|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
wymianki
Wymienię:
dwa nowiutkie lakiery - raz dokonano na nich próby koloru (w moim przypadku się nie sprawdził) Avonu, jeszcze w oryginalnym opakowaniu kolory: Cotton Candy oraz Dusty Mauve - nieaktualne oraz balsam do ciała - nieużywany Sephora musk almond 150ml - nieaktualne dodatki: dwa zestawy próbek - na zdjeciach poniżej Perfumy Avon Incandecence 50ml - we flakonie została połowa - jak na zdjęciu Chętnię przyjmę tusz do rzęs Mary Kay, MK Signature, Endless Performance Mascara (tusz wydłużający) względnie można mnie kusić innymi rzeczami ![]() Pozdrawiam Agata Edytowane przez nefere Czas edycji: 2008-06-28 o 10:39 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: wymianki - wymiana lakiery Avon, balsam Sephora
ja bym Cię kusiła
![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Ennkaa
Poniżej zdjęcia. jako bonus oferuję dwa zestawy próbek. Chętnie skorzystam z tusz buorjois volume glamour ultra black ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ten ciemniejszy lakier to w róż wpada?
Chyba byłabym zainteresowana ![]() Tylko muszę Ci uczciwie napisac o tuszu. Jest trochę używany, ale niewiele. Kupiłam go w sephorze tak jak pisałam. Ale on jest jakis dziwny (albo to ja jestem dziwna). W każdym razie parę dni był fajny, potem zaczął się brylic i był do niczego i go odstawiłam a teraz znowu jest super (może dlatego, ze ciepło). W kazdym razie ja nie wiem co z nim... szukasz tuszu to może Ci dorzucę jeszcze tą miniaturkę estee lauder dla spokoju sumienia?
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dot.: wymianki
Ennkaa
sądzę zatem, że obie będziemy z wymiany zadowolone. Można ten kolor nazwać różem, jeden jest po nałożeniu cielisty, jak nałożysz dwie warstwy to będzie taki jak wygląda w butelce, a drugi jest ciemniejszy, ni to róż, ni to czerwień.. pies wie.. ja tego określić nie umiem ![]() Proszę o adres do wysyłki ![]() Edytowane przez nefere Czas edycji: 2008-06-28 o 08:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
oki
![]() zapewne wiesz, ze niestety jako nowa przekupka wysyłasz paczuszkę pierwsza? Mam nadzieję to nie problem? Oczywiscie polecony prio ![]()
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Pewnie, dzisiaj wysyłam przesyłkę. Polecony + priorytet
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:58.