![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
mój ch³opak ma (za) ma³ego penisa, potrzebujê porady...
Witajcie!
Od jakiego¶ czasu borykam siê z problemem ma³ego penisa w zwi±zku i kompletnie nie wiem, co robiæ... czê¶ciowo chcê siê wy¿aliæ, czê¶ciowo b³agam o porady, wskazówki. ![]() Mam 23 lata i jak do tej pory by³am w trzech zwi±zkach. W pierwszym do zbli¿enia nie dosz³o, poniewa¿ nie by³am gotowa, ale mog³am oceniæ..hm.. gabaryty ukochanego na w³asne oczy. W normie. W drugim owszem, kochali¶my siê, ale jako, ¿e by³ to mój pierwszy raz, by³o tu wiêcej bólu ni¿ rozkoszy i rozstali¶my siê krótko po tym zdarzeniu. Obecnie od roku jestem zaanga¿owana z ch³opakiem, który ma wszystko, czego brakowa³o poprzednim partnerom: jest nieziemsko przystojny, inteligentny, zabawny, czu³y, dzielimy wspólne pasje i zainteresowania, bla bla bla. Mog³abym tak d³ugo. Tylko po co, skoro dochodzimy do sedna sprawy, czyli ma³ego przyroodzenia... Jest za ma³y i oboje o tym wiemy. Jest na tyle ma³y, ¿e zwyk³e prezerwatywy durex s± za lu¼ne, kiedy ma erekcjê. Korzystamy z super przylegaj±cych, ale ile siê nerwów najad³am, zanim to zaproponowa³am, to moje... Osi±gam orgazm ³echtaczkowy, kiedy pie¶ci mnie rêk±, ale to nie to samo, co seks. O ile mogê siê wypowiadaæ, skoro prawdziwego seksu nigdy nie uprawia³am i nie bêdê. Kiedy jest we mnie, po prostu go nie czujê. W fazie pocz±tkowego podniecenia i zauroczenia jako¶ to schodzi³o na drugi plan, ale teraz nie mogê ju¿ wytrzymaæ i ci±gle o tym my¶lê. ![]() Potrzebujê rozmowy z dziewczynami, które by³y w podobnej sytuacji. Albo z takimi, które maj± pomys³, co zrobiæ. ![]() Czujê siê PODLE, ¿e o tym piszê, bo ten ch³opak na to nie zas³uguje. Jest cudowny. Nie jego wina, ¿e tak go natura obdarzy³a, a oboje na tym cierpimy...
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 60 422
|
Dot.: mój ch³opak ma (za) ma³ego penisa, potrzebujê porady...
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 505
|
Ciê¿ko tu cokolwiek doradziæ, gdy¿ jest to do¶æ spory problem. Od siebie mogê powiedzieæ tylko tyle, ¿e je¶li w seksie co¶ nie gra, to potem ta frustracja narasta. To jest wa¿na czê¶æ w zwi±zku i jakby ona u mnie le¿a³a, wiem, ¿e ¿adna mi³o¶æ by mi tego nie wynagrodzi³a. Dobry seks potrafi polepszyæ w zwi±zku wiele rzeczy. Ba³abym siê, ¿e u mnie mog³oby to dopu¶ciæ do zdrady prêdzej czy pó¼niej.
My¶lê, ¿e powinni¶cie poczytaæ o pozycjach przeznaczonych dla osób z ma³ym przyrodzeniem. Wiem, ¿e takie s± i zmieniaj± postaæ rzeczy.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 137
|
Przede wszystkim wypróbuj pozycje dla mezczyzn z ma³ym penisem.
S± nak³adki wyd³u¿aj±ce i pogrubiaj±ce w seksshopach. Je¶li to nie pomo¿e, to czeka cie zmiana partnera. W koñcu nie wytrzymasz i jakkolwiek by³by cudowny, frustracja seksualna doprowadzi do rozpadu zwi±zku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 47 595
|
kupcie nak³adkê na penisa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 179
|
A pozycja na pieska? Wydaje mu sie, ze wtedy bys czula wiecej.. moze idzcie do seksshopu bo cos, co mu wydluzy penisa? Sa chyba specjalne pompki cY cos w tm stylu.. a tak z ciekawosci, ile Twoj Tz ma cm ?
![]() |
#7 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 58
|
Rozstañ siê z nim dla jego dobra, bo prêdzej czy pó¼niej i tak mu przyprawisz rogi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 298
|
Przede wszystkim nie uciekajcie od seksu!
![]() Inna sprawa: jak bardzo ma³y jest penis twojego faceta? Bo wiadomo mo¿na jeszcze podzieliæ penisy na ma³e oraz na te, które podchodz± ju¿ pod u³omno¶æ.
Postanowienie: je¼dziæ, lataæ, zwiedzaæ za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podró¿e 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podró¿e 2014: Wiedeñ, Bratys³awa, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Pary¿ K&K
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 105
|
Ja mam skrajnie odwrotny problemi choæ doszli¶my ju¿ do wprawy wydaje mi siê ¿e ¶redni rozmiar daje najwiêcej mo¿liwo¶ci.
!!!!!!!!!!!!! Hej!!! Chêtnie wymienie podk³ad la mer soft longwear w odcieniu cream ( nadal mam paragon) na shiseido synchro lub synchro glow. Edytowane przez Loyd Czas edycji: 2014-08-25 o 09:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 13 025
|
Wielko¶æ problemu jest odwrotnie proporcjonalna do wielko¶ci penisa. I niech gadaj±, ¿e wielko¶æ nie ma znaczenia, albo ¿e seks nie jest najwa¿niejszy...
Có¿, autorko, zwi±zek bez satysfakcji seksualnej to ja czarno widzê. Nak³adki...có¿. Mo¿na spróbowaæ. Ale ja w cuda nie wierzê... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 265
|
ja bym zaproponowala te nak³adki. skoro nie chcesz sie z nim rozstawac, to musicie sie dogadac w tej kwestii szczerze.
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Abstrahuj±c od tematu: dlaczego przyjê³o siê, ¿e w przypadku "niedopasowania" wina zawsze le¿y po stronie faceta?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
A kto mówi o winie. Ma³y penis to nie wina tylko przypad³o¶æ, podobnie jak lu¼niejsza pochwa czy ma³e piersi. Niestety to do¶æ istotna przypad³o¶æ.
![]() |
#14 |
Konto usuniête
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usuniête
|
tak jak w przypadku ma³ego penisa mo¿na dyskutowac z ojcem i dziadkiem xd
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Autorka nie powiedzia³a ile mierzy ten penis, wiêc obiektywnie mówi±c wcale nie musi byæ mizerny. Mo¿e to ona jest lu¼na "jak wiadro"?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 1 561
|
Lu¼na kobieta znajdzie "ogiera" a facet mikro... hmm, nie s³ysza³em o patologicznie ciasnych pochwach.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Wygugluj Zev proszê chocia¿by "ty³ozgiêcie macicy"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Generalnie zawsze lepiej mieæ wiêcej ni¿ mniej ![]()
!!!!!!!!!!!!! Hej!!! Chêtnie wymienie podk³ad la mer soft longwear w odcieniu cream ( nadal mam paragon) na shiseido synchro lub synchro glow. Edytowane przez Loyd Czas edycji: 2014-08-25 o 21:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 1 561
|
Wtedy sprawa siê ma raczej do d³ugo¶ci cz³onka?
Cytat:
![]() Przeciêtny "oficjalnie statystycznie" to i tak ma³y w praktyce. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mo¼e i tak... Ale najwa¿niejsza i tak jest nie d³ugo¶æ a grubo¶æ wiêc statystyki niewiele mówi±.
!!!!!!!!!!!!! Hej!!! Chêtnie wymienie podk³ad la mer soft longwear w odcieniu cream ( nadal mam paragon) na shiseido synchro lub synchro glow. Edytowane przez Loyd Czas edycji: 2014-08-25 o 22:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 166
|
hmm zaciekawi³ mnie temat, chocia¿ w sumie nie mam nic konstruktywnego do napisania.
Chcia³am napisaæ, ¿eby¶cie siê rozstali bo z czasem o bêdzie jeszcze trudniejsze do zniesienia, ale widzê ¿e dziewczyny tutaj maj± do¶wiadczenie i pisz± o jaki¶ nak³adkach itp, wiêc mo¿e bêdzie dobrze! ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Cytat:
skoro durexy s± lu¼ne, to musi byæ malutki, nie ma co zaprzeczaæ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 998
|
Wiecie co? Jakbym by³a facetem to takie nak³adki by³y by dla mnie poni¿aj±ce szczerze,to jakby facet kaza³ kobiecie wypychaæ stanik bo inaczej siê ruchaæ nie mo¿e.
Naprawdê przykra sprawa,ciê¿ko jest cokolwiek doradziæ,czêsto mówiê,¿e rozmowa mo¿e rozwi±zaæ problemy,¿e wystarcz± chêci ale w tym przypadku s± wyj¶cia tylko takie,¿e to akceptujesz w pe³ni,stosujecie nak³adki lub próbujecie metod powiêkszania inaczej je¶li chcecie byæ razem szczê¶liwi to nie ma jak.
![]() |
#26 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 12
|
ja bym zaproponowa³a dla niego æwiczenia na powiêkszenie, istniej± takie, je¿eli autorka napisa³a, ¿e oboje zdaj± sobie z tego sprawê to ja bym to mu to powiedzia³a, ewentualnie sama pokaza³a na nim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 53
|
Wprawdzie nie mam w tym temacie jakiego¶ wiêkszego do¶wiadczenia, ale mo¿e, o ile prze³amiecie wstyd, udacie siê do seksuologa? My¶lê, ¿e on mo¿e wam doradziæ jakie¶ odpowiednie pozycje. Ze swojej strony polecam "Sztukê kochania" Wis³ockiej. Raz, ¿e dobrze opisa³a fizjologiê, a dwa, zamie¶ci³a tam du¿o pozycji z komentarzami, dla kogo s± dobre i jak je ewentualnie zmodyfikowaæ dla indywidualnych potrzeb.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 13 025
|
Kaletnik, czepiasz siê. Za lu¼ne prezerwatywy typowego rozmiaru nie k³ami±, facet ma ma³ego, a nie ona pochwê, jak wiadro.
Nikt nie mówi o winie. Kogo winiæ, kiedy kobieta bez biustu nie podnieca swojego partnera? Lub kiedy w³a¶nie ma zbyt lu¼n± pochwê? Nikogo. Tak wysz³o i tyle. Mo¿na próbowaæ jako¶ sobie z tym radziæ i niektórzy sobie radz± na ró¿ne sposoby. S± i tacy/takie, którzy/ które sobie nie poradz±, bo cyc ma byæ, inaczej nie podnieca, ¶cianki pochwy nale¿y czuæ, inaczej nie podnieca, cz³onek jest ma³y i siê go nie czuje, inaczej nie podnieca. Oczywi¶cie zale¿y od osoby. Czyta³am o bardzo dopasowanym seksualnie zwi±zku kobiety z facetem impotentem. Ale to musi byæ kobieta, której wystarczy inny rodzaj stymulacji, by by³a zaspokojona seksualnie i facet, który czynno¶ci zastêpcze dobrze opanowa³. Ja na przyk³ad jednak ceniê sobie klasyczny seks i nie by³abym szczê¶liwa, gdyby mi facet nie potrafi³ daæ przyjemno¶ci w ten klasyczny sposób. Co cz³owiek, to sprawa. Tylko po co mówiæ o winie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 57
|
chcia³abym poruszyæ kilka kwestii:
1. Wpominasz, ¿e nie masz du¿ego do¶wiadczenia seksualnego. Pamiêtam jak ja "uczy³am" sie czuæ swojego pierwszego partnera. Mimo, i¿ jego rozmiar nie nale¿a³ do tych "skrzacich" pocz±tkowo równie¿ niewiele czu³am. Wszystko przysz³o z czasem. Byæ mo¿e nie jeste¶ jeszcze dostatecznie rozbudzona seksualnie. Na domiar z³ego, chêæ odczuwania przyjemno¶ci za wszelk± cene, powoduje coraz wieksz± frustracje i blokade psychiczn± z Twojej strony. 2. dziewczyny Ci rozs±dnie podpowiadaj±, aby¶cie wspólnie poszukali pozycji w ktorych Twoj mê¿czyna bedzie g³êbiej ![]() 3. Ty równie¿ mo¿esz sama sobie pomóc w odczuwaniu przyjemno¶ci æwicz±c miesnie Kegla, dziêki nim Twoja dziurka bedzie jeszcze cia¶niejsza ![]() ![]() tak wiec... æwiczcie, wariujcie, otwierajcie sie psychicznie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 239
|
Mój obecny facet nie ma jaki¶ imponuj±cych rozmiarów, a ja te¿ do ciasnych nie nale¿ê. Ze sposobów jakie ja polecam to skrócenie gry wstepnej ¿eby¶ by³a mniej mokra- wiêksze tarcie wiêc wiêksze odczucia, 2 to od ty³u z wygiêtymi plecami - ja czujê du¿o bardziej i mo¿e pomy¶licie o innej metodzie antykoncepcji? Bo zauwa¿y³am ¿e mój facet (nie wiem czy ka¿dy tak ma), bez gumy jest wiêkszy - mo¿e nie bardzo ale troszkê
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.