|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Pudry brązujące : Pupa Graphic face Powder i E.L. Bronze Goddes + Lolita Midnight
nieaktualne
Witam! Wymienię dwa pudry brązujące : Brązująco -rozświetlający puder Pupa Graphic Face Powder, Compact Face Powder - 02 , 10g w fajnej puderniczce z dużym lusterkiem.Użyty dosłownie kilka razy. Wg. mnie będzie dobry do raczej jasnej karnacji, ma sporo mieniących sie drobinek.Fajnie wygląda na powiekach . Estee Lauder Bronze Goddes - 1,55 g ubytek ok. 20-30%, dziecko mi wydłubało w nim czymś dziurkę ![]() Odlewka Lolity Midnight - 7/10 ml w butelce z atomizerem -nie ma Estee Lauder Ideal Matte (fluid) odcień 03 Outdoor beige - końcówka na wypróbowanie.Opakowanie nie jest prześwitujące więc nie umiem stwierdzić ile dokładnie został,zakładam że kilka ml,ale na pewno kilka razy można się nim umalować. Pigment MAC - Pink Bronze ( 1/3 ?? ) łyżeczki Szukam jakiegoś innego pudru brązującego,chętnie przyjmę Terracotę lub coś Diora. Zawsze też jestem łasa na perfumy ![]() Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2008-06-18 o 16:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pudry brązujące : Pupa Graphic face Powder i E.L. Bronze Goddes + Lolita Midnig
jaki zapach interesuje Cię za odlewkę Lolity? mam do "odpsikania"
![]() - Chanel Chance Eau Fraiche - Miss Boucheron - Kingdom - Princess Very Wang - Burberry Brit |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pudry brązujące : Pupa Graphic face Powder i E.L. Bronze Goddes + Lolita Midnig
Gosiu może kompakt brązujący Collistar?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2008-06-15 o 20:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Gosiu to jest podkład w kremie z filtrem SPF 40, jest średnio kryjący, ładnie łączy się z odcieniem cery, nie odcina się. Pojemność maski to 200 ml, z czego była trzy razy uzyta na włosy sięgające brody
![]() U Ciebie podoba mi się puder Pupa, oraz chętnie bym przygarnęła ta końcówkę podkładu E. Lauder na wypróbowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Niestety w kwestii takich podkładow jestem ciemna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Dobrze prawisz, właśnie tak jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Własciwie to chętnie wypróbuję to cudo, bardzo też chciałabym tę maskę,ale chyba Pupa + resztka podkładu EL to za mało...może jeszcze chciałbys odsypkę MAC z mojego wątku? To kolor Pink Bronze - bardzo podobny do odcienia podru Pupa - taki brązik- czekolada
Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2008-06-15 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Gosiu buzia nie jest bardzo ciemna, średnia karnacje naturalnie przyciemnia. Wyszeparałam Ci link na którym dobrze widać odcień 5 w porównaniu do innych. http://www.allegro.pl/item381771635_...act_cream.html
Za maskę niestety nic nie widze tym razem u Ciebie ![]() Jeśli będziesz zdecydowana, to daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Na 99% jestem chętna ,jutro dam Ci oststeczną odpowiedz. A może chciałabys za maskę nową bluzeczkę - tuniczkę kupiłam za małą
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=382651610 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Gosiu za bluzeczeke dziękuje, nie mój rozmiar niestety. Jeśli namyślisz się na kompakt to daj proszę znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Już pisze PW
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:17.