Problem z orgazmem - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-06-12, 07:17   #1
lalax
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Problem z orgazmem

Kolezanki powiedzcie mi jak to jest z tym orgazmem. ostatnio coraz ciezej mi sie go osiaga. probowalismy z partnerem roznych pozycji. kamasutra cala.. i chyba nabardziej to jego pieszczoty ustne mnie rozgrzewaja.. jak wy sobie radzicie jakie macie sposoby.. nie chce udawac orgazmu, chce go przezyc
lalax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-12, 07:59   #2
HollyG
Zadomowienie

Dot.: Problem z orgazmem

Ja przestalam do niego dazyc. Ciesze sie bliskoscia i jest mi coraz lepiej... Martwi mnie co innego ale o tym w innym watku
HollyG jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-12, 07:59   #3
justi699
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lalax Pokaż wiadomość
Kolezanki powiedzcie mi jak to jest z tym orgazmem. ostatnio coraz ciezej mi sie go osiaga. probowalismy z partnerem roznych pozycji. kamasutra cala.. i chyba nabardziej to jego pieszczoty ustne mnie rozgrzewaja.. jak wy sobie radzicie jakie macie sposoby.. nie chce udawac orgazmu, chce go przezyc
Ja także nie osiągam orgazmu w czasie stosunku(za małe doświadczenie?)
Za to podczas pieszczot tak. I o dziwo bardzie TZ rozgrzewa mnie dłonią niż jezyczkiem
Ale ja sie tym wcale nie przejmuje bo w miłości orgazm nie jest najważniejszy
justi699 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-12, 09:03   #4
lalax
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

moze i nie wazny.. ale jak facet tryska na mnie lub we mnie chce szczytowac razem z nim... najbardziej podnieca mnei ejzyk.. kiedy wpycha go bardzo gleboko..
lalax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-12, 10:56   #5
Joanna4000
Raczkowanie

.

Edytowane przez Joanna4000
Czas edycji: 2008-11-28 o 19:12
Joanna4000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-12, 14:01   #6
groszkolino
celebriti

GG do groszkolino

Cytat:
Napisane przez justi699 Pokaż wiadomość
Ja także nie osiągam orgazmu w czasie stosunku(za małe doświadczenie?)
tutaj chyba doswiadczenienie, nie ma nic do rzeczy ( moze poza tym, ze trzeba znac swoje cialo i potrzeby). wiekszosc kobiet przezywa tylko orgazm lechtaczkowy

groszkolino jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-12, 15:33   #7
malenka9085
Rozeznanie

Eh co wy wszystkie z tym orgazmem, wazne zeby bylo dobrze i czuc ta bliskosc itp.
malenka9085 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-12, 17:29   #8
gossia124
Przyczajenie

ja uprawiam sex z moim facetem od 4 lat. moze raz osiagnełam orgazm musze mu pomagac. on za bardzo skupia sie na własnych potrzebach. nie mysle o tym bo wazniejsze jest dla mnie zeby to on osiagnał szczyt choc bardzo bym chciała szczytować razem z nim .
gossia124 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-12, 18:22   #9
Treissi
Raczkowanie

Gosiu nie powinnaś myśleć tylko o tym, żeby Twojemu partnerowi było dobrze. Porozmawiaj z nim o swoich potrzebach. Są tak samo ważne jak jego.
Treissi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-12, 18:35   #10
gossia124
Przyczajenie

masz racje Treissi on powinien mi również zapewnić to samo co ja jemu a nie ,że on dojdzie i idzie spać
Stary 2008-06-12, 18:57   #11
Treissi
Raczkowanie

Powinniście o tym porozmawiać.
Treissi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-14, 10:29   #12
kalija
Zadomowienie

No to ja jestem szczęściarą, bo miewam go stosunkowo czesto
kalija jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-15, 15:08   #13
gossia124
Przyczajenie

to rzeczywiście jesteś szczęściarą masz pewnie dobrego kochanka
Stary 2008-06-15, 19:57   #14
Paati89
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Paati89

Czasem nawet dobry kochanek nie jest w stanie doprowadzic partnerki do orgazmu. Moze to byc czesto spowodowane jakas bariera psychiczna. Do tego trzeba dojrzec

Co do partnerow ktorzy bardziej zajmuja sie soba i mysla o swoich potrzebach to skads to znam ,. niestety. Ale czasem rozmowa wystarczy,aby mu troche wyegzekwować, ze nie jest sam..ze ta druga osoba tez czeka na chwile uniesienia

Paati89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-15, 21:43   #15
malenka9085
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Paati89 Pokaż wiadomość
Co do partnerow ktorzy bardziej zajmuja sie soba i mysla o swoich potrzebach to skads to znam ,. niestety. Ale czasem rozmowa wystarczy,aby mu troche wyegzekwować, ze nie jest sam..ze ta druga osoba tez czeka na chwile uniesienia
Ale to wynika chyba też z tego, że mało rozmów w związkach na temat seksu. Niektóre osoby boją się powiedzieć, co chciałyby spróbować, co jest źle itp. A chyba na tym to też polega? Przecież nie zawsze jesteśmy w stanie wyczuć, co pragnie druga osoba.
Stary 2008-06-16, 10:49   #16
semaine
Przyczajenie

Orgazm to sprawa obydwoja partnerów, mojego poprzedniego partnera obchodził swój własny czubek i nie był to czubek nosa hahaha.Myslał chyba ze sam fakt że uprawia ze mna seks powinien mnie cieszyc ) ale teraz mam fajnego faceta pierwsze spotkania to był żywioł ale z czasem pytaliśmy siebie co kto lubi i jak bo jedno jest pewne ze sa pewne pozycje które jemu sprawiaja przyjemnosc ale ja za chińskiego Boga nie osiągne przy nich orgazmu wiec idziemy na ugode tak żeby mnie było fajnie i jemu.Ale o tym trzeba rozmawiac z partnerem bez wstydu to tak jak rano spytac z czym chce kanapke do pracy jak mu dacie z szyneczka która lubi to zje z apetytem a jak z białym serem którego nie cierpi to wyrzuci a kupi sobie cos zasteczpego ahahah kiedyś słyszałam madra myśl: jak facet nie dostanie dobrze zjeśc w domu to pójdzie sie najeść gdzie indziej na pewno nie będzie chodził głodny. I działa to w dwie strony wiec dziwie sie dziewczynom które pisza ze bez orgazmu tez jest fajnie tylko drogie panie jak teraz sie na to godzicie to za pare lat zdradzicie swoich facetów uwarzajac swój związek za nieudany, wiec polecam zdrowy rozsądek i szczere rozmowy i Waszych potrzebach
semaine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-16, 22:18   #17
Natalia39
Raczkowanie

Ja do niedawna nie miałam z tym problemów ale ostatnio czegoś brakuje tak jakby nie było mi dobrze do końca dodam,że mam kochanego TZ któryy widzi moje potzrby i oczywiście rozmawiamy o tym. Myślę (mam nadzieje), że mi przejdzie i znów będę się cieszyć sexem
Natalia39 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-19, 16:37   #18
4a349ea4670ca17831749375b78de87f8867430c_61aea40289c64
Konto usunięte

hmmmmm ja polecam dopieszczanie samej siebie dłonią jak sie kochacie - mi pomagało, a moglam zapomniec o orgazmie bez swojej wlasnej interwencji ;]
czasem sie zdazalo, ale to moge policzyc na palcach jednej reki.
4a349ea4670ca17831749375b78de87f8867430c_61aea40289c64 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości