|
Notka |
|
Surowce i półprodukty kosmetyczne Chcesz robić własne kosmetyki? W tym miejscu wymienisz się doświadczeniem i opinią w temacie surowców i półproduktów kosmetycznych. |
Pokaż wyniki sondy: Jak oceniasz sklep? | |||
* |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 4,07% |
** |
6 | 4,88% |
*** |
7 | 5,69% |
**** |
14 | 11,38% |
***** |
91 | 73,98% |
Głosujący: 123. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
SKLEP - Mazidła
Średnia ocena: 4.7
http://mazidla.com/index.php Cytat ze strony: Sklep MAZIDŁA półprodukty kosmetyczne, do którego mam przyjemność Państwa zaprosić, wyrósł z mojej osobistej pasji i fascynacji tematyką prawidłowej i skutecznej pielęgnacji skóry, a przede wszystkim własnoręcznym, w warunkach domowych i na własny użytek, przygotowywaniem mazideł kosmetycznych. Oferowane Państwu półprodukty pochodzą od renomowanych producentów i dystrybutorów działających w branży kosmetycznej i zostały dobrane w oparciu o aktualne publikacje naukowe i popularnonaukowe z zakresu kosmetyki, potwierdzające ich skuteczność i zasadność stosowania w formulacjach kosmetycznych. Przechowywane są w klimatyzowanym magazynie, w którym przez cały rok zachowana jest odpowiednio niska temperatura (ok. 16-17 st. C) oraz konfekcjonowane w odpowiednio do tego celu wydzielonych i przystosowanych pomieszczeniach. Warunki te istotnie i pozytywnie wpływają na jakość i trwałość oferowanego Państwu towaru. Edytowane przez confused_girl Czas edycji: 2008-12-18 o 23:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: SKLEP - Mazidła
Biochemiczny sklep kultowy, najstarszy, największy i w ogóle naj... Oczywiście później powstały różne inne cudowne sklepy z półproduktami, ale Mazidła to nadal lider w rozmiarach asortymentu, kopalnia przepisów i inspiracji. Do tego właścicielka sklepu zawsze służy radą i dodaje do zamówienia miłe gratisy, które sprawiają, że z dreszczykiem emocji czeka się nawet na dobrze znane produkty... Zdecydowana szóstka z plusem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Ech, gdyby tylko każdy sklep był tak profesjonalnie prowadzany jak Mazidła... Wybór ogromny, bardzo sympatyczny kontakt, zawsze można liczyć na fachową poradę właścicielki. Do każdego zamówienia dołączane są próbki w przyzwoitych ilościach, które nie raz zachęciły mnie do zakupy pełnowymiarowego produktu
![]() Zakupy w Mazidłach to czysta przyjemność ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Jak napisała niezamienna: to sklep kultowy, zgadzam się i podpisuję dwiema rękami
![]() Szeroki asortyment, bardzo dobra jakość produktów, bardzo dobra obsługa sklepu, dołączane są próbki do zamówienia. Sklep oferuje coraz więcej półproduktów. Największym skarbem w sklepie jest Receptariusz, który pozwoli każdemu, nawet laikowi, przygotować swoje mazidła. Szczegółowy, dopracowany, brawo! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się! chociaż mazidła znam dopiero od pół roku dla mnie to najlepszy sklep. Chociaż według mnie to nie tylko sklep to coś więcej. Receptariusz jest niesamowity i dla mnie początkującej mazidłomaniaczki wielka pomoc.
![]() Edytowane przez bachab Czas edycji: 2011-06-17 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Również wypowiem się w samym superlatywach, że Mazidła, to skarbnica wiedzy, profesjonalizmu i nadziei, że to wszystko co robimy naprawdę działa
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Pani Lidia swoim profesjonalizmem i życzliwością bardzo podniosła standardy i utrudniła życie konkurencji, z korzyścią dla nas.
Wszystko zostało już napisane wyżej, więc daję 5 gwiazdek i pozostaję w pretensjach, że nie mogę więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
pięć gwiazdek
Absolutna doskonałość. Najwyższej klasy półprodukty, długo i starannie dobierane przez właścicielkę przede wszystkim pod katem jakości. Konfekcjonowane w odpowiednich warunkach, pracowicie opisane. Plus przepisy i życzliwość prowadzącej sklep, która dosłownie poświęca mu całe noce.
Z przyjemnością płacę nieco wyższą niż w innych sklepach cenę, wiedząc, że np dany olej nie jest pierwszym lepszym najtańszym, został osobiście przetestowany, starannie opisany, rozlany do szklanych butelek i jest trzymany w odpowiedniej temperaturze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Gość
|
Dołączę się do zachwytów - bardzo dobry sklep. Zamówienie przyszło zgodnie z terminem, kontakt z właścicielką jest bardzo dobry, próki te co trzeba, na pewno będę tam zamawiać. Pozatym paczka przychodzi bardzo solidnie zapakowana - zero możliwości, że się coś potłucze.
Stawiam 5.0 dla mazideł. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Ja również mogę wypowiedzieć się na temat tego sklepu tylko w samych superlatywach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
to i ja dołączę się do zachwytów
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Cóż mogę dodać do wypowiedzi moich poprzedniczek skoro wszelkie zachwyty zostały już wypowiedziane?
Na 10 oceniam! Super profesjonalna, a do tego "ludzka" obsługa. Podejście indywidualne do klienta - dostałam dodatkowo do zamówienia próbki idealne właśnie dla mnie (wspomniałam zdawkowo o rodzaju cery i problemach). Realizacja i przesyłka błyskawiczne. Dodatkowo przepisy na stronie napisane tak, że nawet ja je rozumiem :c)) Myślę, że mogę już zrobić sobie na stronie banku przelew wzorcowy Mazideł - będę wracać do sklepu nie raz... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Oczywiście podpisuję się pod tym wszystkim już napisanym powyżej, ze swojej strony dodam jeszcze, że pierwszy raz zamawiałam skromniutko 2 hydrolaty, nie bylo jednego z nich, dostałam info od Pani Lidii że dostawa się opóźnia, czekałam, jednak znowu info że nadal się opóźnia i co ja na to ? więc zmienilam hydrolat na skrobię, mimo tego że była różnica w cenie na niekorzyść Pani Lidii zgodzila się na zamiankę z uzupełnieniem brakującej kwoty w następnym zamówieniu ? skąd wiedziała że będę jeszcze zamawiać ?
![]() Pozdrawiam serdecznie i dziękuję jeszcze raz ![]() ![]() ps.. i zabieram się za zamowienie ![]() Edytowane przez andesigne Czas edycji: 2011-06-29 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Wszystko pięknie ładnie,tylko te opakowania.
Zeby otworzyc te plastikowe ustrojstwo trzeba się nieżle namęczyć,ja juz sobie połamałam na tym paznokcie i pozbyłam się połowy niacynamidu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Absolutny hit jak chodzi o sklep z półproduktami! Wspaniała obsługa, super produkty, świetny receptariusz, bardzo dobry kontakt! Zawsze proszę o konkretne próbki i zawsze dostaje to o co prosiłam! Jak dla mnie szóstka!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
![]()
Sklep jest magiczny
![]() obsługa, produkty, kontakt, receptariusz, wszystko się na to składa. Do każdego zamówienia pełno próbek w dodatku doskonale oznaczonych co do gramatury i przechowywania. Nic tylko kupować i kręcić ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Rewelacyjny sklep! Bogactwo półproduktów, Limaria zawsze życzliwa i cierpliwie odpowiadająca na maile, bogaty receptariusz. Czego chcieć więcej? Chyba tylko pojemniejszej lodówki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
przyłączam się do ochów i achów nad mazidłami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Pierwsze zamówienie odebrane (oczywiście nie dziś
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Tyle zostało już powiedziane, że od siebie dodam tylko ***** gwiazdek!
Sklep profesjonalny w każdym calu, nie zamienię na żaden inny! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
dla mnie też jest najlepszy - daję 5 gwiazdek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Ja też jestem bardzo zadowolona. Dostałam 5 próbek, wszystko było świetnie zapakowane, mimo moich obaw bagietka borokrzemowa przyjechała cała i zdrowa
![]() Plus za szybką dostawę. Same produkty - super.
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
kontakt, produkty - na szóstkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
skacze bryka i wiruje ...
|
Niestety nie mogę się przyłączyć do ochów. U mnie sama realizacja trwała ponad tydzień + czas oczekiwania na przesyłkę, a zamówiłam same podstawowe produkty, nic skomplikowanego. Informację o opóźnieniu otrzymałam dopiero po moim zapytaniu. Nie dostałam również żadnej próbki, o których tyle się naczytałam na forum wizażowym.
Produkty rzeczywiście bardzo dobre, ale obsługa słabiutka - zawiodłam się ![]()
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Witam
a ja jak większość chciałabym pochwalić mazidła ![]() U mnie realizacja zamówienia nie trwała może najkrócej (ponad tydzień bez oczekiwania na przesyłkę) ale zdaję sobie sprawę że krąg "wtajemniczonych" się powiększa i stąd dłuższy czas realizacji. Wszystkie produkty porządnie opakowane, opisane (nawet z informacją co trzeba przechowywać w lodówce co przy tej ilości buteleczek ma bardzo istotne znaczenie ![]() Oprócz tego otrzymałam wszystkie próbki o które prosiłam Kontakt z Panią Lidią przemiły i bardzo szybki (miałam pewne wątpliwości i musiałam je wyjaśnić) Myślę że teraz będę częstą klientka mazideł. Tak więc ode mnie piąteczka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Mam mieszane uczucia co do tego sklepu... Z jednej strony ma duży wybór produktów dobrej jakości, mogę w nim kupić prawie wszystko, czego potrzebuję, paczki są zawsze dobrze zapakowane. Ale już drugi raz mi się zdarza, że realizacja zamówienia się przedłuża i to bez żadnego informowania mnie o tym :/ Rozumiem, że jest coraz więcej chętnych na mazidłowe cudeńka, ale w takim razie po co pisać na stronie sklepu, że realizacja zajmuje do 5 dni skoro potem notorycznie [bo wiem, że nie tylko ja mam z tym problem...] nie dotrzymuje się tego terminu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
biegam dla Zabawy
|
Kolejne moje zamówienie z mazideł i po raz kolejny nie mogę wyjść z podziwu. Wszystko idelanie zapokowane, opisane, próbki dołączone. Uwielbiam te ciemne szklane buteleczki!
Sklep jak dla mnie nie ma narazie konkurencji - zdecydowanie największy wybór. Polecam, a sama pewnie nie raz jeszcze będę zamawiać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Oceniam na 4*
Zamówiłam raz ![]() ![]() W paczce miłe zaskoczenie - na 7 próbek o które prosiłam dostałam 6 ![]() Asortyment zdecydowanie największy i bogaty i jest jeszcze kilka rzeczy które kusza i napewno skuszą.
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Kultowy sklep na 5*. Najwyższej jakości półprodukty, starannie i profesjonalnie zapakowae i opisane. Kopalnia przepisów - Receptariusz. No i oczywiście fachowe porady i życzliwość pani Lidii. Jedyne czego mi brakuje, to gotowe zestawy jak w BU. Bo ja jednak jestem leniwcem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:08.