|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Anew Clinical Instant Face Lift
nieaktualne
Edytowane przez lalicja Czas edycji: 2008-06-19 o 09:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Anew Clinical Instant Face Lift
niestety nie widzę nic, co by mi się przydało
![]() Vilandro u Ciebie jedynie maskara lancome, ale zdaję sobie sprawę, że nie bardzo opłacałaby się Tobie taka zamiana ![]()
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
u Ciebie owszem podoba mi się kilka rzeczy
![]() ![]() a z tego wątku to tak: CLINIQUE - puder kompakt Superpowder Matte Honey 04, zostało ok 80-90%, fota na życzenie DIOR DIORLINER w kolorze Amethyst (888) - ciężko określić zużycie, ale sądzę że połowa została https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,23827,diorliner-precision-eyeliner.html * Christian Dior - Duo Liner - Eyeliner Compact - Cake Eyeliner nr 840 Poupre Carmin / Violet Cerise nie wiem czy i co chciałabyś oddać za serum?
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wsadziłam go do wątku, bo był w poprzednim wątku w rezerwacji i myślałam, że wymianka dojdzie do skutku, ale nie wyszła, no i zapomniałam go dołożyć ![]() Więc jeżeli najbardziej zalezy Ci na tym pudrze, to mogę go oddać, nie ma sprawy. Tylko nie wiem, co do tego? edit: a jak masz może coś poza wątkiem, to może się uda większa wymianka? ![]() Edytowane przez Gothic_Daisy Czas edycji: 2008-06-17 o 20:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
powiedz mi tylko czy to jest bardzo jasny kolor?
hmm a poza wątkiem, no trochę reczy mam, ale naprawdę nie wiem co mogłoby Cię zainteresować... do włosów mam takie cosik http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10885, na "chlup" zostało więcej jak pół, mam demeterka sugar&spice splasha, mam jakieś 30ml ponk sugar w testerze, no i nie wiem co jeszcze mogłabym wypisać ![]()
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
a mogłabym liczyć na zdjęcie? nie bardzo mam czas zeby sprawdzic kolor w perfumerii
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko problem w tym, że opakowanie nie jest przezroczyste, a wieczko z dziurkami też nie do końca jest przezroczyste, ale może coś zobaczysz ![]() Edit: foty w załaczeniu - dałam oba dla porównania. Foty z lampą i bez lampy. Po lewej Kryolan ![]() Edytowane przez Gothic_Daisy Czas edycji: 2008-06-18 o 10:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
myślę, że będzie oki
![]()
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
to mi pasuje
![]() tak mysle sobie i poza wątkiem mam jeszcze 2 nowe rzeczyz z avonu- ale nie wiem czy Cię zainteresuję? są to- ta nowa szmika pro-to-goi serum przeciwko puszeniu się włosów
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
to oki, w tym temacie dojdziemy do porozumienia
![]() Cytat:
Ale z tego co wypisałaś wcześniej, to odżywka loreala chętnie i zastanawiam się nad sugar&spice demeterkiem ![]() Jak masz coś jeszcze, to pisz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
to chyba już wszystko, co aktualnie mogłabym wydac... ewentualnie jeszcze mogę zaproponować odlewkę brita w atomizerku, jakies 12/15ml
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Dopiero teraz zauważyłam, że masz jeszcze normalny wątek wymiankowy - no ślepa jestem
![]() W każdym razie widzę tam jeszcze szampon shiseido, który pewnie też by mnie interesował. Tylko nie wiem, na ile wyceniasz to wszystko? (anew, loreal, demeter i shiseido) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Czasem bez wyceniania ciężko coś wymienić
![]() No z tych wyliczeń wychodzi mi, że jeżeli Ty chcesz te trzy rzeczy, to ja jeszcze coś powinnam dobrać - tylko już nic nie widzę ![]() Albo za te cztery rzeczy mogę Ci dać kryolana, clinique i duo liner diora, czyli ten w kamieniu, nie w pisaku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() w takim razie zapraszam na pw ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.