|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Co zrobić aby on poczuł,że go kocham???
Hej wszystkim. Jestem ze swoim tż 2 lata, zawsze było nam razem cudownie.
chciałabym żeby to było coś naprawdę oryginalnego i żeby on się BARDZO miło zdziwił. Niecierpliwie czekam na wasze propozycje. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Co zrobić aby on poczuł,że go kocham???
Może po prostu popatrz mu w oczy,przytul mocno i powiedz,ze go kochasz? hmmm? Co ty na to?Moze być taka propozycja?
|
|
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
Heh to już Ty sama najlepiej wiesz co twój TŻ lubi i co by go ucieszyło
Jeżeli ma jakieś marzenie które możesz zrealizować to właśnie zrób to w niedziele, albo zabierz go w jakieś ciekawe miejsce które chciał zwiedzić, albo po prostu spędźcie cudowny wieczór razem... Żeby wiedział, że go kochasz okazuj to jak najczęściej przytulając go, całując, interesując się jego sprawami. Pokaż że Ci na nim zależy
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Wydaje mi się jednak, że najlepszym rozwiązanie byłoby okazywanie mu uczucia nacodzień... A nie tylko w rocznicę. Powinien ciągle czuć że go kochasz, a nie tylko od święta.
Oczywiście przygotuj coś specjalnego... Może jakąś kolację? I coś jeszcze...? Ale co by go ucieszyło to Ty o tym wiesz najlepiej... |
|
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
Hmmm wszyscy dają Ci dość sentymentalne rady, to może ja wyskoczę coś z praktycznym, dotyczącym rocznicy. Nie radze nic kupować, tzn wg mnie prezenty robione mają większą wartość, niż kupywane bo co to jest iść do sklepu i wydać hajs np na drogie perfumy etc. A zrobienie samej kolacji, przygotowanie romantycznego łóżeczka i seksowna bielizna? albo piknik [chyba jest juz na tyle ciepło] w jakims ustornnym lasku czy coś.
|
|
|
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Większość z was radzi mi okazywać mu uczucie na co dzień ![]() Myślicie że ja jestem jakąś "zimną rybą" że tego nie robie? Chodz mi o jakiś zwariowany pomysł żeby on pomyślał sobie " kurcze jak ona mnie kocha" Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
oklepany ale i sprawdzony pomysł: romantyczna kolacja (niekoniecznie w restauracji, moze byc w domku), świece, nastrojowa muzyka. W jej trakcie wiele spojrzen w oczy, trzymanie za rękę... W odpowiednim momencie dwa magiczne słowa (wiesz jakie). Powiedz mu to, a znow poczuje sie pewnie.
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
mam podobnie. Tez nie jestem wylewna w mowieniu o uczuciach ale staram sie okazywac to co czuje nie koniecznie nazywac to. Przytulic sie bez powodu, zrobic cos dla niego, na pewno wiesz co lubi, o czym marzy. Skup sie na tym zeby dac mu szczescie. Mysle ze bardziej ucieszy go jakis gest z Twojej strony niz kupiony prezent.
Chociaz raz spotkalam sie z bardzo fajna stronka z roznymi prezentami. Postaram sie poszukac linka. Mozna bylo tam kupic jajko ktore trzeba codziennie podlewac a po paru dniach wyrasta z niego fasolka z napisem "Kocham Cie" "I love you" nawet "Happy Birthday" bylo. Mysle ze to calkiem fajny prezent
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Romantycznie - piękny list. Tylko o tym kim on jest dla Ciebie i co znaczy. Działa.
Bardziej prezentowo-rocznicowo - kolacja, winko, ładna bielizna na deser. Ze swojej strony sugeruję do kompletu pończochy - faceci mają na punkcie tych paru cm koronki niezłego świra. Bardziej ekstremalnie - wspólna kąpiel przy świecach. Taki prezent dostałam na 7 lat i nic mi tego nie zastąpi, żadne materialne rzeczy. |
|
|
|
|
#11 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
Hmm... ja nie mówiłam mojemu byłemu ciągle, że go kocham, choć kochałam.. i ze mną zerwał. Według mnie słowa nie są najważniejsze. Kiedy mówię, że kocham to kocham i to się nie zmienia z dnia na dzień. Moje zdanie jest jednak takie, że i my podchodzimy do tego inaczej i faceci.
Stwórz w dzień rocznicy taką niepowtarzalną atmosferę, aby było inaczej niż na codzień. Zgadzam się z przedmówczyniami, że drogie prezenty nie są konieczne.
|
|
#13 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
(chociaż nie wszyscy) Zgadam się z poprzedniczkami Powinnaś mu zafundowac taki wieczór jakiego jeszcze nie było, coś o czym nigdy nie zapomni i będzie w szoku Kolacyjka może nawet w stylu azjatyckim (na podłodze, na jakimś kocyku mnóstwo poduszek, zapachowe świece, jakies nietypowie danie, taki seksowny nastrój, czerwone światło ) potem może masaż erotyczny przy użyciu olejków a na koniec jeszce deser![]() Chyba że twój TŻ takich rzeczy nie lubi
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Co zrobić, żeby on poczuł że go nadal kochasz?
Zaskocz go czymś ![]() Na przykład wyślij mu w niespodziewanym momencie sms'a "Wiesz jak bardzo Cię kocham?". Pomysł z listem bardzo mi się podoba. Jeśli widujecie się codziennie albo b.często to tym bardziej będzie zaskoczony, kiedy znajdzie w skrzynce list od Ciebie Pamiętam, kiedyś pokłóciłam się z TŻ, pół nocy pisałam do niego list,a rano mu dałam. Nigdy nie zapomnę jakie miał oczy, kiedy go czytał ![]() Możesz też zebrać wszystkie Wasze zdjęcia w kupę, zaprosić go na wieczór i przy dobrym winie oglądać i wspominać, moim zdaniem na 'obchody' rocznicy w sam raz. |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Co Cię tak bawi? No przecież nie esemesa do cholery.
List to papier, pamiątka, coś co można czytać i czytać wiele razy, aż dotrze i zapadnie w serce. Można zachować i wracać do tego gdy będzie gorzej. Takim listem uratowałam swój związek w fazie kryzysu, gdy już prawie nic z niego nie zostało po kilku latach. I mieszkaliśmy już razem od dawna. Usłyszałam potem, że on wielu rzeczy nie wiedział, nie wiedział jak jest ważny i że czuję to co czuję. |
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Możesz pomyśleć o tym czym się interesuje (to z takich przyziemnych rzeczy) mój mąż kocha czekoladę i samochody to zrobiłam mu czekoladowego placka w kształcie samochodu
![]() List też jest super, jest dużo pomysłów tylko trzeba troszkę pogłówkować
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=kropka75;7571360]Co Cię tak bawi? No przecież nie esemesa do cholery.
Proszę nie denerwujcie się Serdecznie dziękuje za wszystkie pomysły, ale ja nadal nie wiem co zrobić ![]() NA wysłanie listu już trochę za późno, w niedziele ma lać więc piknik odpada, może kolacja ale jeśli tak to w sobotę bo w niedziele wieczorem się nie widzimy bo ja zawsze wyjeżdzam na studia do innego miasta.... Pomysł z plackiem jest fajny_ mój TŻ uwielbia słodkości Pozdrawiam |
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
To może wręcz mu list osobiście , ale na przykład powiedz, że będzie go mógł otworzyć dopiero w domu. Ciekawe czy wytrzyma
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj mojemu TZtowi zrobiłam bardzo dużą niespodziankę, jak sam przyznał. Gdy wszedł do pokoju, zawiązałam mu oczy, posadziłam przy kompie i włączyłam mu film.
Banalne? Nie, bo to był filmik o nas. Wczoraj poświęciłam 3,5 godziny na rozgryzienie programu do składania filmików. Wybrałam naszą ukochaną piosenkę (Joanna Zagdańska - "Rekawiczki"), dobrałam do tego nasze zdjęcia. Zsynchronizowałam zdjęcia z tekstem piosenki. Dodałam pasujące przejścia, zmieniłam kolor zdjęc na czarno białe, dodałam efekt starego filmu. Całość prezentowała się rewelacyjnie. Podczas oglądania tego "teledysku" obojgu nam zaszkliły się oczy. TŻ przyznał, że jeszcze nikt mu nie zrobił tak miłej niespodzianki. A to był zwyczajny dzień, zadna nasza rocznica... Czasem warto tak odświeżyć związek i pokazać naszej drugiej połowce, ze sie kocha
|
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę bardzo
![]() http://dobreprogramy.pl/index.php?dz...dio+11+Plus+PL ja ściągnęłam z tej strony. Wersja na 30 dni, ale zdążysz coś stworzyć jeśli w miarę radzisz sobie z komputerem, w ciagu 3 godzin (razem z wyborem zdjęć i muzyki) powinnaś sobie poradzić powodzenia i udanej niespodzianki zyczę!
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej Insomnia DZIęKUJE
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież musimy sobei pomagać daj znac jak Ci poszło
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też już się program ściąga
![]() Zielona jestem jeśli chodzi o kompy,ale jak się chce to wszystko można, więc sobie poradzę bez żadnego ale
|
|
|
|
|
#25 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja swojemu też wręczyłam osobiście. Cytat:
|
||
|
|
|
|
#26 |
|
BAN stały
|
Mozna, np. przez internet nazwac jakas gwiazde czyims imieniem (kosztuje to kilka $) i potem otrzymuje sie certyfikat potwierdzajacy :P
|
|
|
|
|
#27 |
|
BAN stały
|
Mozna, np. przez internet nazwac jakas gwiazde czyims imieniem (kosztuje to kilka $) i potem otrzymuje sie certyfikat potwierdzajacy :P
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś wielki dzień, dziękuje wszystkim za różne propozycje
ale wyszło nawet fajnie coś bym jeszcze zmieniła a le już nie bardzo wiem jak, chodzi mi mianowicie o to jak zrobiłaś efekt starego filmu Pozdrawiam serdecznie i życze słonecznej niedzieli
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
a więc mój tz normalnie prawie sie popłakał, ni może przesadzam ale miał łzy w oczach, kochany. Wszystkim polecam pomysł Insomni. Naprawdę warto!!! Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
Fajnie ze wyszło tak ładnie. Pomysł rzeczywiście ciekawy. Za niecałe dwa miesiące mamy rocznicę ślubu. Może tez spróbuję cos takiego zmontować. Mój ukochany robi sie ostatnio mocno sentymentalny więc powinno sie spodobać. No i jest to znacznie bardziej oryginalne niz kolejna woda toaletowa...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:16.

chciałabym żeby to było coś naprawdę oryginalnego i żeby on się BARDZO miło zdziwił. Niecierpliwie czekam na wasze propozycje. Pozdrawiam

Jeżeli ma jakieś marzenie które możesz zrealizować to właśnie zrób to w niedziele, albo zabierz go w jakieś ciekawe miejsce które chciał zwiedzić, albo po prostu spędźcie cudowny wieczór razem...

Pozdrawiam
daj znac jak Ci poszło