mój ch³opak ma (za) ma³ego penisa, potrzebujê porady... - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania zwi±zane z ¿yciem seksualnym lub szukasz porady? Do³±cz do nas. Podziel siê do¶wiadczeniem, dodaj opiniê.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2014-08-24, 13:37   #1
vinyl
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 56
Send a message via Skype™ to vinyl

mój ch³opak ma (za) ma³ego penisa, potrzebujê porady...

Witajcie!
Od jakiego¶ czasu borykam siê z problemem ma³ego penisa w zwi±zku i kompletnie nie wiem, co robiæ... czê¶ciowo chcê siê wy¿aliæ, czê¶ciowo b³agam o porady, wskazówki.
Mam 23 lata i jak do tej pory by³am w trzech zwi±zkach. W pierwszym do zbli¿enia nie dosz³o, poniewa¿ nie by³am gotowa, ale mog³am oceniæ..hm.. gabaryty ukochanego na w³asne oczy. W normie. W drugim owszem, kochali¶my siê, ale jako, ¿e by³ to mój pierwszy raz, by³o tu wiêcej bólu ni¿ rozkoszy i rozstali¶my siê krótko po tym zdarzeniu. Obecnie od roku jestem zaanga¿owana z ch³opakiem, który ma wszystko, czego brakowa³o poprzednim partnerom: jest nieziemsko przystojny, inteligentny, zabawny, czu³y, dzielimy wspólne pasje i zainteresowania, bla bla bla. Mog³abym tak d³ugo. Tylko po co, skoro dochodzimy do sedna sprawy, czyli ma³ego przyroodzenia...
Jest za ma³y i oboje o tym wiemy. Jest na tyle ma³y, ¿e zwyk³e prezerwatywy durex s± za lu¼ne, kiedy ma erekcjê. Korzystamy z super przylegaj±cych, ale ile siê nerwów najad³am, zanim to zaproponowa³am, to moje... Osi±gam orgazm ³echtaczkowy, kiedy pie¶ci mnie rêk±, ale to nie to samo, co seks. O ile mogê siê wypowiadaæ, skoro prawdziwego seksu nigdy nie uprawia³am i nie bêdê. Kiedy jest we mnie, po prostu go nie czujê. W fazie pocz±tkowego podniecenia i zauroczenia jako¶ to schodzi³o na drugi plan, ale teraz nie mogê ju¿ wytrzymaæ i ci±gle o tym my¶lê. Zbli¿enie nie daje mi satysfakcji, wiêc go unikam, a to zmêczenie prac±, a to co¶ tam. W efekcie oboje chodzimy sfrustrowani, a mi po prostu nie chce siê udawaæ rozkoszy, której nie ma. Zale¿y mi na nim jak diabli, planujemy wspóln± przysz³o¶æ, a mi po g³owie t³ucze siê, ¿e zwi±¿ê siê do koñca ¿ycia bez udanego seksu...
Potrzebujê rozmowy z dziewczynami, które by³y w podobnej sytuacji. Albo z takimi, które maj± pomys³, co zrobiæ.
Czujê siê PODLE, ¿e o tym piszê, bo ten ch³opak na to nie zas³uguje. Jest cudowny. Nie jego wina, ¿e tak go natura obdarzy³a, a oboje na tym cierpimy...
Stary 2014-08-24, 14:05   #2
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 60 422
Dot.: mój ch³opak ma (za) ma³ego penisa, potrzebujê porady...

Cytat:
Napisane przez vinyl Poka¿ wiadomo¶æ
Witajcie!
Od jakiego¶ czasu borykam siê z problemem ma³ego penisa w zwi±zku i kompletnie nie wiem, co robiæ... czê¶ciowo chcê siê wy¿aliæ, czê¶ciowo b³agam o porady, wskazówki.
Mam 23 lata i jak do tej pory by³am w trzech zwi±zkach. W pierwszym do zbli¿enia nie dosz³o, poniewa¿ nie by³am gotowa, ale mog³am oceniæ..hm.. gabaryty ukochanego na w³asne oczy. W normie. W drugim owszem, kochali¶my siê, ale jako, ¿e by³ to mój pierwszy raz, by³o tu wiêcej bólu ni¿ rozkoszy i rozstali¶my siê krótko po tym zdarzeniu. Obecnie od roku jestem zaanga¿owana z ch³opakiem, który ma wszystko, czego brakowa³o poprzednim partnerom: jest nieziemsko przystojny, inteligentny, zabawny, czu³y, dzielimy wspólne pasje i zainteresowania, bla bla bla. Mog³abym tak d³ugo. Tylko po co, skoro dochodzimy do sedna sprawy, czyli ma³ego przyroodzenia...
Jest za ma³y i oboje o tym wiemy. Jest na tyle ma³y, ¿e zwyk³e prezerwatywy durex s± za lu¼ne, kiedy ma erekcjê. Korzystamy z super przylegaj±cych, ale ile siê nerwów najad³am, zanim to zaproponowa³am, to moje... Osi±gam orgazm ³echtaczkowy, kiedy pie¶ci mnie rêk±, ale to nie to samo, co seks. O ile mogê siê wypowiadaæ, skoro prawdziwego seksu nigdy nie uprawia³am i nie bêdê. Kiedy jest we mnie, po prostu go nie czujê. W fazie pocz±tkowego podniecenia i zauroczenia jako¶ to schodzi³o na drugi plan, ale teraz nie mogê ju¿ wytrzymaæ i ci±gle o tym my¶lê. Zbli¿enie nie daje mi satysfakcji, wiêc go unikam, a to zmêczenie prac±, a to co¶ tam. W efekcie oboje chodzimy sfrustrowani, a mi po prostu nie chce siê udawaæ rozkoszy, której nie ma. Zale¿y mi na nim jak diabli, planujemy wspóln± przysz³o¶æ, a mi po g³owie t³ucze siê, ¿e zwi±¿ê siê do koñca ¿ycia bez udanego seksu...
Potrzebujê rozmowy z dziewczynami, które by³y w podobnej sytuacji. Albo z takimi, które maj± pomys³, co zrobiæ.
Czujê siê PODLE, ¿e o tym piszê, bo ten ch³opak na to nie zas³uguje. Jest cudowny. Nie jego wina, ¿e tak go natura obdarzy³a, a oboje na tym cierpimy...
Wspó³czujê Jakich pozycji próbowali¶cie? S± takie, w których kobieta lepiej czuje, nawet mniejszego penisa. Moze to by cos pomog³o?
PaulinciaKWC jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-08-24, 14:07   #3
Cerveza_
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 505

Ciê¿ko tu cokolwiek doradziæ, gdy¿ jest to do¶æ spory problem. Od siebie mogê powiedzieæ tylko tyle, ¿e je¶li w seksie co¶ nie gra, to potem ta frustracja narasta. To jest wa¿na czê¶æ w zwi±zku i jakby ona u mnie le¿a³a, wiem, ¿e ¿adna mi³o¶æ by mi tego nie wynagrodzi³a. Dobry seks potrafi polepszyæ w zwi±zku wiele rzeczy. Ba³abym siê, ¿e u mnie mog³oby to dopu¶ciæ do zdrady prêdzej czy pó¼niej.
My¶lê, ¿e powinni¶cie poczytaæ o pozycjach przeznaczonych dla osób z ma³ym przyrodzeniem. Wiem, ¿e takie s± i zmieniaj± postaæ rzeczy.
Stary 2014-08-24, 15:29   #4
whiskey z lodem
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 137

Przede wszystkim wypróbuj pozycje dla mezczyzn z ma³ym penisem.
S± nak³adki wyd³u¿aj±ce i pogrubiaj±ce w seksshopach.

Je¶li to nie pomo¿e, to czeka cie zmiana partnera. W koñcu nie wytrzymasz i jakkolwiek by³by cudowny, frustracja seksualna doprowadzi do rozpadu zwi±zku.
whiskey z lodem jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-08-24, 18:55   #5
201604181004
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 47 595

kupcie nak³adkê na penisa.
201604181004 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-08-24, 19:50   #6
AniolDobra
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 179

A pozycja na pieska? Wydaje mu sie, ze wtedy bys czula wiecej.. moze idzcie do seksshopu bo cos, co mu wydluzy penisa? Sa chyba specjalne pompki cY cos w tm stylu.. a tak z ciekawosci, ile Twoj Tz ma cm ?
Stary 2014-08-24, 20:49   #7
Kaletnik
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 58

Rozstañ siê z nim dla jego dobra, bo prêdzej czy pó¼niej i tak mu przyprawisz rogi.
Kaletnik jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2014-08-25, 00:30   #8
niebieskie_oczko
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 298

Przede wszystkim nie uciekajcie od seksu! Rozmawiajcie, próbujcie i zamiast p³akaæ nad tym, szukaæ rozwi±zañ. Popróbujcie z pozycjami dla panów o ma³ym przyrodzeniu. W pozycji od ty³u na pewno lepiej bêdzie go czuæ.
Inna sprawa: jak bardzo ma³y jest penis twojego faceta? Bo wiadomo mo¿na jeszcze podzieliæ penisy na ma³e oraz na te, które podchodz± ju¿ pod u³omno¶æ.
Podró¿e 2014: Wiedeñ, Bratys³awa, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Pary¿
K&K
niebieskie_oczko jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-08-25, 09:04   #9
Loyd
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 105

Ja mam skrajnie odwrotny problemi choæ doszli¶my ju¿ do wprawy wydaje mi siê ¿e ¶redni rozmiar daje najwiêcej mo¿liwo¶ci.

Hej!!! Chêtnie wymienie podk³ad la mer soft longwear w odcieniu cream ( nadal mam paragon) na shiseido synchro lub synchro glow.

Edytowane przez Loyd
Czas edycji: 2014-08-25 o 09:06
Loyd jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-08-25, 18:53   #10
kalincia
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 13 025

Wielko¶æ problemu jest odwrotnie proporcjonalna do wielko¶ci penisa. I niech gadaj±, ¿e wielko¶æ nie ma znaczenia, albo ¿e seks nie jest najwa¿niejszy...
Có¿, autorko, zwi±zek bez satysfakcji seksualnej to ja czarno widzê.
Nak³adki...có¿. Mo¿na spróbowaæ. Ale ja w cuda nie wierzê...
kalincia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-08-25, 21:22   #11
slaaave13
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 265

ja bym zaproponowala te nak³adki. skoro nie chcesz sie z nim rozstawac, to musicie sie dogadac w tej kwestii szczerze.

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-25, 21:35   #12
Kaletnik
Raczkowanie

Abstrahuj±c od tematu: dlaczego przyjê³o siê, ¿e w przypadku "niedopasowania" wina zawsze le¿y po stronie faceta?
Stary 2014-08-25, 21:40   #13
Loyd
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaletnik Poka¿ wiadomo¶æ
Abstrahuj±c od tematu: dlaczego przyjê³o siê, ¿e w przypadku "niedopasowania" wina zawsze le¿y po stronie faceta?
A kto mówi o winie. Ma³y penis to nie wina tylko przypad³o¶æ, podobnie jak lu¼niejsza pochwa czy ma³e piersi. Niestety to do¶æ istotna przypad³o¶æ.

Hej!!! Chêtnie wymienie podk³ad la mer soft longwear w odcieniu cream ( nadal mam paragon) na shiseido synchro lub synchro glow.
Stary 2014-08-25, 21:40   #14
201604181004
Konto usuniête

Cytat:

a ciekawe czy gdy kobieta ma³e piersi, wina zawsze lezy po jej stronie?
Stary 2014-08-25, 21:43   #15
Loyd
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez drabineczka Poka¿ wiadomo¶æ

a ciekawe czy gdy kobieta ma³e piersi, wina zawsze lezy po jej stronie?
Ja bym dyskutowala z mam± i babci±

Stary 2014-08-25, 21:44   #16
201604181004
Konto usuniête

tak jak w przypadku ma³ego penisa mo¿na dyskutowac z ojcem i dziadkiem xd
Stary 2014-08-25, 21:46   #17
Loyd
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez drabineczka Poka¿ wiadomo¶æ
tak jak w przypadku ma³ego penisa mo¿na dyskutowac z ojcem i dziadkiem xd
Dok³adnie zawsze mo¿na na kogo¶ zgoniæ a tak powa¿nie to nie jest wina ,jeden ma takiego inny siakiego, niestety je¶li penis partnera jest b.ma³y to choæ to nie jego wina wp³ywa to na komfort kobiety i tyle.

Stary 2014-08-25, 21:50   #18
Kaletnik
Raczkowanie

Autorka nie powiedzia³a ile mierzy ten penis, wiêc obiektywnie mówi±c wcale nie musi byæ mizerny. Mo¿e to ona jest lu¼na "jak wiadro"?
Stary 2014-08-25, 21:52   #19
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 1 561

Lu¼na kobieta znajdzie "ogiera" a facet mikro... hmm, nie s³ysza³em o patologicznie ciasnych pochwach.
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-08-25, 21:56   #20
Kaletnik
Raczkowanie

Wygugluj Zev proszê chocia¿by "ty³ozgiêcie macicy"
Stary 2014-08-25, 21:56   #21
Loyd
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez af096d25f0cf772bc51ba27de bbec984bc7420f7 Poka¿ wiadomo¶æ
Lu¼na kobieta znajdzie "ogiera" a facet mikro... hmm, nie s³ysza³em o patologicznie ciasnych pochwach.

Generalnie zawsze lepiej mieæ wiêcej ni¿ mniej facet nie musi byæ du¿y ale przeciêtny by³oby dobrze.

Edytowane przez Loyd
Czas edycji: 2014-08-25 o 21:58
Stary 2014-08-25, 22:14   #22
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 1 561

Cytat:
Wygugluj Zev proszê chocia¿by "ty³ozgiêcie macicy"
Wtedy sprawa siê ma raczej do d³ugo¶ci cz³onka?

Cytat:
Napisane przez Loyd Poka¿ wiadomo¶æ

Generalnie zawsze lepiej mieæ wiêcej ni¿ mniej facet nie musi byæ du¿y ale przeciêtny by³oby dobrze.
Nie podoba mi siê ta potakuj±ca bu¼ka. To bardzo przykry temat wiêc powinna byæ smutna a nie u¶miechniêta.
Przeciêtny "oficjalnie statystycznie" to i tak ma³y w praktyce.
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-08-25, 22:20   #23
Loyd
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez af096d25f0cf772bc51ba27de bbec984bc7420f7 Poka¿ wiadomo¶æ
Wtedy sprawa siê ma raczej do d³ugo¶ci cz³onka?

Nie podoba mi siê ta potakuj±ca bu¼ka. To bardzo przykry temat wiêc powinna byæ smutna a nie u¶miechniêta.
Przeciêtny "oficjalnie statystycznie" to i tak ma³y w praktyce.

Mo¼e i tak... Ale najwa¿niejsza i tak jest nie d³ugo¶æ a grubo¶æ wiêc statystyki niewiele mówi±.

Edytowane przez Loyd
Czas edycji: 2014-08-25 o 22:22

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-25, 22:29   #24
hiss
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 166

hmm zaciekawi³ mnie temat, chocia¿ w sumie nie mam nic konstruktywnego do napisania.
Chcia³am napisaæ, ¿eby¶cie siê rozstali bo z czasem o bêdzie jeszcze trudniejsze do zniesienia, ale widzê ¿e dziewczyny tutaj maj± do¶wiadczenie i pisz± o jaki¶ nak³adkach itp, wiêc mo¿e bêdzie dobrze!

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

Cytat:
Autorka nie powiedzia³a ile mierzy ten penis, wiêc obiektywnie mówi±c wcale nie musi byæ mizerny. Mo¿e to ona jest lu¼na "jak wiadro"?

skoro durexy s± lu¼ne, to musi byæ malutki, nie ma co zaprzeczaæ
hiss jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-08-25, 23:05   #25
kikunga
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 998

Wiecie co? Jakbym by³a facetem to takie nak³adki by³y by dla mnie poni¿aj±ce szczerze,to jakby facet kaza³ kobiecie wypychaæ stanik bo inaczej siê ruchaæ nie mo¿e.
Naprawdê przykra sprawa,ciê¿ko jest cokolwiek doradziæ,czêsto mówiê,¿e rozmowa mo¿e rozwi±zaæ problemy,¿e wystarcz± chêci ale w tym przypadku s± wyj¶cia tylko takie,¿e to akceptujesz w pe³ni,stosujecie nak³adki lub próbujecie metod powiêkszania inaczej je¶li chcecie byæ razem szczê¶liwi to nie ma jak.
Stary 2014-08-26, 08:35   #26
zaharka1
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 12

ja bym zaproponowa³a dla niego æwiczenia na powiêkszenie, istniej± takie, je¿eli autorka napisa³a, ¿e oboje zdaj± sobie z tego sprawê to ja bym to mu to powiedzia³a, ewentualnie sama pokaza³a na nim ... nak³adka oczywi¶cie jest jakim¶ rozwi±zaniem ale wydaje mi siê ¿e nie d³ugo podzia³a, bo w koñcu Tobie siê znudzi a on bêdzie popada³ w wiêksz± frustracje, ¿e sam nie mo¿e Ciebie zadowoliæ ....
zaharka1 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-08-26, 15:03   #27
Gitbasistka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 53

Wprawdzie nie mam w tym temacie jakiego¶ wiêkszego do¶wiadczenia, ale mo¿e, o ile prze³amiecie wstyd, udacie siê do seksuologa? My¶lê, ¿e on mo¿e wam doradziæ jakie¶ odpowiednie pozycje. Ze swojej strony polecam "Sztukê kochania" Wis³ockiej. Raz, ¿e dobrze opisa³a fizjologiê, a dwa, zamie¶ci³a tam du¿o pozycji z komentarzami, dla kogo s± dobre i jak je ewentualnie zmodyfikowaæ dla indywidualnych potrzeb.
Gitbasistka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-08-26, 15:43   #28
kalincia
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 13 025

Kaletnik, czepiasz siê. Za lu¼ne prezerwatywy typowego rozmiaru nie k³ami±, facet ma ma³ego, a nie ona pochwê, jak wiadro.
Nikt nie mówi o winie. Kogo winiæ, kiedy kobieta bez biustu nie podnieca swojego partnera? Lub kiedy w³a¶nie ma zbyt lu¼n± pochwê? Nikogo. Tak wysz³o i tyle. Mo¿na próbowaæ jako¶ sobie z tym radziæ i niektórzy sobie radz± na ró¿ne sposoby.
S± i tacy/takie, którzy/ które sobie nie poradz±, bo cyc ma byæ, inaczej nie podnieca, ¶cianki pochwy nale¿y czuæ, inaczej nie podnieca, cz³onek jest ma³y i siê go nie czuje, inaczej nie podnieca.
Oczywi¶cie zale¿y od osoby. Czyta³am o bardzo dopasowanym seksualnie zwi±zku kobiety z facetem impotentem. Ale to musi byæ kobieta, której wystarczy inny rodzaj stymulacji, by by³a zaspokojona seksualnie i facet, który czynno¶ci zastêpcze dobrze opanowa³.
Ja na przyk³ad jednak ceniê sobie klasyczny seks i nie by³abym szczê¶liwa, gdyby mi facet nie potrafi³ daæ przyjemno¶ci w ten klasyczny sposób. Co cz³owiek, to sprawa. Tylko po co mówiæ o winie?
kalincia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-08-26, 22:08   #29
biegnaca_z_wilkami
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 57

chcia³abym poruszyæ kilka kwestii:
1. Wpominasz, ¿e nie masz du¿ego do¶wiadczenia seksualnego. Pamiêtam jak ja "uczy³am" sie czuæ swojego pierwszego partnera. Mimo, i¿ jego rozmiar nie nale¿a³ do tych "skrzacich" pocz±tkowo równie¿ niewiele czu³am. Wszystko przysz³o z czasem. Byæ mo¿e nie jeste¶ jeszcze dostatecznie rozbudzona seksualnie. Na domiar z³ego, chêæ odczuwania przyjemno¶ci za wszelk± cene, powoduje coraz wieksz± frustracje i blokade psychiczn± z Twojej strony.
2. dziewczyny Ci rozs±dnie podpowiadaj±, aby¶cie wspólnie poszukali pozycji w ktorych Twoj mê¿czyna bedzie g³êbiej propozycje dla takich przypadków mo¿na znale¼æ tak¿e w sieci.
3. Ty równie¿ mo¿esz sama sobie pomóc w odczuwaniu przyjemno¶ci æwicz±c miesnie Kegla, dziêki nim Twoja dziurka bedzie jeszcze cia¶niejsza strony www podpowiedz± Ci jak to robiæ

tak wiec... æwiczcie, wariujcie, otwierajcie sie psychicznie. celibat na pewno nic nie rozwi±¿e. powodzenia
biegnaca_z_wilkami jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-08-27, 19:25   #30
Kiara91
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 239

Mój obecny facet nie ma jaki¶ imponuj±cych rozmiarów, a ja te¿ do ciasnych nie nale¿ê. Ze sposobów jakie ja polecam to skrócenie gry wstepnej ¿eby¶ by³a mniej mokra- wiêksze tarcie wiêc wiêksze odczucia, 2 to od ty³u z wygiêtymi plecami - ja czujê du¿o bardziej i mo¿e pomy¶licie o innej metodzie antykoncepcji? Bo zauwa¿y³am ¿e mój facet (nie wiem czy ka¿dy tak ma), bez gumy jest wiêkszy - mo¿e nie bardzo ale troszkê
Kiara91 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Seks

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2022-09-14 14:39:48

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.