Powiedz mu to, a znow poczuje sie pewnie.
Stary 2008-05-15, 12:29   #9
mtlk
Zadomowienie

GG do mtlk

mam podobnie. Tez nie jestem wylewna w mowieniu o uczuciach ale staram sie okazywac to co czuje nie koniecznie nazywac to. Przytulic sie bez powodu, zrobic cos dla niego, na pewno wiesz co lubi, o czym marzy. Skup sie na tym zeby dac mu szczescie. Mysle ze bardziej ucieszy go jakis gest z Twojej strony niz kupiony prezent.

Chociaz raz spotkalam sie z bardzo fajna stronka z roznymi prezentami. Postaram sie poszukac linka. Mozna bylo tam kupic jajko ktore trzeba codziennie podlewac a po paru dniach wyrasta z niego fasolka z napisem "Kocham Cie" "I love you" nawet "Happy Birthday" bylo. Mysle ze to calkiem fajny prezent
Stary 2008-05-15, 13:36   #10
kropka75
Zakorzenienie

Romantycznie - piękny list. Tylko o tym kim on jest dla Ciebie i co znaczy. Działa.

Bardziej prezentowo-rocznicowo - kolacja, winko, ładna bielizna na deser. Ze swojej strony sugeruję do kompletu pończochy - faceci mają na punkcie tych paru cm koronki niezłego świra.

Bardziej ekstremalnie - wspólna kąpiel przy świecach. Taki prezent dostałam na 7 lat i nic mi tego nie zastąpi, żadne materialne rzeczy.

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-15, 15:32   #11
laura87
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Romantycznie - piękny list. Tylko o tym kim on jest dla Ciebie i co znaczy. Działa.
jest z tz-tem 2 lata pewnie sie widuja na codzien i ma mu list pisac?
laura87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-15, 15:50   #12
pigigel
Zadomowienie

Hmm... ja nie mówiłam mojemu byłemu ciągle, że go kocham, choć kochałam.. i ze mną zerwał. Według mnie słowa nie są najważniejsze. Kiedy mówię, że kocham to kocham i to się nie zmienia z dnia na dzień. Moje zdanie jest jednak takie, że i my podchodzimy do tego inaczej i faceci.
Stwórz w dzień rocznicy taką niepowtarzalną atmosferę, aby było inaczej niż na codzień. Zgadzam się z przedmówczyniami, że drogie prezenty nie są konieczne.

pigigel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-15, 16:15   #13
lideczka1312
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez niezwykla22 Pokaż wiadomość
oklepany ale i sprawdzony pomysł: romantyczna kolacja (niekoniecznie w restauracji, moze byc w domku), świece, nastrojowa muzyka. W jej trakcie wiele spojrzen w oczy, trzymanie za rękę... W odpowiednim momencie dwa magiczne słowa (wiesz jakie). Powiedz mu to, a znow poczuje sie pewnie.
Moim zdaniem to sprawdzony sposób ale na dziewczyne...faceci wolą coś bardziej zadziwiającego (chociaż nie wszyscy) Zgadam się z poprzedniczkami Powinnaś mu zafundowac taki wieczór jakiego jeszcze nie było, coś o czym nigdy nie zapomni i będzie w szoku Kolacyjka może nawet w stylu azjatyckim (na podłodze, na jakimś kocyku mnóstwo poduszek, zapachowe świece, jakies nietypowie danie, taki seksowny nastrój, czerwone światło ) potem może masaż erotyczny przy użyciu olejków a na koniec jeszce deser

Chyba że twój TŻ takich rzeczy nie lubi
lideczka1312 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-15, 17:53   #14
moooniaaaa
Zakorzenienie

Co zrobić, żeby on poczuł że go nadal kochasz?
Zaskocz go czymś
Na przykład wyślij mu w niespodziewanym momencie sms'a "Wiesz jak bardzo Cię kocham?".
Pomysł z listem bardzo mi się podoba. Jeśli widujecie się codziennie albo b.często to tym bardziej będzie zaskoczony, kiedy znajdzie w skrzynce list od Ciebie Pamiętam, kiedyś pokłóciłam się z TŻ, pół nocy pisałam do niego list,a rano mu dałam. Nigdy nie zapomnę jakie miał oczy, kiedy go czytał
Możesz też zebrać wszystkie Wasze zdjęcia w kupę, zaprosić go na wieczór i przy dobrym winie oglądać i wspominać, moim zdaniem na 'obchody' rocznicy w sam raz.
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-16, 08:56   #15
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laura87 Pokaż wiadomość
jest z tz-tem 2 lata pewnie sie widuja na codzien i ma mu list pisac?
Co Cię tak bawi? No przecież nie esemesa do cholery.

List to papier, pamiątka, coś co można czytać i czytać wiele razy, aż dotrze i zapadnie w serce. Można zachować i wracać do tego gdy będzie gorzej.

Takim listem uratowałam swój związek w fazie kryzysu, gdy już prawie nic z niego nie zostało po kilku latach. I mieszkaliśmy już razem od dawna.
Usłyszałam potem, że on wielu rzeczy nie wiedział, nie wiedział jak jest ważny i że czuję to co czuję.

Stary 2008-05-16, 09:21   #16
Beatka212
Raczkowanie

GG do Beatka212

Możesz pomyśleć o tym czym się interesuje (to z takich przyziemnych rzeczy) mój mąż kocha czekoladę i samochody to zrobiłam mu czekoladowego placka w kształcie samochodu

List też jest super, jest dużo pomysłów tylko trzeba troszkę pogłówkować

Jonathan Carroll
Beatka212 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-16, 12:59   #17
justi699
Zakorzenienie

[quote=kropka75;7571360]Co Cię tak bawi? No przecież nie esemesa do cholery.

Proszę nie denerwujcie się
Serdecznie dziękuje za wszystkie pomysły, ale ja nadal nie wiem co zrobić
NA wysłanie listu już trochę za późno, w niedziele ma lać więc piknik odpada, może kolacja ale jeśli tak to w sobotę bo w niedziele wieczorem się nie widzimy bo ja zawsze wyjeżdzam na studia do innego miasta.... Pomysł z plackiem jest fajny_ mój TŻ uwielbia słodkości Pozdrawiam
Stary 2008-05-16, 15:47   #18
moooniaaaa
Zakorzenienie

To może wręcz mu list osobiście , ale na przykład powiedz, że będzie go mógł otworzyć dopiero w domu. Ciekawe czy wytrzyma
Stary 2008-05-16, 16:22   #19
Insomnia89
Zakorzenienie

Ja wczoraj mojemu TZtowi zrobiłam bardzo dużą niespodziankę, jak sam przyznał. Gdy wszedł do pokoju, zawiązałam mu oczy, posadziłam przy kompie i włączyłam mu film.

Banalne?
Nie, bo to był filmik o nas.
Wczoraj poświęciłam 3,5 godziny na rozgryzienie programu do składania filmików. Wybrałam naszą ukochaną piosenkę (Joanna Zagdańska - "Rekawiczki"), dobrałam do tego nasze zdjęcia. Zsynchronizowałam zdjęcia z tekstem piosenki. Dodałam pasujące przejścia, zmieniłam kolor zdjęc na czarno białe, dodałam efekt starego filmu. Całość prezentowała się rewelacyjnie.

Podczas oglądania tego "teledysku" obojgu nam zaszkliły się oczy. TŻ przyznał, że jeszcze nikt mu nie zrobił tak miłej niespodzianki. A to był zwyczajny dzień, zadna nasza rocznica... Czasem warto tak odświeżyć związek i pokazać naszej drugiej połowce, ze sie kocha
Stary 2008-05-16, 20:43   #20
justi699
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Insomnia89 Pokaż wiadomość
Ja wczoraj mojemu TZtowi zrobiłam bardzo dużą niespodziankę, jak sam przyznał. Gdy wszedł do pokoju, zawiązałam mu oczy, posadziłam przy kompie i włączyłam mu film.

Banalne?
Wczoraj poświęciłam 3,5 godziny na rozgryzienie programu do składania filmików. Wybrałam naszą ukochaną piosenkę (Joanna Zagdańska - "Rekawiczki"), dobrałam do tego nasze zdjęcia. Zsynchronizowałam zdjęcia z tekstem piosenki. Dodałam pasujące przejścia, zmieniłam kolor zdjęc na czarno białe, dodałam efekt starego filmu. Całość prezentowała się rewelacyjnie.

Podczas oglądania tego "teledysku" obojgu nam zaszkliły się oczy. TŻ przyznał, że jeszcze nikt mu nie zrobił tak miłej niespodzianki. A to był zwyczajny dzień, zadna nasza rocznica... Czasem warto tak odświeżyć związek i pokazać naszej drugiej połowce, ze sie kocha
super pomysł!!! Tylko skąd ja wezmę taki specjalny program
Stary 2008-05-16, 23:06   #21
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justi699 Pokaż wiadomość
super pomysł!!! Tylko skąd ja wezmę taki specjalny program
Proszę bardzo

http://dobreprogramy.pl/index.php?dz...dio+11+Plus+PL

ja ściągnęłam z tej strony. Wersja na 30 dni, ale zdążysz coś stworzyć jeśli w miarę radzisz sobie z komputerem, w ciagu 3 godzin (razem z wyborem zdjęć i muzyki) powinnaś sobie poradzić powodzenia i udanej niespodzianki zyczę!
Stary 2008-05-17, 09:32   #22
justi699
Zakorzenienie

Ojej Insomnia DZIęKUJE ZARAZ biorę się za ściąganie tego programu. Jeszcze raz DZIęKI
Stary 2008-05-17, 12:40   #23
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justi699 Pokaż wiadomość
Ojej Insomnia DZIęKUJE ZARAZ biorę się za ściąganie tego programu. Jeszcze raz DZIęKI
Nie ma za co przecież musimy sobei pomagać daj znac jak Ci poszło
Stary 2008-05-17, 12:52   #24
moooniaaaa
Zakorzenienie

U mnie też już się program ściąga
Zielona jestem jeśli chodzi o kompy,ale jak się chce to wszystko można, więc sobie poradzę bez żadnego ale
Stary 2008-05-17, 20:54   #25
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
To może wręcz mu list osobiście , ale na przykład powiedz, że będzie go mógł otworzyć dopiero w domu. Ciekawe czy wytrzyma
Dokładnie. Ja swojemu też wręczyłam osobiście.

Cytat:
Napisane przez Insomnia89 Pokaż wiadomość

Banalne?

Bardzo fajny pomysł. I święte słowa.

Stary 2008-05-17, 21:34   #26
Joline
BAN stały

Mozna, np. przez internet nazwac jakas gwiazde czyims imieniem (kosztuje to kilka $) i potem otrzymuje sie certyfikat potwierdzajacy :P
Joline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-17, 21:43   #27
Joline
BAN stały

Mozna, np. przez internet nazwac jakas gwiazde czyims imieniem (kosztuje to kilka $) i potem otrzymuje sie certyfikat potwierdzajacy :P
Joline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-18, 10:19   #28
justi699
Zakorzenienie

Dziś wielki dzień, dziękuje wszystkim za różne propozycje a szczególnie Insomni. Filmik gotowy, miałam z nim niezłe problemy- chyba nie jestem tak dobra w te klocki jak myślałam ale wyszło nawet fajnie coś bym jeszcze zmieniła a le już nie bardzo wiem jak, chodzi mi mianowicie o to jak zrobiłaś efekt starego filmu Pozdrawiam serdecznie i życze słonecznej niedzieli
Stary 2008-05-21, 19:28   #29
justi699
Zakorzenienie

Hej widzę,że nikt tu już nie zagląda ale skoro obiecałam napisać jak mi poszło to pisze
a więc mój tz normalnie prawie sie popłakał, ni może przesadzam ale miał łzy w oczach, kochany. Wszystkim polecam pomysł Insomni. Naprawdę warto!!! Pozdrawiam
Stary 2008-05-21, 19:40   #30
to ja magda
Raczkowanie

Fajnie ze wyszło tak ładnie. Pomysł rzeczywiście ciekawy. Za niecałe dwa miesiące mamy rocznicę ślubu. Może tez spróbuję cos takiego zmontować. Mój ukochany robi sie ostatnio mocno sentymentalny więc powinno sie spodobać. No i jest to znacznie bardziej oryginalne niz kolejna woda toaletowa...
to ja magda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości