|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
buty na wesele a rajstopy PILNE
hey
![]() te buty maja odkryty palec i nie wiem sama czy pojsc w rajstopach zeby noga sie nie pocila czy pojsc bez rajstop zeby noga bardziej przykleila sie do buta?! pomozcie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: buty na wesele a rajstopy PILNE
Wydaje mi sie ze wszystkie buty sa wkladane - o co ci zatem chodzi?
![]() Co do rajstop to moim zdaniem na uroczystosci typo wesele a tym bardziej slub rajstopy lub ponczochy sa obowiazkowe. Poza tym jesli masz wybierac z butow to sandalki (odkryte palce i pieta) nie sa eleganckimi butami, nawet jak sa czarne i maja obcas ![]() Edytowane przez Jeanette83 Czas edycji: 2008-06-05 o 11:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
jeśli pojdziesz w rajstopach może wystapić ryzyko, że buty szybciej Cię obetrą i odgniotą. Powinnaś iść w rajstopach, przecież jeśli masz dobrze dobrane buty wszystko będzie na swoim miejscu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja też mam problem z tymi butami. Czy do długiej sukni na ramiączkach pasują zakryte buty?? A jezeli załoze buty z odsłoniętymi palcami, to czy mam wkładać rajstopy ;( ??Nie mam pojecia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Jak rok temu w wakacje byłam na weselu to nie zakładałam rajstop bo było po prostu za gorąco. A butu miałam z odkrytymi palcami i odkrytą piętą. Zresztą wszystkie dziewczyny były bez rajstop i nie uwazam zeby było to cos niestosownegoa tym bardziej jak się zakłada długa sukienke.
I tak wszyscy największa uwage zwracają na panne młodą. Ale jak ktos zle się czuje bez rajstop to czemu ich nie zakładać - zawsze przeciez mozna je zdjąć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
rajstopy mogą być ale bezszwowe jeśli buty mają odkryty palec
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
wkladane, czyli nie zapinane na lydce ani nigdzie
butow nie zmienie na pewno pojde w swoich czarnych WKLADANYCH z odkrytym palcem ...tylko ze one juz nie jedna impreze przeszly ale nie wesele ...na takiej "tanczacej" imprezie bylam od razu po zakupieniu ich czyli byly jeszcze nie rozchodzone i przylegaly ...boje sie, ze teraz moglyby spadac gdybym wziela rajstopy ... o to chodzi ...a o rajstopach bezszwowych wiem i uzywam tylko wydaje mi sie ze lepiej by bylo gdybym poszla bez .... wiec jak? pojsc w rajstopach i niech mi stopa sie zlizga? czy pojsc bez rajstop i czekac na obtarcia ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
To może pójdziesz w rajstopach i jak stwierdzisz że Ci w nich bardzo niewyogodnie to po prostu pójdziesz do łazienki i je ściągniesz?:P
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a czy w rajstopach czy bez to zależy jak Ci wygodniej. Ja np nigdy nie zakładam rajstop bo nie nawidze w nich chodzic i sie żle w nich czuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Elegancko jest zawsze w rajstopach. Protokół dyplomatyczny nie uznaje gorąca, wrażliwości nogi, itp.
Ja sobie do takich butów kupiłam wkładki antypoślizgowe - przykleiłam u czubka buta i jest ok. Proponuje też wytalkować stopę - ja używam daktarinu lub schola. Zdrowo, antypotowo, komfortowo. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Mogłaś o to zapytać w którymś z tych wątków.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...light=rajstopy http://www.wizaz.pl/forum/showthread...light=rajstopy http://www.wizaz.pl/forum/showthread...light=rajstopy Ja nienawidzę połączenia cieliste rajstopy i buty z odkrytym palcem. Kryjące owszem mogą być, ale to raczej nie na tą porę roku. Ja bym poszła z gołymi stopami,uważam,że latem jest to dopuszczalne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:50.