|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: zapachu w zamian za NOWEGO ***Hermesa Eau des Merveilles***
Interesuje mnie Hermes (bardzo). Nie mam Aliena, ale może zainteresuje Cię coś z mojego wątku. Mam też zapachy poza wątkiem - tylko jakiego typu zapachy jeszcze Cię interesują.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=243274 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Tak najchętniej na inny zapach, z kolorówki interesuje mnie tylko Givenchy Prisme Again! nr 3 Elegant Beige, albo meteoryty Guerlaina nr 2 lub nr 3, ale naprawdę z minimalnym ubytkiem, ew. któraś z limitowanek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Mam limitowana wersje Poudre Universelle Chanel, z ubytkiem gora 5 gr. Pudlo 30 gr., jest kartonik, nie ma gabki. To zimowa zeszloroczna limitowanka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za hermesa?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Basiu nie mam szans, a szczena opadła mi niżej niż możnaby sądzić. Oddałaś tyle zapachów, że mogłabym jedynie zaproponować Micheala M.Korsa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Zakorzenienie
|
muciu dziękuje, ale nic dla siebie nie wybrałam.
Cytat:
Dziękuję, na nic się nie zdecydowałam. Cytat:
Edytowane przez Basia39 Czas edycji: 2008-07-04 o 18:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Tak Basiu to ten Kors 25/30, fotek nie umiem wklejać (wiem - to wstyd), ale mogę wysłać mmsem. Z tych wymienionych na wish liście mogłabym oddać Ci jeszcze klasyczne Envy ok.30/50.
Mogłabym rozważyć też rozstanie z Glorią - to tester ok.35/100. Edytowane przez iza94 Czas edycji: 2008-07-04 o 19:35 Powód: literowka |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Instrukcja wklejania fotek ![]() Klikasz w opcję „Edytuj”, widoczną na dole Twojego postu, otworzy Ci się okienko z wspisem gotowym do edycji, w tym okienku na samym dole wybierasz opcję „Otwórz w edytorze”, otworzy Ci się kolejne okienko, poniżej którego zobaczysz opcję „Zarządzaj załącznikami”. Klikasz w „Zarządzaj załącznikami” i przy pomocy jednej z kilku opcji „Przeglądaj” wybierasz plik graficzny ze zdjęciem, który chcesz zamieścić, a który znajduje się na Twoim dysku. Jak już wybierzesz ten plik to klikasz opcję „Załaduj” a następnie „Zamknij okienko” i po wszystkim – fotka zostaje zamieszczona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do zapachów Iza, to muszę jeszcze podumać, ponieważ szczerze mówiąc wolałabym jeden konkretny w podobnej pojemności w zamian, gdybym się jednak zdecydowała na dwa o mniejszych pojemnościach, to wtedy poproszę Cie ew. o mms-a, póki co nie chcę Cie narażać na dodatkowe koszty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Czy ew. interesowałoby Cię wzamian za Hermes'a Au The Rouge Bulgari? Pytam tak czysto teoretycznie, bo chwilowo Bulgari w rezerwacji i mam przetestować zapach za który mam je oddać...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
rozumiem, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.