![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
~~Mały nowy wątek
nieaktualne
Dokładka 24.03czekoladka Bourjois, Chanel Joues Contraste, Revlon Colorstay i Hugo Boss!!! Witam po przerwie ![]() Znowu coś tam się uzbierało do wymiany ![]() Numer 1 na liście priorytetów, to puder matujący w naturalnym odcieniu, najchętniej oddam całość hurtem (oprócz flowerbomb) na zapach. 1. Anna Sui- Sui Dream, początkowo 75 ml 2. Chopard Pure Wish, początkowo 50 ml, mankamentem jest brak spodniej naklejki i ukruszony kawałeczek flaszki, widać wszystko na zdjęciu, jest kartonik 3. Viktor & Rolf Flowerbomb edp, początkowo 50 ml, zostało około 10ml- wymienię wyłącznie na inny zapach, jest kartonik 4. Hugo Boss Deep Red- końcówka w testerze, początkowo 90ml, zostało ok. 2 cm, na wypróbowanie 5. Fekkai Summer Hair "wash&wear" spray czyszczący do włosów, tzw "suchy szampon" http://g6.edipresse.pl/prod/polki/ur...r_01_page_no=8 6. Alfapraf Semi di Lino smoothing cream "termoochronny krem idealny do szybkiej stylizacji ze świetlistym efektem. Formuła zawiera siemię lniane i co-polimery przeciwdziałające kręceniu się włosów, pozwala pracować bezpośrednio namiękkich włosach bez ich obiążania", zużycie na poziomie ddolnej granicy napisu "smoothing" 7. Avon Planet Spa,odświezająca mgiełka do twarzy "Marokańska róza", użyty kilkakrotnie 8. Chanel Joues Contraste, kolor rose dust, nr 54, śliczny róz,właściwie bezdrobinkowy, ciężko mi określić zużycie, myślę że widać na zdjęciu (post 5)- wymienię za inny róż REZERWACJA 9. Bourjois Delice de Poudre, biała czekoladka, ciężko określić zużycie, myślę, że jest widoczne na zdjęciu (post 5) 10. Revlon ColorStay with softlex dla cery tłustej/mieszanej, kolor 340 "early tan"- naturalny. Zużycie maleńkie, około 1cm - zdjęcie w poście 5 REZERWACJA 11. Artdeco cień magnetyczny nr 311, czarny ze srebrnymi drobinkami, lekko ukruszony, ubytek max 20% 12. Gosh Effect Powder kolor Grape, ciemny fiolet z intensywnymi drobinkami, ubytek max 20% 13. Inglot pigment sypki nr 22, piękny opalizujący na fiolet/róz/złoto, ubytek max 20% ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- zdjęcia
Edytowane przez lalicja Czas edycji: 2009-05-04 o 12:58 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: ~~Mały nowy wątek
Bardzo mi się podoba u Ciebie puder Chanel i TBS paletka do brwi
![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Przepraszam jeśli się wcięłam.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
coś za to? prosze odp u mnie
4. Fekkai Summer Hair "wash&wear" spray czyszczący do włosow 11. The Body Shop, paletka do brwi nr 01, minimalny ubytek, z wygodnym składanym pędzelkiem
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
czy za flowerbomb chciałabyś innocenta lub angel violette
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
reszta zdjęć
Edytowane przez lalicja Czas edycji: 2009-03-24 o 13:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- za violette dziękuję, nad innocentem musiałabym się zastanowić...
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- podoba mi się jeszcze bardzo podkład superfit ![]()
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
jasne
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
JESTEM ONA
|
Lalicjo
![]() Znajdziesz coś u mnie za Gosh i Inglot? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=309301 to mój wątek
![]() |
#17 | |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Może znajdziesz coś u mnie za powyższe? ![]()
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2009-03-18 o 18:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
Słoniku bardzo chętnie przygarnęłabym któryś kosmetyk aquoliny lub balsam tbs
![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;11511222]cos za paletke z Body Shopu?[/quote] niestety juz nieaktualna ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Flowerbomb chce oddać tylko za inny zapach, u Ciebie nie widzę żadnego dla siebie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Gothic baaaardzo https://wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=2109311&d=1237025874 lub te drugie ![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- itako puder już wyfrunął, natomiast za resztę podoba mi się tutti kiwi, miniaturka niny i par amor toujours ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
JESTEM ONA
|
Troszkę tak
![]() a może masz jakiś zapach w niewielkiej ilości na zbyciu? ![]()
![]() |
#21 |
BAN stały
|
1. Anna Sui- Sui Dream, początkowo 75 ml
2. Chopard Pure Wish, początkowo 50 ml, mankamentem jest brak spodniej naklejki i ukruszony kawałeczek flaszki, widać wszystko na zdjęciu 5. Alfapraf Semi di Lino smoothing cream "termoochronny krem idealny do szybkiej stylizacji ze świetlistym efektem. Formuła zawiera siemię lniane i co-polimery przeciwdziałające kręceniu się włosów, pozwala pracować bezpośrednio namiękkich włosach bez ich obiążania", zużycie na poziomie ddolnej granicy napisu "smoothing" 6. Avon Planet Spa,odświerzająca mgiełka do twarzy "Marokańska róza", użyty kilkakrotnie cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Wtajemniczenie
|
około 60zł
![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- a co konkretnie?
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
czy wyszperasz coś u mnie za Flowerbomb?
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
a czym byś była konkretnie zainteresowana za :
sam cień i za cień + suchy szampon? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- niestety ![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- jedynie noa, ale nie jestem do końca przekonana, musiałabym się z nią przypomnieć ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- za krem pod oka dziękuję ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.