|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() zminiać czy nie zmieniać? OTO JEST PYTANIE!
Zmieniać czy nie zmieniać- OTO JEST PYTANIE!
A jeśli zmieniać to co? Zwracam się do Was Kochane Wizażanki z prośbą o rady, porady, sugestie, wskazówki, pouczenia, podpowiedzi... Będę wdzięczna za, każdą - nawet najdrobniejszą sugestię! Załączam fotki. Pierwsze trzy fotki - wykonane dzisiaj, w plenerze - bez makijażu Kolejne również bez makijażu, tyle, że w domu - różnica oświetlenia- dlatego wrzucam kilka ![]() I czekam niecierpliwie na Wasze opinie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
![]()
I z jakimśtam makijażem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: zminiać czy nie zmieniać? OTO JEST PYTANIE!
jestes bardzo ladna (sliczne te zdjecia z super makijazem ktory niewatpliwe dodaje Ci uroku i podkresla atuty).
Jesli chcialabys cos zmienic to moze warto zasanowic sie nad fryzura ![]()
![]() |
#4 |
Moderator
|
Witamy sliczna wizazanke
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
a ja radze kupic sobie walki lub papiloty i zrobic loki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Bardzo Wam Kochane dziękuję za rady
![]() jutro pobawię się photoshopem i zobacze co z tego wyjdzie ![]() A teraz jako, że już późno się robi to powoli próbuje się zbierać... Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Oto efekty porannej zabawy photoshopem.
I? Czekam na opinie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Pierwsza fryzzura świetna, reszta ujdzie w tłoku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
no prosze kogo ja widze ![]() ![]() ![]()
[B]''PSI LOS'' POMYSL CZASEM O CIERPIENIU ,KTOREGO WOLISZ NIE WIDZIEC...http://www.youtube.com/watch?v=dly3siDise4/B] Psy, którym bujne serce do człowieka zabiło. Na różańcach z cierpienia wymadlają swą miłość... ludzie kochaja zwierzeta ale ... http://pl.youtube.com/watch?v=mM6N26H4JEI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
w tych kreconych wlosach przypomnialas mi o kims kto by swietnie tu pasowal ... jej fryzury moga cie zainspirowac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Jaka cera
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Moderator
|
MIMIS- a spruboj przerobic sie z roznymi grzywkami
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
jesteś bardzo ładna , makijaż na tych zdjęciach tez jest super , nie za mocny a ładnie podkreśla twoja urodę
![]() podciełabym trochę włosy , ale nie za dużo , tylko wycieniować ładnie , i na grube wałki , no i jakaś grzywka na bok , bedzie super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Dzięki za rady
![]() Od wczoraj mam na głowie warkoczyki - hoduje fale ![]() ![]() sha - dziękuje ![]() kaska222- o cos mniej wiecej takiego chodzilo z tą grzywką? Ilena - dzięki za inspiracje ![]() Natalia- dzięki za wskazówki ![]() Aaliyah - dzięki ![]() ![]() ania- mi z tych wszystkich przeróbek pierwsza tez sie chyba najbardziej podoba. dzieki za komantarz ![]() ![]() pomme de terre - dzięki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Czy aby osiągnć piękne fale to trzeba tak 4 warkocze na noc, pianka do kręconych i falowanych i powinno być pięknie... JAK WYSCHNIE (o czym ja raczyłam zapomnieć, władowałam się po półtorej dnia posiadania na głowie tych warkoczy, do wanny końcówki mi zmokły - efekt był taki, że u góry były proste, potem ślicznie falowane i na dole znów proste...)
Dzisiaj zatem nie będzie zdjęcia w falowanych włosach. Nie wyszło. Jak nie stracę zapałau to będzie jutro... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:13.