|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Szybowce - czy któraś z Wizażanek lata/latała/ma zamiar latać na szybowcach?
Pytanie jak w temacie
Czy są tu jakieś Wizażanki latające na szybowcach? A może Wasi TŻeci latają?Mam kilka pytań - sama chciałabym bardzo spróbować. |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szybowce - czy któraś z Wizażanek lata/latała/ma zamiar latać na szybowcach?
W Krakowie rozumiem?
Ale jako hobby czy część zawodu? |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Szybowce - czy któraś z Wizażanek lata/latała/ma zamiar latać na szybowcach?
Ja latałam, ale oczywiście z pilotem, bo nie ukończyłam żadnego kursu
wrażania naprawdę rewelacyjne w te wakacje też się wybieram do aeroklubu, akurat będą jakieś zawody w pilotowaniu, to pooglądam i mam zamiar przy okazji znowu spróbować
To ty wywierasz najwiekszy wpływ na swoje życie. Bądź dla siebie mądrą inspiracją. ![]() 07-01-10 Tylko ja, moja czarna perła, zielony liść na szybie i niekończąca się asfaltowa droga 03-01-10 rozpoczynamy półroczną kurację izotekiem .. |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Od jakiegoś czasu i we mnie odżyły chłopięce pragnienia latania i mocno po głowie chodzi mi kurs pilota szybowcowego. Chyba się porwę, ale to za jakiś czas, bo póki co to muszę parę spraw wcześniej uporządkować.
|
|
#7 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i nawet kurs nie jest taki drogi
To ty wywierasz najwiekszy wpływ na swoje życie. Bądź dla siebie mądrą inspiracją. ![]() 07-01-10 Tylko ja, moja czarna perła, zielony liść na szybie i niekończąca się asfaltowa droga 03-01-10 rozpoczynamy półroczną kurację izotekiem .. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
podbijam temat. Czy często taki kurs robią dziewczyny?
Chciałabym polatać najpierw tak hobbystycznie, zanim się zdecyduję na kurs. Jak zacząć? Najpierw podpatrywać czy od razu zapisać się na lot z instruktorem? Taki, który rozwiewa wątpliwości pozdrawiam!
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
eh też mi się marzy taki kurs .. jak mogę spytać, latałaś już kiedyś? i gdzie planujesz zrobić kurs / ew. latać hobbystycznie z kimś posiadającym papier pilota?
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Szybowce..
hmm to jest to;D lotnisko jest oddalone od mojego domu zaledwie 10 km wiec czemu by nie? ![]() nie orientuje sie tylko ile moglby kosztowac kurs pilotazu na szybowcach;> jeszcze pare miesiecy temu marzylam o kursie pilotazu na normalnych, silnokowych samolotach ale powalila mnie cena - 1 tys za teorie i 20 tys za praktyke:P poki co, zamierzam pierwszy raz przeleciec sie szybowcem w moje urodziny, w maju ![]() pozdrawiam;*
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:40.

Czy są tu jakieś Wizażanki latające na szybowcach? A może Wasi TŻeci latają?