|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nasi chłopcy :)
Jako ze wczorajszy watek o dniu chłopaka budzil troszke sprzecznosci zdan miedzy nami Wizazynkami zakładam ten oto watek abysmy mogły na nim troszke poplotkowac o naszych Tżach.
Czy sadzicie ze sawanie im prezentow, rozpieszczanie jest dobre? czy moze powinnysmy nabrac do nich troszke dystansu coby sie nie przyzwyczajali> i pozniej nie uwazali ze im sie nalezy? Ja powiem tak: Kocham robic niespodzianki mojemu Tżowi(niekoniecznie w sesie materialnym), poniewaz lubie kiedy jest zadowolony i sie cieszy... I nie powiem zebym miala wtedy jakies wyzuty sumienia ze zabardzo go rozpieszczam, gdyz to co bym dla niego nie zrobila nigdy nie przebije tego jak on mnie traktuje ![]()
![]() |
#2 |
na drugie mam Irena
|
Dot.: Nasi chłopcy :)
no właśnie jak faceci nam robią niespodzianki to chętnie oddajemy a jak im się nie chcę to nam też
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
nie widze nic złego w rozpieszczaniu pod warunkiem ze Tż jest jest odpowiedzialny i dorósł do tego.
co innego rozpieszczać dziecko a co innego tż!buziaki ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
O to, to! Zgadzam sie!
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() W moim związku staram się nie kierować róznymi stereotypami odnośnie mężczyzn i uważam, że dobrze na tym wychodzę. A związek z moim TŻ to największe szczęście, jakie mnie w życiu spotkało. Sadzę, że wiele zależy od charakteru mężczyzny. I w sumie nie ma większego znaczenia czy to mężczyzna czy kobieta...Każdy lubi być czasem rozpieszczany, a częste rozpieszczanie może każdemu zaszkodzić bez względu na płeć - takie jest moje zdanie Naszym mężczyznom na pewno się cos od nas należy...czasem coś innego, wyjątkowego, co sprawi wiele radości i zarazem urozmaica codzienność i nasz związek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:40.