|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
TŻ policjant
postanowilam zalozyc ten temat gdyz od pewnego czasu czuje sie dosc dziwnie w zwiazku z tym jaki zawod wykonuje moj ukochany.
nie chce sie tu zalic, nie chce mowic jak mi zle, chce po prostu podzielic sie wrazeniami z dziewczynami w podobnej sytuacji, poznac ich zdanie na ten temat, dowiedziec sie jak sobie radza, czy sie kloca z ukochanymi o prace? bardzo kocham mojego TZ-ta, ale bycie z policjantem nie nalezy do najlatwiejszych, zwlaszcza jesli pracuja on w sekcji kryminalnej. czasami bardzo ciezko mi z tym, ze potrafi go nie byc w domu po 2-3 dni a ja umieram ze strachu nie wiedzac czy nic mu sie nie stalo, ze nie mozemy niczego zaplanowac bo w kazdej chwili musi byc gotowy na telefon z firmy, ze potrafi czasami przyjsc z pracy tak przybity ze nie potrafie z nim rozmawiac. czy ktoras z wizazanek jest w podobnej sytuacji? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: TŻ policjant
Ja w takiej sytuacji nie jestem i nigdy nie byłam, ale zdaję sobie sprawę z tego, że taki związek na pewno jest trudny... Ale raczej nic na to nie poradzisz. Tak wybrałaś , pewnie wiedząc z czym to się wiąże.
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
A ja wiem co to znaczy byc z kimś kto pracuje w takiej firmie...i nie jest to łatwe, to prawda. Tylko widzisz...to też zależy od człowieka...mój nie potrafił pracy zostawiać za progiem domu tylko przynosil ja do domu i to jest straszne, a znam takich którzy potrafią to zrobić i wtedy jest łatwiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Wspolczuje, ale mysle ze jemu rowniez jest ciezko. Powinnas go wspierac w tym co robi.
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Wspierać...pewnie że wspierać...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Polecam zajrzeć do wyszukiwarki na drugi raz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:53.