|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Dziewczyny pomóżcie, BŁAGAM!
Dziewczyny pomóżcie, BŁAGAM!!!!!!! Jak już kiedyś pisałam nie umię szukać po wieszakach ubrań, zaraz robi mi się gorąco i wogóle jakoś źle zaczynam się czuć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dziewczyny pomóżcie, BŁAGAM!
ja na Twoim miejscu to nie robiła bym tam zakupów naprawde odradzam i wiem że nie jestem jedyna
![]() jakość do d... ceny za wysokie ogólny styl rynkowy
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
jeśli chcesz dobrą jakość to polecam Vero mode
![]() podobny styl ubrań ma tez terranova (bardzo tanio szczególnie gdy są przeceny)
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ok, skorzystam z Twoich opinii. Dziękuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
A ja z kolei odradzam Terranove - ubrania tam są moim zdaniem tandetne, dresiarskie i w brzydkich kolorach, jakość żadna więc radze odpuścić choć ceny bardzo kuszą...Z Orsaya mam tylko kurtke kupioną w dodatku w tym roku więc na razie nie mam co o komentować jakości, ale wizualnie bardzo mi się podoba, ogólnie ciuchy tam mają ładne kolory i - w poruwnaniu z Terranovą - pewną klase, ceny różne a często można trafić na ciekawą okazje...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się z Whitebeth. Orsay ostatnio całkiem fajne ma ciuchy, począwszy od jesiennej kolekcji. Dotyczas tez omijałam ten sklep z daleka, a teraz zaglądam chętnie
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
podałam terranove bo jakość ta sama co orsey a ceny duzo nizsze....
wole dresiarskie ciuchy niż landrynkowo-rynkowe z "klasą" ![]() chyba nigdy nie byłaś w tym sklepie tak jak w orseyu jakiś procent to naprawde fajne ubranka tylko że w terranowie ten procent napewno wynosi więcej niż 5 ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Ja polecam zare, jakosc b.dobra (jeszcze nigdy sie nie zawiodlam), wszystko ladnie poukladane (np. wg kolorow, stylu), ceny...mysle ze przystepne. Bardzo dobrze sie tam robi zakupy, az mam ochote tam wstapic, ale chyba jest juz troszke zapozno..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ja polecam Tally Weil
![]() Terranowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Zara i Vero Moda mają wg mnie wręcz śmieszne ceny, Orsay też jest generalnie za drogi, ale będę bronić tego sklepu
![]() Na parenaście ciuszków, nie jestem zadowolona tylko z 2 - bluzeczki, która się odbarwiła i gaci, które zaczęły się mechacić, po 3 latach w sumie, ale jednak ![]() Wielkim plusem Orsaya i Pimkie jest możliwość zwrotu, można na spokojnie poprzymierzać w domu i nie trzeba się prosić w sklepie, by oddali pieniądze. Oprócz tego Orsay i Pimkie jako jedyne sklepy prowadzą rozmiar xxs (32), a nosiłam (częściowo nadal noszę) ten rozmiar przez wiele lat i dzięki tym sklepom zakupy ubraniowe były w ogóle mozliwe ![]() Da się tam kupić i ciuch wyglądający na tandetny i naprawdę bardzo przyzwoity, mam np rewelacyjną kurtkę z irchy, która świetnie się nosi, porządne spodnie, sweterki różne - trzeba zwracać uwagę na materiał... Bardzo lubię np koszule z Orsaya, mają dobry krój ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Też muszę obronić orsaya. Jakościowo jestem średnio zadowolona tylko z jednej koszulki, z której zrobiła się trochę szmatka i teraz mam ją na siłownię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Czesto robie zakupy w zarze poniewaz, maja tam ubrania bardzo dobrej jakosci, a poniewaz juz pare razy nadzialam sie na "super okazje" z ktorych nie bylam zadowolona (mam na mysli jakosc), wiec doszlam do wniosku, ze wole miec np. jeden sweterek z zary niz piec "super okazji" ktore i tak po pierwszym praniu nie nadaja sie do noszenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
całkiem zapomniałam o Promodzie
![]() jak zrobią przeceny to aż miło ![]() ale proste koszulki beznapisowe ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
JA też polecam Tally Weil - w tym sklepie pranuje jakiś styl i to nie różówo landrynkowy. POza tym zamiast w ilość (dziesiątki regałów z setkami ubrań) idą w jakość (nie bardzo dużo w wzorów, ale za to ciekawe).
Orsaya też będę bronić. Wcale nie panuje tam styl landrynkowy - spokojnie można kupić eleganckie i stylowe ubrania. Niektórym kolekcjom naprawdę bardzo daleko do Mandaryny. Terranovy nie polecam. Dresiarstwo. Rzadko można tam coś znaleźć. Małgorzatko (moja imienniczko ![]() Nie możemy ci zwrócić za bardzo uwagi, bo nie wiemy co ci się podoba. A każdy ma inny gust. Ja też nie lubię wybierać ubrań, ale np często patrzę na manekiny i jak mi się coś spodoba to szukam właśnie tego. Przeglądanie tysiąca czarnych bluzek jest chyba niemożliwe..
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
to sa np. ubrania z orsay, nie sa az takie landrynkowe...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
No właśnie, bez sensu! dlaczego Orsay?! przeciez tam nic ciekawego nie ma. rzeczywiście Vero juz prędziej, choc dawno nie byłam. Ale przede wszystkim H&M! tak najwiecej i najlepsze rzeczy! tzn jakość-wiadomo, ale jak sie szanuje rzeczy to slużą całkiem długo! Pozdr!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
W sumie Zara też za droga, choc design fajny,ale jednak zbyt drogo.. nie są te szmatki warte tych cen! więc najbardziej przystepny jednak H&M wg mnie!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:46.