![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Wymienię -szukam innych
NIEAKTUALNE
Wymienię **Nuxe- Creme Etincelante Soin Peeling Eclat użyty 3 razy, z kartonikiem **Piękny matowy róż Maca, wiśniowy, bez najmniejszych drobinek i perły **Cienie H. Rubinstein, baza też jest , ale muszę poszukać **NIEAKTUALNE Flowerbomb edp. z 30 zostało ile na fotce **NIEAKTUALNE Błyszczyk Mac -bez drobinek Szukam ![]() *Puderniczka z pędzelkiem do pudru Luminizing trójkolorowego, bez pudru *Zapach Cat Deluxe *Zapach Nina Ricci Premier Jour *Krem i serum na noc z wyższej półki *Tusz YSL fiolet nr. 04 Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2010-03-26 o 08:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wymienię -szukam innych
Dusiu, cos u mnie za blyszczyk Maca?
Mozesz napisac jaki to kolor? http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ht=femme+fatal
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Witaj. Może chciałabyś inny zapach za Flowerbomb. Mam:
Jacomo Paradox 65ml z 75ml Ralph Lauren Pure Turquoise 70ml z 75ml Le Feu Light ok 30ml z 50ml (dokładnie trudno stwierdzić bo jest w czerwonej kuli) Fendi Theorema Esprit D`Ete 40ml z 50ml L`Eau S.T Dupont 90ml z 100ml Gres Caline 45ml z 50ml Yves Rocher 8e jour 90ml z 100ml Ralph Lauren Hot 18ml z 30ml Organza Indecence 3 miniaturki po 5ml Organza 25ml z 30ml. Dodatkowo mogę ci dodać Cat Deluxe jakieś 6-7ml z 15ml ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
mucia-masz mnóstwo fajnych rzeczy,podobają mi się jakieś pojedyńcze , ale szkoda mi rozmieniać zapach, wolałabym wymienić również na zapach
Femme, nie ukrywam ze najbardziej byłabym chętna na Twoją pielęgnację, na Redermic, lub Substiane, ale błyszczyk jest niestety sporo mniejszej wartości, oczywiście ja jestem na tak, ale nie wiem czy to dla Ciebie opłacalne, z domu napisze numer koloru Aneto, przyznam że często zaglądam do Twoich wątków wymianowych, niezmiennie masz same skarby. Niestety różnimy się kolorystycznie, wszelkie pudry, podkłady sa dla mnie za jasne, cieni też używam w innych kolorach, zapachów również innych. Szkoda, bo wiele razy miałam ochotę na Twoje kosmetyki, wystarczyłyby o ton-półtora ciemniejsze. Sama tez miałabym rzeczy których szukałaś, ale tez za ciemne, bardzo żałuję... Mamoantosia, dziękuje bardzo ale Twoje zapachy nie dla mnie, a Cat deluxe za mało Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2008-05-20 o 13:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;7613559]Wymienię
** Nuxe- Creme Etincelante Soin Peeling Eclat użyty 3 razy, otwarty tydzień temu, z kartonikiem **Piękny matowy róż Maca, wiśniowy, bez najmniejszych drobinek i perły **Cienie H. Rubinstein, baza też jest , ale muszę poszukać **Flowerbomb edp. z 30 zostało ile na fotce **Błyszczyk Mac -bez drobinek Szukam ![]() *Puderniczka z pędzelkiem do pudru Luminizing trójkolorowego, bez pudru *Nail Tek Foundation II Odżywka Podkład do paznokci *Zapach Cat Deluxe *Zapach Nina Ricci Premier Jour *Krem i serum na noc z wyższej półki *Tusz YSL fiolet nr. 04[/quote] Cos u mnie za bombke? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
ja tez spróbuje szczęscia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Dusiu, podoba mi sie jeszcze u Ciebie Nuxe Creme Etincelante Soin Peeling Eclat.
Co do LRP Substiane jest wolny a Redermic w rezerwacji. Czy moglabys napisac kolor blyszczyka mac?
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
moze gucci za flowerbomb?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie za róż MAC?
![]() |
#20 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ok 75%, nie był napełniony po brzegi |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
Gothic,
koniczynko, kasiulko, bzuz i red, dziękuję za oferty, ale szukam przede wszystkim rzeczy z listy nie chcę gromadzić kosmetyków, nawet najfajniejszych, ale mi zbędnych |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
hej znajdziesz coś u mnie za Flowerbomb edp. z 30 zostało ile na fotce
Mój watek ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=244619 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Wpadnie Ci teraz cos u mnie w oko ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;7669131]Lip, masz fajniutkie rzeczy, ale nie chcę już gromadzić kosmetyków, dlatego szukam tych z mojej listy, gdybyś miała coś z nich poza wątkiem to bardzo chętnie
![]() Rozumiem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:35.