|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
jak pozbyć się moralizatorskich myśli?
Cześć. Chciałabym się trochę zwierzyć
![]() Mam 28 lat i od jakiegoś czasu jestem singielką. Zawsze byłam "grzeczna" (powiedzmy , tzn. nie uprawiałam seksu poza związkiem, ani nie wchodziłam w płytkie relacje z facetami. I tutaj pojawia się taki dysonans... Z jednej strony właśnie potrzebuję seksu, chcę tego, szczerze uważam, że to jest ok i dobrze się z tym czuję. Z drugiej... Czasem pojawiają się u mnie takie myśli, że z jednej strony czuję się niewinna, a z drugiej źle się z tym czuję, że mogłabym o sobie pomyśleć jak o tej naegrzecznej (to zdanie jakoś głupio mi brzmi ) i że faceci mnie za taką uważają... I nie wiem skąd to mi się bierze ![]() Jak pozbyć się z podświadomości tych drugich myśli? Męczy mnie to trochę, bo wiem, że to bez sensu, chcę być wolnym człowiekiem. |
|
|
|
|
#2 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: jak pozbyć się moralizatorskich myśli?
Obawiam się Autorko, że nikt nie wie o co Ci chodzi
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Podejrzewam, że chce sobie poseksić bez zobowiązań, ale wpojone zasady ją blokują.
Niestety z tym może pomóc najwyżej seksuolog czy psycholog.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Bylas grzeczna teraz chcesz seksu ale nie masz związku... Hmmm... Ale problem....
Masz 3 wyjścia : 1. Seks z nieznajomym facetem 2 seks z kumplem - ff 3. Znaleźć faceta do związku. Kwestia co jest dla ciebie ważniejsze. Chcesz się zwyczajnie bzyknąć ( możliwe że potem będziesz cierpieć bo cię wykorzysta tylko i nic poza tym. W sumie to też możesz go tylko wykorzystać) czy chcesz chcesz uprawiać seks z facetem którego kochasz a on ciebie i jesteście w związku? Nikt nie da ci gwarancji że związek nie rozpadnie się po miesiącu. Grunt to postępować w zgodzie ze sobą. ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Czy jesteś kobietą która da radę uprawiać seks bez zobowiązań czy nie? Jak silna ta potrzeba? |
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Próbowałaś się masturbować?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:10.

, tzn. nie uprawiałam seksu poza związkiem, ani nie wchodziłam w płytkie relacje z facetami.
) i że faceci mnie za taką uważają... I nie wiem skąd to mi się bierze