|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Gość
|
Zakupy przez internet. Opłaca się czy nie?
Nurtuje mnie ten dilemma. Chętnie posłucham waszych rad [img]icons/icon10.gif[/img]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Zakupy przez internet. Opłaca się czy nie?
kupowalem z polskich stron
takze z zagranicznych i jezeli strony sa znane i renomowane i dobrze oceniane przez uzytkonikow niema z nimi zadnych problemow lecz zawsze wolalem zaplacic przy odbiorze jak karta ( w przypadku zagranicznych) boroznie to bywa niedojdzie czy na celnym utknie wsumie wygoda a ceny wychodza przy malych ilosciach ( tego co ja kupuje ) to samo bo przesylka ale przy wiekszych zamowieniach np na dany okres zima lato itp to zdecydowanie sie oplaca |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Re: Zakupy przez internet. Opłaca się czy nie?
Madamko, wiele razy temat był poruszany na forum - spróbuj wpisać do wyszuliwarki : sklep internet albo : perfumerie internet; w złotej perfumerii masz też recenzje takich sklepów.
Ja kupowałam wielokrotnie kosmetyki w pedecie i uważam że sklep działa bez zarzutu. Kupuje poza tym w merlinie - tu juz mam zastrzeżenia do terminu realizacji dostaw oraz do tego, że często zdarza im się utrzymywać na stronach ofertę, której w rzeczywistoścni nie maja na magazynie albo u dostawców. Czyli przebogata oferta jest częściowo fikcyjna. Natomiast w obydwu przypadkach realizuję (odkąd jest taka bezpieczna możliwość, płatności kartą, a ostatnio - przelewem za pośrednictwem internetowego banku, co jest dla mnie najbezpieczniejszą i najwygodniejszą formą płatności).
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:13.