![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Clinique Fresh Bloom Allover, Active C, Origins, Guerlain i inne...Zapraszam <----
NIEAKTUALNE
Witam wszytskich, Na wymianke kilka kosmetykow, wszytskie sa swieze, orginalne i zadbane. W wiekszosci sa to bardzo popularne i zachwalane na wizazu kosmetyki, jednakze ja do tej wiekszosci nie naleze niestety i chetnie puszcze je w swiat do osob ktore docenia je bardziej ![]() Desperacko potrzebne mi sa i moge rozpatrzyc za nie oddanie bardziej wartosciowych rzeczy: Brazer, chetnie Chanel, Estee Lauder Effaclar K Micel Bioderma Sensibo Korektor pod oczy rozswietlajacy chetnie w rozowym odcieniu Bromelaina Kwas askorbinowy Glyceryl Cocoate Wszelkie hydrolaty Tusz mocno podkreslajacy rzesy rozpatrze takze inne propozycje Kolorowka: GloMinerals - podklad mineralny w odcieniu Light Golden, ok 3/4 opakowania, kolor cieply do lekko opalonej buzki http://www.glominerals.com/products.aspx?l=8 Revlon Colorstay with Softlex do mieszanej tlustej cery, kolor Sand Beige 180, ubytek ok. 10%, kupiony 2 miesiace temu Lirene City Matt, beige 207, ubytek znikomy max 10%, swiezy kupiony tydzien temu Guerlain Meteorites, 33 kuleczki mieszanki Beige Chic i Glittering Pearls, rozswietlajace beze Max Factor, Creme Puff Compact, podklad w kompakcie, 05 Translucent - uzyty 2 razy Clinique, True Bronze Bronzing Gel for Face (zel brazujacy do twarzy) 40ml - kod AA7 Paz. 2007 Lekki, nietłusty żel brązujący do twarzy. Nadaje piękny, natychmiastowy efekt naturalnej opalenizny. Stosować samodzielnie lub razem z podkładem. Uzyty 4 razy w malej ilosci, swiezy kupiony 3 tyg temu w perfumerii http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12610 Bourjois Clubbing Eyeliner - w kolorze niebieskim - uzyty 2 razy Stila Lip Pots - Tinted Lip Balm - Mure - 2.5g - Raz testowany Pielegnacja: Diacneal Avene - 1/3 opakowania Origins Organics - Foaming Face Wash, 73% Organics, 100ml, zuzyte 2%, swieze zakupione miesiac temu, jest kartonik Kanebo, Sensai Silky Purifying, Silk Peeling Powder (Pudrowy jedwabisty peeling) - oddam polowe w opakowaniu zastepczym, nadajacym sie do normalnego uzytku (orginalne pudeleczko chce zachowac) Origins, Spot Remover, 10ml, zel na niedoskonalosci z kwasem salicynowym i wyciagami roslinnymi, kupiony tydzien temu, zuzycie praktycznie zadne http://www.origins.co.uk/templates/products/sp_nonshaded.tmpl?CATEGOR Y_ID=CAT3664&PRODUCT_ID=P ROD65892 Boots Botanics, Responsive Moisture Lotion with Horse Chestnut, for Normal/Oily skin, 75ml, zuzycie 15% SVR 100, filtr, zuzycie nie wiecej niz 10% Boots, Soltan, Face Anti-Ageing Sun Defence Cream SPF30, nowy http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18927 Zapraszam Clinique, Colour Surge, Frosted Blosoom, GWP Clinique Fresh Bloom All Over Colour 'maczek' - kolorek Peony, zuzyte max 20%, kod A37-marzec 2007 uzywany sporadycznie od ok 2 miesiecy, zuzywa sie dosc nieregularnie, wiec srodek najciemniejszego koloru ma wglebienie La Roche Posay, Active C XL, wazny do 04/10, otwarty 3 tyg temu, przechowywany w lodowce, zuzycie nie wiecej niz 15%, uzyty kilka razy La Roche Posay, Toleriane, Podklad do cery wrazliwej, kolorek 11, wazny do 04/11, uzyty kilka razy Edytowane przez marea Czas edycji: 2008-08-13 o 19:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Clinique Fresh Bloom Allover, Active C, Origins, Guerlain i inne...Zapraszam <-
Witaj,
cos u mnie za Origins? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=259626
![]() |
#3 |
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Clinique Fresh Bloom Allover, Active C, Origins, Guerlain i inne...Zapraszam <-
Witaj, mam w wątku sypki puder Heleny Rubinstein Illumination, byłabym zainteresowana kremem Active C. Pozdrawiam
![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Bourjois Clubbing Eyeliner - w kolorze niebieskim - uzyty 2 razy - znajdziesz moze cos?
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
niecnotliwa dziewica
|
Oczywiście
![]() Skład (spisany z kartonika): talc, titanium dioxide, nylon-12, calcium carbonate, silica, isocetyl stearate, isobutylparaben, metylparaben, phenoxynetanol, carnauba/carnauba wax, laourolyl lysine, acrylates copolymer, allyl methacrylates crosspolymer, ethylparaben, buthylparaben. Są jeszcze barwniki z oznaczeniami numerycznymi, ale nie wiem, czy to Ci coś da... Puder był kupiony jakiś miesiąc temu na Truskawce.
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
niecnotliwa dziewica
|
Odcień to naturalny jasny beż - nie jest całkiem transparentny, daje się zauważyć kolor, ale b. delikatnie. Gdybys sprawdzała w perfumerii to jest jaśniejszy od najjaśniejszego dostępnego w Polsce. Co do trawałości to fakt, inaczej się sprawdza w przypadku cery suchej... jak go używałam przed wyjściem do pracy (ok. 6.00 rano) to zazwyczaj przypudrowywałam strefę T przed wyjściem - ok. 15.00 i było oK. Teraz w te upały sypkich pudrów całkiem nie uzywam, a nie chcę żeby leżał, dlatego wymieniam. Zwróć proszę uwagę, że nie jest to z założenia puder matujący, więc jeśli takiego szukasz, to Illumination nie polecam.
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
witaj,
znajdziesz cos za La Roche Posay, Active C XL, ? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Takze jakby cos to zapraszam na PW w celu dogadania szczegolow ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Interesują mnie bardzo meteoryty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Robię również biżuterię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Cos u mnie?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=259812 proszę odpisz w moim watkuJ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A u Ciebie znalazlam tylko plyn Elmexa Po drugie zadajac pytanie prosilabym o sprecyzowanie co w moim watku Ci sie podoba |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
witaj,
coś u mnie za: Clinique Fresh Bloom All Over Colour 'maczek' - kolorek Peony,
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() spodobał mi się u ciebie podkład Toleriane i meteoryty Guerlain(mieszanka) mam jeszcze puder sypki w odcieniu golden light http://www.glomineralsdirect.com/pro...Light_2182.htm
![]() |
#30 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Podobaja mi sie tez pedzle Sephory, roz Sandalwood, to ten 2gi od lewej? Pedzel duzy GloMinerals i liner Glo Minerals ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:43.