|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Co do tej sukienki na wesele???
Witam
Mam ogromną prośbę, za dwa tygodnie idę na wesele, kupiłam taką sukienkę i bolerko, i jak myślicie jakie dodatki i buty by do niej pasowały, w jakim kolorze?? Będę bardzo wdzięczna wszystkim za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Co do tej sukienki na wesele???
Jest wzorzysta więc nie potrzeba dużo . Myślę, że buty i torebką powinny być kolorystycznie dobrane do bolerka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
mm.. ładna sukienka, z Pretty Girl, jak się nie mylę
![]() ![]() a na szyję..hmm.. sama też się zastanawiam bo też mam wesele, ostatnio podobają mi się takie krótkie naszyjniki coś w tym stylu :http://allegro.pl/item370555480_czarny_kwia t_naszyjnik_od_agus_orchi dea.html
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Tak
![]() Co myślicie o takiej torebce?? pasowałaby? Wtedy bym juz dodatki w kolorze czarnym raczej dobierała. Emillkaa fajny nawet ten naszyjnik, może coś w tym guście też bym wybrała |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ladny komplecik
![]() ![]() ![]() Przykladowo: http://allegro.pl/item368085581_nowo...ki_165_39.html http://allegro.pl/item368810586_atmo...to_okazja.html No i jakas ladna bizuteria, tylko nie jestem przekonana czy na szyje bym cos zakladala, moze lepiej jakies wyraziste kolczyki? Ale bransoletka jakas koniecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Peep toe fajnie by wyglądały gdybym znalazła jakieś na mniejszym obcasie, bo na wysokim to całą noc przetrzymać ciężko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
T zależy czy lubisz być ubrana wyraziście- bo ja osobiście to dokupiłabym turkusowe peep toe i do tego małą też turkusową torebkę. Ale jak wolisz jakieś bardziej neutralne dodatki to chyba najlepsze będą takie w kolorze bolerka.
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ja rowniez mysle,ze szara kopertowka<tak,zeby pasowala do bolerka>i buciki w jendym z kolorow ktore sa na sukience-np. turkusowym beda tworzyc fajny zestaw. Ewentualnie,jesli chcesz zaszalec to i torebeczka i butki w intensywnym kolorze. Natomiast jesli wolisz cos spokojniejszego to i butki i torebeczke dobralabym szara.
A jesli chodzi o bizuterie-nie zakladalabym niczego na szyje,raczej postawilabym na wiszace kolczyki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Proszę zdradź mi gdzie kupiłaś to bolerko i za ile?? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
śliczna sukienka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Na pewno zmień buty. Najlepiej aby były brązowe, bez żadnych udziwnień czyli bez rzemyka na kostce(jak u ciebie)i bez dodatków. Bo i tak sukienka robi swoje. A już czy one będą wysokie czy nie zależeć będzie od Ciebie. Z innych dodatków to jakieś np. drewniane bransoletki różnych rozmiarów. Uważam że ta sukienka nie potrzebuje wielkiej ilości dodatków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Popatrzyłam trochę dzisiaj za butami, ale większość peep toe jest poprostu na mnie za szeroka, mam za chuda noge. A więc na allegro chociaż spory wybór, ale boję sie kupować
![]() Znalazłam dwie pary butów, które na mnie nawet pasowały, ale bardziej sandałkowate. Jedne w deichmanie, coś w podobnego do tych na zdjeciu, ale srebrne wpadajace troche w złoty i troszeczkę inny fason, drugie w tesco ![]() I jak myślicie pasowały by? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
a skąd ta sukienka?
![]()
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.