|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Różne półki!! Lancome, L'Oreal, Gurelain... Zapraszam:)nieaktualne!!!!! Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-04-17 o 16:28 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Różne półki!! Lancome, L'Oreal, Gurelain... Zapraszam:)
zdjecie nr5- czarne korale-stan idealany
porebrzany, dlikatny łańcuszek Edytowane przez tompola Czas edycji: 2008-06-19 o 11:21 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Może coś u mnie za Clarenę [odlewkę] lub/i Biotherm - biopur? Poza wątkiem mam odypki cieni Mac i służę również odlewką szamponu Matrix Sleek Look [ tak do 150 ml
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1211148406 |
|
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
MANHATTAN- Cover puder w kamieniu antybakteryjny,odcień Sand – użyty 2 razy
AVON- Perełki brązująco-rozświetlające .Arabian Glow. 30 perełek. MISS SPORTY- Bronzing Powder.Puder brązujący.Odcień 005 Sun Kiss.Użyty kilka razy. PIERRE RENE- Antibacterial cover/mat concealer-korektor antybakteryjny,jasny beż, w pedzelku.5ml. NOWY! Oriflame-korektor w sztyfcie Pure Skin w sztyfcie, jasny/średni beż maźnięty cos u mnei>? |
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
podobał Ci sie u mnie brązer francuskiej firmy dla profesjonalistów, mnie podobają sie u Ciebie:
Bioderma krem, bioterm i kuleczki guerlain |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=dorotie85;7656194]Może coś u mnie za Clarenę [odlewkę] lub/i Biotherm - biopur? Poza wątkiem mam odypki cieni Mac i służę również odlewką szamponu Matrix Sleek Look [ tak do 150 ml
![]() Witam Ciebie Bardzo dziękuję za propozycję, jednak się nie skuszę Pozdrawiam!!
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
DONKA94-bardzo dziękuję, ale nic nie wypatrzyłam. Pozdrówka
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bioderma krem kosztował mnie 58 zł w zaokrągleniu nie będę drobiagowaBiotherm emulsja 15ml jest warta ok 25 zł Gurelain kuleczki zapłaciłam na aukcji 41, 50 ( w tym przesyłka 6zł) Jak widzisz wymiankę???Oczywiście te kosmetyki nieco uzyłam, więc maja odrobinę mniejszą wartość. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
tempolo puder ma kilka miesięcy, ale był uzyty z 10 razy, zapakowany w etui i spakowany w ciemne miejsce, są na nim rózne znaczki i kody, ale daty ważności nie ma, pewnie była na kartonowym pudełaczku, które wyrzuciłam, a pozostało zamszowe etui, pojemnośc to 10g, jest w eleganckiej puderniczce z lusterkiem, jego cena to ok 120zł, zuzycie jakieś 5%, kupiony za 35 euro, kiedy kurs był lepszy ;-), ale oczywiście coś jeszcze za te tzry rzeczy do niego dorzucę, chyba , ze zamienisz kuleczki i biodermę za puder? czekam na Twoja decyzje
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za któryś z tych kosmetyków?
RIMMEL-Cool Matte podkład w musie 16h trwałości, odcień 201 classic beige MANHATTAN- Cover puder w kamieniu antybakteryjny,odcień Sand AVON- Perełki brązująco-rozświetlające .Arabian Glow. 30 perełek. AVON-Shimmering Bronze. Brązujący puder prasowany w kompakcie z lusterkiem. MISS SPORTY- Bronzing Powder.Puder brązujący.Odcień 005 Sun Kiss PIERRE RENE- Antibacterial cover/mat concealer-korektor antybakteryjny Oriflame-korektor w sztyfcie Pure Skin w sztyfcie, L'Oreal True Match podkład w płynie 30ml maźnięty |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
moze cos u nie za
Bioderma Hydrabio Legere lekki krem nawilżający,data 11.2010,kartonik, ulotka, 40ml (zawart. ok.80%) Zapłaciłam w aptece dokładnie 58,57 zł, co widać na fotce,rachunek poleciał niestety do kosza) świetne opinie na Kwc .najlepiej za jakis brązer nie za ciemny lub kuleczki brązujące Oriflame. lub fluid BIOTHERMU
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
SIZE=2]PIERRE RENE- Antibacterial cover/mat concealer-korektor antybakteryjny,jasny beż, w pedzelku.5ml. NOWY![/SIZE] Galanea- Nawilżający krem matujący na dzień ? pozdrawiam
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Może skuszę Cię modelinową biżu?
Mam też troche kosmetyków, Interesują mnie meteoryty.
|
|
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
witaj, pewnie juz mecze troche;p ale znajdziesz cos za BIOTHERM- BIOPURFluide Fondant Hydratant
|
|
#15 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dorzuciałabyś do brązera :Podkład Area Teint Vichy matujący, kolor 35 sand, pozostała 1/3 Cień collistar amarantowy ze złocistym bezem, ubytek ok5% ????? Wtedy Bioderma Hydrabio, Meteorki Gurelain, Biotherm będzie Twoje. Poproszę ew. kod z brązera.Czy mozna gdzies poczytac o nim na polskiej stronie?? Coś więcej? Pozdr
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2- puder w pędzlu ZHC SHIMMER BRUSH 3,5 g, jasny beż, taki bardziej rozświetlacz, nowy jeszcze zafoliowany -mini NIVEA dezodorant AQUA COOL 24 H 3 sztuki , poj 35 ml- nowe 4- Lirene Dermoprogram, Folacyna Intense, Intensywny krem przeciwzmarszczkowy pod oczy , mam 3 nowe sztuki ale bez pudełek Jak widzisz wymiankę, ile warte są Twoje kosmetyki?? pozdr
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam Przepiekne tworzysz rzeczy, naprawdę
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety jednak nic się nie dopatrzyłam, co by mi się baaardzo przydało.Pozdr
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
Może coś u mnie za podkład Maybelline?
Oddam wiele
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za krem Biodermy? oddam wiele
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
hej
baaardzo zalezy mi na wyprobowaniu tego:BIOTHERM- BIOPUR Fluide Fondant Hydratant Matifiant-Emulsja nawilżająco-matująca.Beztłuszczowy lekki fluid o właściwościach nawilżająco - matujących. Do pielęgnacji skóry mieszanej i tłustej,sprawia,że skóra jest matowa,zamknięte pory, komórki skóry obkurczone, optymalne nawilżenie, optymalne ukojenie.20ml.Zawartośc ok.15ml tubki. B.wydajny.Kod XB250 znajdziesz cos u mnie za ten kremik??
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Rozeznanie
|
L'Oreal True Match podkład w płynie 30ml odcień 03 Beige R( średni beż,z gamy jaśniejszych odcieni)Kod 26E101.użyty 3x.
MAYBELLINE- Superstay Silky Foundation (Dwufazowy podkład) Opakowanie zawiera w jednej części podkład, w drugiej jedwabisty krem, przedłuzajacy trwałość podkładu oraz zapewniajacy jedwabistą skorę. 30ml- Użyty kilka razy, także paktycznie nowy.Odcień Nude( do średnio-jasnej karnacji) RIMMEL-Cool Matte podkład w musie 16h trwałości, odcień 201 classic beige (do jasnej/ średniej cery), użyty 1x cos u mnie? zajrzyj takze tu https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=255582 |
|
|
|
|
#25 |
|
Zadomowienie
|
Witaj
Z listy poszukianych przez Cebie rzeczy mam kompakt brązujący Collistar, oraz cień H. Rubinstein Color Statement w kolorze różu łamanego fioletem.U Ciebie interesuje mnie podkład L'oreal oraz kredka Sephory
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=[B]Bezcielesna[/b];7663114]L'Oreal True Match podkład w płynie 30ml odcień 03 Beige R( średni beż,z gamy jaśniejszych odcieni)Kod 26E101.użyty 3x.
MAYBELLINE- Superstay Silky Foundation (Dwufazowy podkład) Opakowanie zawiera w jednej części podkład, w drugiej jedwabisty krem, przedłuzajacy trwałość podkładu oraz zapewniajacy jedwabistą skorę. 30ml- Użyty kilka razy, także paktycznie nowy.Odcień Nude( do średnio-jasnej karnacji) RIMMEL-Cool Matte podkład w musie 16h trwałości, odcień 201 classic beige (do jasnej/ średniej cery), użyty 1x cos u mnie? zajrzyj takze tu quote] Hej Podoba mi się:Krem aktywnie liftingujacy anew ThermaFirm 10ml nowy, to pod oczy?? Lenor chusteczki zapachowe nowe (tylko ile sztuk, by dla mnie było?) Avon Planet Spa Wody Mineralne Islandii Oczyszczająca emulsja do mycia twarzy nowa Pasta thera med 3d z mikrogranulkami Mogę oddać Maybelline i Rimmel- podkłady Jak widzisz wymiankę?
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brązer Collistar'a juz miałam, chciałabym coś nowego wypróbować... A może masz jeszcze coś, może z tego co bym potrzebowała najbardziej oprócz cieni??
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
NULKA, NIKUSIA- BARDZO dziekuję, niestety nic nie wypatrzyłam.Pozdrówka
|
|
|
|
|
#29 |
|
Wtajemniczenie
|
tempolo przepraszam, ze nie zaznaczylam, ale vichi juz nie ma, wiec proponuje meteory i bioderme za puder i cien collistara, pisałaś, ze szukasz bezy to bedziesz z cienia zadowolona to piekny złocisty beż z oplizującymi drobinkami, mnie w tej tonacji nie za bardzo, cien praktycznie jak nowy, kod z pudru Emb75108S, Lot DA 04, Ref 1120/18 (wypisałam wszystkie mozliwe), nie wiem czy mozna gdzies o nim poczytac, ale jakosciowo jest super mieciutki, mozna dozowac, nie robi plam, jak pociagniesz raz pedzlem bedzie delikatny efekt, bardzo naturalny, po kilku aplikacjach mozez zrobic sie na mulatke ;-), kolor nie jest ceglasty (co dla mnie jest plusem) tylko naturalnie brazujacy, czekam na Twoja decyzje, pozdrawiam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.

A dorzuciałabyś do brązera :