|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Bukiet w mikrofonie czy zwykły
WItajcie!
jestem tu nowa, ale widze, że super doradzacie w sprawie bukietu mam swoj upatrzony bukiet w kształcie kulki, chce iść do kwiaciarni zamawiać już taki, ale nie wiem jaki będzie bardzije wytrzymały, czy jak zrobią go w mikrofonie takim z wodą czy pozostawia końce i będę mogła włożyć do wazonu. Chciała bym aby przetrwał od soboty do środy, bo wtedy będę miała sesję zdjęciową Z góry dziękuję za porady! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Bukiet w mikrofonie czy zwykły
Cytat:
![]() i tez chcialam kulke ale pani w kwiaciarni powiedziala ze kulki dla panien w ciazy zeby zakryc brzuszek ![]() Konce raczej zostana zwiazane jakas wstązka i zostana swobodnie zostawione a na sali weselnej bedziesz mogla je wsadzic do wazonu zeby dluzej wytrzymaly ![]() Czy wytrzymaja od soboty do srody nie wiem... ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
To już w kwiaciarni na pewno Ci doradzą - to po pierwsze, a po drugie (tak na przysżłość) jak widzisz na formum jest zbiorczy dość obszerny wątek dotyczący bukietów > raczej tam powinnaś była umieścić Swoje pytanie. nie ma potrzeby zakładać nowego tematu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Kwiaty ladne,ale kompozycja-kula mi sie nie podoba
![]() ![]() ![]() ![]() Jesli chodzi o mikrofon,mysle,ze dluzej przetrwaja,jesli wsadzisz je do wazonu. A moze zapytaj w kwiaciarni,ktore kwiaty sa szczeeeeczegolnie trwale. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:07.