|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
problem z opalaniem
mam problem z opalaniem, jak tylko jest slonce to wychodze i probuje sie opalalic jak go nie ma to ide na solarium i... dalej jestem blada.. uzywalam roznych przyspieszaczy. dax cosmetics, z kolastyny, z bilendy i z ziaji i nic..dalej jestem blada jak sciana.pomozcie co mam zrobic aby byc w koncu opalona heheh ale samoopalacze odpadaja heheh moze jakies tabletki albo cos?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: problem z opalaniem
a czemu samoopalace odpadają? balsamy brązujace są świetne! solarium jest strasznie niezdrowe.. widocznie taka twoja natura.. moze pij soki z marchewki i łykaj tabletki słoneczne... ale wydaje mi się że matki natury nie przechytrzysz i taki twój urok. a bladość jest ladna!
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
heh szczerze mowiac to probowalam smarowac sie samoopalaczedm bo najdrowszy sposob na opalenize ale wygladalam po prostu smiesznie heh a wyczytalam osoatnio ze jakis krem CUO2 pomoga na opalenizne?? co to w ogole jest za krew bo nigdzie go nie moge znalezc. i jeszcze co sadzicie z tabletkach z beta-karotenem??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
stosowałam tabletki z beta-karotenem dośc długo, przez kilka miesięcy. Szczerze nie zauważylam nawet minimalnej róznicy.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez sie staaasznie ciezko opalam... Polecam marchewke w roznych postaciach np.sok,tarta itp
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Znam ten problem;/
Najciężej jest z nogami ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
dokładnie, najgorzej z nogami, a jak już,to raz dwa i nie ma! norlmalnie czarna magia
![]()
www.l-o-v-e-liness.pl ---> sposoby na naturalne piękno! m.in. jak pozbyć się cellulitu. Zapraszam ![]() www.sausage.pinger.pl ---> mój prywatny blog ♥ ♥ Zapuszczam włosy ♥ 3.07.12. - 27 cm cel: 55 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.