|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() odrosty.Pomoc:)
hej! mam pyt mozemy mi ktos napisac jak farbowac odrosty plond włosow? uzyc rozjasniacza a pozniej farby? kiedys mialam blond pasemka wiec nie bylo problemu a teraz szczerze mowiac nie wiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: odrosty.Pomoc:)
RadziŁabym wybraĆ siĘ do dobrego fryzjera
![]() ..wiem jak koŃczy siĘ zabawa z wŁosami kiedy robi siĘ to samemu.. :| yhh |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dokładnie lepiej u fryzjera
![]() Mimo, że ja czarna jestem to z doświadczenia wiem (tez kiedyś na blond farbowałam ![]() Dużo zależy od odcienia Twojego blondu, ale lepiej nie ryzykować wielu kolorów na głowie i oddać się, a właściwie włosy :p w ręce specjalisty ![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
![]()
A ja mam wielki problem. Mianowicie naturalny kolor moich włosów yo ciemny brąz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
tez mam podobny problem do was ...
30 grudnia chcialam zrobic sobie nowa fryzurke na sylwestra. Oczywiscie domowym sposobem. Kupilam kolor i akcja. Niestety kolor nie wyszedl taki jakiego oczekiwalam. Zamiast jasnego blad wyszedl jasny rudo czerwony. Masakra! Dlatego na drugi dzien szybko pobieglam do sklepu i kupilam nowa farbe. Takze pobobny kolor- jasny blad ale innej firmy. Niestety efekt byl tragiczny! Wlosy u nasady wyszly pomaranczowe a koncowki rude. Kilka godzin do Sylwestra a ja w takich wlosach!!! Nie wahajac sie urzylam 3 farby, ale tym razem ciemnego brazowego. I wkoncu jakos wygladalam ![]() Po paru tygodniach urzylam odrzywki do blad wlosow - odruchowo. Kolor rozjasnil sie do ciemnego rudego!!! grrrryyy Mam teraz bardzo zniszczone koncowki i duze odrosty i z stad moje pytanie. Czy moge sobie pozwolic na juz nowe farbowanie wlosow. Na moj upragniony blad. Jestem naturalna ciemna bladynka. Oczywiscie mam zamiar pojsc do specjalisty. Domowych sposobow juz nie rusze!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Kathe: najlepiej farbe (L'Oreal ma bardzo fajne), najlepiej brac jak najjasniejsze. Lepiej krocej przytrzymac nic meczyc je rozjasniaczami czy kilkoma farbami
![]() Motylek28: To zacznij od pasemek ![]() diamenciara: Jesli sa tak zniszczone rob to stopniowo, wlasnie pasemkami aby ich juz calkiem nie zajechac.
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
![]()
Nathaleee: nie napisalam, ale ja nie mam całych włosów na blond, tylko pasemka właśnie - blond z moimi naturalnymi ciemny brąz. Jednak te odrosty dają mi się we znaki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:11.