|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Co po areobiku na zwiększenie masy/przytycie?
Szukałam jakiś informacji na ten temat i nie znalazłam tego co mnie interesuje.
Chcę iść na aerobik i przy tym nie schudnąć (chcę umięśnić brzuch i zależy mi na rozbudowie ud), mogę nawet przytyć. Myślałam o takiej serwatce:http://www.kulturystyka.shl.pl/produ...oducts_id/1016 czy może lepsza jakaś odżywka z serii Mass XXL? Albo coś innego? Kiedyś na diecie białkowej chodziłam na aerobik, przytyłam, uda się trochę rozbudowały, ale jednak za mało, jakieś 3 kg by mi się przydały jeszcze.
|
|
#2 |
|
Rzabbocop
|
Dot.: Co po areobiku na zwiększenie masy/przytycie?
Aerobik raczej nie jest dobry do budowania masy
polecam ćwiczenia siłowe i zadbaj o odpowiednią podaż białka, zwłaszcza w posiłkach okołotreningowych. Odżywka białkowa będzie pomocna ale nie konieczna |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam dostępu do żadnej siłowni, kiedyś chodziłam na aerobik to widziałam efekty, więc przy pomocy jakiejś odżywki chciałabym zyskać teraz większy efekt.
|
|
#4 |
|
Rzabbocop
|
Trening siłowy równie dobrze, można zrobić w domu, siłownia nie jest potrzebna do tego. Można wykorzystać ciężar własnego ciała, butelki z wodą lub puszki albo kupić regulowane sztangielki.
Zadbaj przede wszystkim o dietę, bez prawidłowej diety odzywka niewiele pomoże. Polecam lekturę 10 PŻ na dietetyce Jeśli rozejrzysz sie po forum znajdziesz wszystkie potrzebne informacje na temat treningu siłowego i diety. |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Na aerobiku - bynajmniej gdzie ja chodziłam i będę chodzić - jest dużo ćwiczeń siłowych, w domu odpada, bo zaraz nie będzie mi się chciało samej.
Dietę miałam itd. czytałam już o tym dawno, ale chodzi o to, że nie dużo z niej idzie mi przytyć, staje to w miejscu. Dlatego jakiegoś kalorycznego, białkowego "wzmacniacza" szukam.
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.