|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
kosmetyki z Plusa
Używała któraś z Was kosmetyków z lini "Cyrasa" produkowanych dla Plusa?Są strasznie tanie,ciekawe czy są czegoś warte.Np krem pod oczy kosztuje 2 zł z groszami (15ml)z tego co pamiętam zawiera min. koenzym Q10.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: kosmetyki z Plusa
ja uzywalam kiedys toniku,ale nie nadaje sie do mojeje cery bo strasznie ja wysusza,ale wilgotne chusteczki Cyrasy spawdzaja sie swietnie,zawsze mam je w torebce,aha tez wiem od kolezanki ze dobry jest krem pod oczy tej firmy,moze kiedys odwaze sie i wyprobuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Kiedyś miałam ich krem nawilżający i ie róznił sie niczym od kremu np. nivei, także polecam
![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dla Plusa??? Pierwsze słysze...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Kupiłam ten krem pod oczy za 2,49 zł, ale okazało się ze zawiera aloes który u mnie wywołuje podrażnienie, ale tylko pod oczami
![]() No i polecam chusteczki 3,99 zł/ 25 szt. Demakijażu nimi sie raczej nie zrobi, ale jako odswiezajace do spoconej buzki i do rak są świetne. ![]() Podaję skład dla zainteresowanych: aqua, cetearyl isononanoate, glycerin, lauryl polyglucose, polyglyceryl-2 dipolyhydroxystearate, phenoxyethanol, prunus amygdalus dulcis oil, potassium sorbate, panthenol, parfum, benzoic acid, dehydroacetic acid, ethylhexylglycerine, polyaminopropyl biguanide, citric acid Jeszcze jest napisane: Chusteczki oczyszczające, wybielane bez użycia chloru, PH neutralne dla skóry, zawierają olejek migdałowy (to prunus amigdalus) i prowitaminę B5 Składu kremu pod oczy nie mam bo był na pudełku a wyrzuciłam, ale na pewno jest aloes i prowitamina B5 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.