femdom na codzieñ - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania zwi±zane z ¿yciem seksualnym lub szukasz porady? Do³±cz do nas. Podziel siê do¶wiadczeniem, dodaj opiniê.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2010-02-12, 10:43   #1
aniaczelak
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 9

femdom na codzieñ

witam was.Jestem Anka mam 24 lata, na codzieñ pracujê i koñczê studia. Poniewa¿ jestesm z Poznania, a studiuowa³am w Warszawie mieszkaj±c w akademiku z kole¿ank± nas³ucha³am sie jej fantzji dotycz±cych dominiacji nad facetem.

Od paru lat jestesm ze swoim facetem, mamy udany zwi±zek, rozumiemy sie i jest ok ale w ubieg³ym roku kiedy¶ on zyta³ jaki¶ artyku³ z wypiekami na policzkach, nawet nie widz±c mnie, ¿e stoje nad nim. To by³ artyku³ dotycz±cy dominacji kobiety nad facetem - psychicznie i fizycznie.
Nie wiem co strzeli³o mi do g³owy ale zapyta³am go czy chce tego?
Ca³y wieczór przegadalismy o tym, on mi zdradzi³ swoje fantazje ja mu swoje,postanowilismy wdro¿yc to w zycie.

Na codzieñ wygl±damy na normaln± parê ale w domu wszystko jest inaczej.
trochê wstydze sie pisaæ o tym, ale dodam, ¿e tak wci±gne³am sie, ¿e nie mogê sie opanowaæ
CZY TO NORMALNE?
aniaczelak jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-02-12, 11:04   #2
Aspasia
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 209
Dot.: femdom na codzieñ

To siê dobrali¶cie idealnie My¶lê ¿e nie ma w tym nic nienormalnego, je¶li was to krêci
Aspasia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-02-12, 11:05   #3
UrbanWarrior
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 608

Cytat:
Napisane przez aniaczelak Poka¿ wiadomo¶æ
witam was.Jestem Anka mam 24 lata, na codzieñ pracujê i koñczê studia. Poniewa¿ jestesm z Poznania, a studiuowa³am w Warszawie mieszkaj±c w akademiku z kole¿ank± nas³ucha³am sie jej fantzji dotycz±cych dominiacji nad facetem.

Od paru lat jestesm ze swoim facetem, mamy udany zwi±zek, rozumiemy sie i jest ok ale w ubieg³ym roku kiedy¶ on zyta³ jaki¶ artyku³ z wypiekami na policzkach, nawet nie widz±c mnie, ¿e stoje nad nim. To by³ artyku³ dotycz±cy dominacji kobiety nad facetem - psychicznie i fizycznie.
Nie wiem co strzeli³o mi do g³owy ale zapyta³am go czy chce tego?
Ca³y wieczór przegadalismy o tym, on mi zdradzi³ swoje fantazje ja mu swoje,postanowilismy wdro¿yc to w zycie.

Na codzieñ wygl±damy na normaln± parê ale w domu wszystko jest inaczej.
trochê wstydze sie pisaæ o tym, ale dodam, ¿e tak wci±gne³am sie, ¿e nie mogê sie opanowaæ
CZY TO NORMALNE?
Skoro odpowiada to Wam obojgu, to w czym problem?

Nigdy nie zrozumiem potrzeby szukania potwierdzenia "normalnosci" (cokolwiek to jest) swoich zachowan i preferencji seksualnych na wizazu.

Cytat:
Napisane przez emememsik Poka¿ wiadomo¶æ
Im mniej rzeczy mnie denerwuje tym lepiej siê czujê
UrbanWarrior jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-02-12, 11:12   #4
Margot45
niecnotliwa dziewica

Wiadomo¶ci: 19 774
GG do Margot45

Je¶li Wam obydwojgu to odpowiada, to w czym problem?
Stary 2010-02-12, 11:20   #5
aniaczelak
Przyczajenie

dziêki za te s³owa.
Mi chodzi o to, ¿e zastanawiam siê jak dosz³o do tego, ¿e nasze zycie w domu zupe³nie co¶ innego mianowicie:
1.moj facet nosi mêski pas cnoty cb 6000, ma totaln± kontrolê orgazmów, kocha sie tylko kiedy ja chce, jest karany w ten sposób ze pas nie jest sciagany do sexu wtedy zaspokaja mnie ustami.
2. jest wi±zany, uzywamy knebli, komnibezonów, kajdanek itp

Kochani tylko, czy tak mozna ?
Stary 2010-02-12, 11:28   #6
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Aniu, zapraszam na watek "masochistki" http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=333548 - tam jest wiele wypowiedzi "z drugiej strony" - g³ównie kobiet, które s± w zwiazku strona uleg³±, ale pamiêtam, ze wypowiada³a siê tam równie¿ jedna dziewczyna, która jest stron± dominuj±c±. Moze wypowiedzi osób z tego w±tku rozwieja Twoje watpliwo¶ci - osobiscie uwa¿am, ze je¶li obydwoje te sytuacjê akceptujecie - co wiêcej, dla obydwojga jest ona podniecajaca, to naprawdê nie ma w tym nic nienormalnego. Pozdrawiam serdecznie

Edytowane przez Margot45
Czas edycji: 2010-02-12 o 11:30
Margot45 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-02-12, 11:29   #7
invisible_01
Zakorzeniona

Wiadomo¶ci: 23 916

Cytat:
dziêki za te s³owa.
Mi chodzi o to, ¿e zastanawiam siê jak dosz³o do tego, ¿e nasze zycie w domu zupe³nie co¶ innego mianowicie:
1.moj facet nosi mêski pas cnoty cb 6000, ma totaln± kontrolê orgazmów, kocha sie tylko kiedy ja chce, jest karany w ten sposób ze pas nie jest sciagany do sexu wtedy zaspokaja mnie ustami.

Ani mnie, ani mojemu ch³opakowi takie co¶ by absolutnie nie odpowiada³o, ale co Ci da moja opinia? Je¶li Wam obojgu to pasuje i nikt nikogo do tego nie zmusza, to po co na si³ê szukaæ potwierdzenia u innych, ¿e to jest normalne? Ka¿dy robi we w³asnym ³ó¿ku to, na co ma ochotê
invisible_01 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-02-12, 11:37   #8
xxSHINeexx
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 1 952

Cytat:
dziêki za te s³owa.

Oczywiscie, ze mozna. My bysmy tak nie mogli, ale przeciez kazdy czlowiek jest inny. Poki nikomu nie dzieje sie krzywda, wszystko jest ok
xxSHINeexx jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-02-12, 11:37   #9
bluebluesky
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 569

Przecie¿ wa¿ne jest to, ¿e Wam jest z tym dobrze i nie wp³ywa to negatywnie na Wasz zwi±zek i relacje miêdzy Wami. Wiêc bawcie siê dobrze.
bluebluesky jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-02-12, 11:40   #10
Loolitka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 72

Uwa¿am, ¿e jak kobieta czasem dominuje w ³ó¿ku to jest super, ale ja lubiê te¿ czasem poczuæ ten mocny silny u¶cisk
Stary 2010-02-12, 12:04   #11
aniaczelak
Przyczajenie

lubie femdom bo daje mi mozliwosc w³adzy.
Lubie kiedy mój facet kiedy idziemy godzie¶ w miejsce publiczne ma na sobie moj ulubiony kombinezon czarny na sobie oczywiscie pod ubraniem, lubie kiedy mêczy siê w nim bo jest mu gor±co.
Lubie jak b³aga o orgazm
On sam mówi ze jak d³ugo nie ma orgazmu potem jest super
Wiem, ¿e g³upie mo¿e to co napisze ale super czuje sie jak on jest zamknmêty w tym meskim pasie cnoty.
Anka
Stary 2010-02-12, 12:05   #12
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
lubie femdom bo daje mi mozliwosc w³adzy.
Lubie kiedy mój facet kiedy idziemy godzie¶ w miejsce publiczne ma na sobie moj ulubiony kombinezon czarny na sobie oczywiscie pod ubraniem, lubie kiedy mêczy siê w nim bo jest mu gor±co.
Lubie jak b³aga o orgazm
On sam mówi ze jak d³ugo nie ma orgazmu potem jest super
Wiem, ¿e g³upie mo¿e to co napisze ale super czuje sie jak on jest zamknmêty w tym meskim pasie cnoty.
Anka
Co w tym g³upiego?
Stary 2010-02-12, 12:07   #13
aniaczelak
Przyczajenie

a co sadzicie o kontroli mêskiego orgazmu wzwodu, tzn orgazm za dobre zachowanie? kontrola wytrysku?
Stary 2010-02-12, 12:17   #14
CytrynowaPannica
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 722

Cytat:
a co sadzicie o kontroli mêskiego orgazmu wzwodu, tzn orgazm za dobre zachowanie? kontrola wytrysku?
My¶lê, ¿e niewa¿ne co my my¶limy. Powinna¶ dzia³aæ wed³ug w³asnych fascynacji i upodobañ. Ró¿ni s± ludzie na ¶wiecie, tote¿ maj± inne podej¶cie do niektórych spraw.
Mnie tego typu zabawy nie krêc±, wrêcz odwrotnie.
Wiem, ¿e s± ludzie, których igraszki opieraj± siê g³ównie na tym i mimo mojego odmiennego zdania od ich, tolerujê to.
Je¶li Wy oboje czerpiecie przyjemno¶æ z tego, co robicie, to nie ma ¿adnego problemu i nie powinna¶ zastanawiaæ siê, czy tak mo¿na.
Wasza satysfakcja powinna byæ dla Was najwa¿niejsza.
;-)
CytrynowaPannica jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-02-12, 13:11   #15
paula78
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 34 553

Rozbawiaja mnie takie zabawy

Wasza sprawa jak sie bawicie wiêc co ma nasza opinia do tego ,skoro pytasz czy mozna to widaæ co¶ ci w tym nie pasuje.

paula78 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-02-12, 13:32   #16
aniaczelak
Przyczajenie

wszystko mi pasuje tylko zastanawiam sie i jestesm ciekawa waszych opinii
Stary 2010-02-12, 16:41   #17
baobabka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 996

Zaraz..Twój nick przypomina mi imiê i nazwisko..czy nie chcesz czasem siê podszyæ pod jak±¶ mniej lubiana kolezankê i zrobiæ jej "reklamê" na wiza¿u ;]?

A je¶li nie, to rób co tam chcesz w wyrku, byleby by³o Wam dobrze i nikt nie by³ skrzywdzony...nie wiem po co Ci aprobata innych.
baobabka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-02-12, 17:19   #18
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 16 384

Cytat:
Napisane przez paula78 Poka¿ wiadomo¶æ
Rozbawiaja mnie takie zabawy

Wasza sprawa jak sie bawicie wiêc co ma nasza opinia do tego ,skoro pytasz czy mozna to widaæ co¶ ci w tym nie pasuje.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-02-12, 18:51   #19
arisa
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 519

A jak by¶my powiedzia³y, ¿e to chore, zboczone, to co, posz³aby¶ z tym do lekarza? Jak to mówi±: "Co komu do domu, jak cha³upa nie jego?" Wiêc baw siê i pamiêtaj, ¿e granice wyznacza twój zdrowy rozs±dek, nie wiza¿anki

http://s3.suwaczek.com/20090530040117.png

http://www.suwaczki.com/tickers/p19ucsqvry96uqg4.png

15.12.2010 - prawo jazdy zdane
arisa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-02-13, 00:36   #20
88_vanillia
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 95

Ja uwazam,ze jest to fajna sprawa,jezeli oboje partnerow sie na to godzi.Tez jestem za dominacja i takie elementy mamy w zwiazku..Takze sama mysl,ze facet jest tylko moj,nawet nie moze sie sam zaspokoic,tylko wtedy kiedy ja nato pozwole jest taki..podniecajacy
Tylko wlasnie pasy sa drogie i obawiam sie tego,ze facet to po prostu sciagnie w przyplywie burzy hormonow..
U mnie niestety tez spelnialoby to funkcje uspokojenia mojej podejrzliwocsci,ale to juz chyba moje takie odchyly..
88_vanillia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-02-13, 14:42   #21
zagubiona_w_swoich_snach
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 463

Cytat:
Napisane przez baobabka Poka¿ wiadomo¶æ
Zaraz..Twój nick przypomina mi imiê i nazwisko..czy nie chcesz czasem siê podszyæ pod jak±¶ mniej lubiana kolezankê i zrobiæ jej "reklamê" na wiza¿u ;]?

A je¶li nie, to rób co tam chcesz w wyrku, byleby by³o Wam dobrze i nikt nie by³ skrzywdzony...nie wiem po co Ci aprobata innych.
no tez mi sie wydaje ze jak ktos sie pyta czy to "normalne" to raczej sie nie podpisuje wlasnym imieniem i nazwiskiem. mam nadzieje ze nikt nie ebdzie mial prioblemow czy nie przyjemnosci przez to gdyby jednak to bylo podszycie sie pod kogos. Ale zak³adam ¿e to tylko "odmiania" zdroebiania od ania
zagubiona_w_swoich_snach jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-02-13, 14:57   #22
baobabka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zagubiona_w_swoich_snach Poka¿ wiadomo¶æ
no tez mi sie wydaje ze jak ktos sie pyta czy to "normalne" to raczej sie nie podpisuje wlasnym imieniem i nazwiskiem. mam nadzieje ze nikt nie ebdzie mial prioblemow czy nie przyjemnosci przez to gdyby jednak to bylo podszycie sie pod kogos. Ale zak³adam ¿e to tylko "odmiania" zdroebiania od ania
Okej, ale po co w takim razie te szczegó³y dotycz±ce miast z pierwszego postu...? Dziwne to dosyæ...
Stary 2010-02-13, 15:01   #23
zagubiona_w_swoich_snach
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 463

Cytat:
Napisane przez baobabka Poka¿ wiadomo¶æ
Okej, ale po co w takim razie te szczegó³y dotycz±ce miast z pierwszego postu...? Dziwne to dosyæ...
no dla mnei w³asnie tez. Jak ktos pyta czy jego zachoanie ejst normalne to nie podaje szczego³ów o sobie na anonimowym forum , pragie ta anonimowo¶æ zahocwaæ w jaks najwiekszym stopniu.
zagubiona_w_swoich_snach jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-02-13, 17:26   #24
mmm87
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 816

Ja te¿ tu niucham podstêp. Nie rozmiem, po co kto¶ pyta, czy jego zachowania ³ó¿kowe s± normalne i czy tak mo¿na, skoro obu stronom to odpowiada. Do tego podpisuje siê imieniem i nazwiskiem, podaje wiek (wraz z dok³adn± dat± urodzenia w profilu), opisuje, gdzie mieszka, gdzie studiowa³a, tak, ¿e znajomi, którzy natknêliby siê na ten w±tek, od razu pokojarzyliby fakty. A to, jak facet czyta³ z wypiekami na policzkach artyku³ w gazecie o femdom tak poch³oniêty lektur±, ¿e nawet nie zauwa¿y³, ¿e dziewczyna stoi za nim, brzmi jak z jakiego¶ opowiadania.

Edytowane przez mmm87
Czas edycji: 2010-02-13 o 17:28
mmm87 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-02-13, 17:36   #25
baobabka
Zadomowienie

Na wszelki wypadek zg³osi³am.
Stary 2010-02-15, 12:49   #26
aniaczelak
Przyczajenie

ludzie, co wy piszecie, detektywi siê marnujecie, czy kupuj±c wêdliny te¿ pytacie sk±d ona jest ale pewnie i tak nie wierzycie wiêc pewnie zg³aszacie, có¿ donosicielstwo zawsze by³o w typie dobrego, obywatela.
Uprzejmie donoszê, ¿e............
Stary 2010-02-16, 13:30   #27
madziuuula
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 725
GG do madziuuula

Cytat:
Napisane przez mmm87 Poka¿ wiadomo¶æ
Ja te¿ tu niucham podstêp. Nie rozmiem, po co kto¶ pyta, czy jego zachowania ³ó¿kowe s± normalne i czy tak mo¿na, skoro obu stronom to odpowiada. Do tego podpisuje siê imieniem i nazwiskiem, podaje wiek (wraz z dok³adn± dat± urodzenia w profilu), opisuje, gdzie mieszka, gdzie studiowa³a, tak, ¿e znajomi, którzy natknêliby siê na ten w±tek, od razu pokojarzyliby fakty. A to, jak facet czyta³ z wypiekami na policzkach artyku³ w gazecie o femdom tak poch³oniêty lektur±, ¿e nawet nie zauwa¿y³, ¿e dziewczyna stoi za nim, brzmi jak z jakiego¶ opowiadania.

a mo¿e to jest element tej ca³ej ich zabawy ?
Jej dziewczyna sobie pisze, niech pisze, jej sprawa, odpowiedaæ nie trzeba...

[COLOR=Green]Nasza wielka mi³o¶æ na maleñkich nó¿kach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-02-16, 08:40   #28
JadziaPawel
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1
Witaj Aniu,
wiele jest o tym po angielsku ale sporo moze byc tresciami samotnych facetow - ich fantazjami, ktore nie wiadomo jak maja sie do rzeczywistosci. Oczywiscie kazdy jest inny ale ja moge Ci powiedziec jak to jest z mojego doswiadczenia. Wg ankiet ludzie a szczegolnie kobiety z natury sa ulegle. My sie zmieniamy. Ja zazwyczaj dominuje krotko bo zona nie trawi odmowy orgazmu. Jak zona dominowala to raz nie mialem orgazmu z 100 dni. To byl dla mnie wspanialy czas. Jednak dla obu partnetow jest to wyczerpujace. Sesje przebieranki wymyslanie nowych rzeczy. Czasem nie ma na to sily a ja z pelnymi jadrami wyczekuje zainteresowania. Zona wtedy czasem teskni za zwyczajnym seksem kiedy po prostu kiedy mamy ochote robimy to. Jednak ostatnio i to sie zmienilo. Spytalem czy rzeczywiscie moj orgazm jest dla Ciebie taki podniecajacy? Czy nie wolalabys z moim twardym czlonkiem poprzytulac sie az kazesz mi wyjsc? Ona na to ze chce bym byl szczesliwy. Na to odpowiedzialem a co powiesz jesli powiem CI ze wole jak mi odmowisz? Moja ZOna od razu na to sie usmiechnela od ucha do ucha. Uwielbiam pieszczoty po kiedy jestes twardy a nie kiedy w polowie mego orgazmu juz wymiekasz. Kiedy potrafisz zapanowac nad swa zadza dla mnie jestes taki meski.

Od tamtej pory staram sie nie miec podczas zblizen. Codziennie ZOna reka doprowadza mnie na granice wielokrotnie po czym mi odmawia spelnienia. Cwiczy w ten sposob moje miesnie i stamine. KIedy juz Zona jest zaspokojona, czekam na jej decyzje ktora zazwyczaj sprawadza sie do "Juz wyjdz ze mnie" To mnie niesamowicie podnieca i jest takim blednym kolem bo mam ochote na wiecej ale nie moge tego dostac. Zonie bardzo podoba sie ze ciagle jestem napalony i ciagle mam na nia ochote. To tez poprawia jej libido. Ja natomiast tez jestem z tego bardzo zadowolony. Pieszczoty kiedy dawno nie mialem sa o wiele intensywniejsze i "nadrabiaja" brak orgazmu. Zona uwielbia kiedy nie odwracam sie do niej plecami po stusunku tylko zapatrzony w nia czekam az ona usnie.

Fakty sa takie ze wiele par ktore zasmakowaly w ograniczaniu orgazmow mezczyzny wracaja do tego a okresy czystosci mezczyzny zazwyczaj sie wydluzaja. Nie rzadko po paru latach takie pary decyduja sie na calkowita eliminacje orgazmow mezczyzny. Mysl ze zona to zaproponuje jest niesamowitym afrodyzjakiem. Zona czasem wspomina ze rozpatruje takie rozwiazanie a ja prawie automatycznie jestem na granicy orgazmu.

DObrze jest zobaczyc reakcje mezczyzny. Ubierz sexy bielizne on niech bedzie nagi. Powiedz ze sadzisz ze on ma za czesto orgazmy. Ze czytalas ze dla nich obojga bedzie lepiej jesli on czasem nie bedzie mial. Wez jego reke i polol na swoim lonie i powiedz ze chcesz ograniczyc dostep jego czlonka tutaj. Ze z czasem chcesz coraz bardziej eliminowac jego orgazmy. Ze coraz czesciej bedzie musial obejsc sie smakiem. Ma zaczac czerpac przyjemnosc z twoich orgazmow bo jego beda rzadkie. Zobacz jego reakcje a dowiesz sie czy mu sie to podoba.

Mnie dla przykladu bardzo podniecaja orgazmy na zewnatrz. ALbo jakies ponizajace. Wtedy mozesz powiedziec ze koniec z orgazmami w srodku. Wypadki beda karane. Ze nie wiesz kto wpadl na pomysl ze meski orgazm jest dobry dla zwiazku. Ze dlaczego Ty masz sprzatac po jego wytrysku. Jego nasienie jego problem.

Jesli chodzi o bezpieczenstwo to nie ma zadnych przeslanek, badan ktore udowadniaja negatywny wplyw braku orgazmow mezczyzny na jego zdrowie. Wiekszosc jednak powtarza jak mantre ze oczyszczenie prostaty raz na jakis czas jest wskazane. Mozecie to robic co 2-4 tygodnie. Jak zona mnie dominowala to zrobila mi masaz prostaty. Zero przyjemnosci. Orgazm bez przyjemnosc. Pozostawia w sporym procencie podniecenie jak sprzed. Ewentualnie orgazm zmarnowany. Koniec stymulacji tuz przed orgazmem.

Pan ciegle podnieceny bardziej o pania zabiega. Wszyscy wygrywaja. Aniu jesli mezczyzna tego chce to nie wachaj sie. Wyjdzie to Tobie na dobre i na pewno mu. Polecam CI odmowe orgazmu jako swietny afrodyzjak.

Pelny Pawel, i zaspokojona Jadzia
JadziaPawel jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-02-16, 11:57   #29
maszToCoChcesz
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 013

Dlaczego nie? Skoro macie takie upodobania, obie strony s± zadowolone to tylko pogratulowaæ
Stary 2022-09-15, 12:34   #30
trzynastepietro
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1

Witam wszystkich. Od d³u¿szego czasu tak¿e z moj± partnerk± zaczêli¶my bawiæ siê w dominacjê. Postanowili¶my stworzyæ blog o tym co siê u nas dzieje. Zapraszamy wszystkich chêtnych na www.trzynastepietro.eu
trzynastepietro jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Seks

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2022-09-15 12:34:14

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:33.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.